Όταν μετακομίζεις για πρώτη φορά μαζί της

Όταν τα ρούχα σου πιάνουν μόνο το 1/5 της ντουλάπας και η κουζίνα σου έχει πολλά άγνωστα αντικείμενα.
SHARES

Συνήθως η απάντηση στο ερώτημα "Ήταν τελικά η κατάλληλη στιγμή για τη συγκατοίκηση μαζί της;" δεν είναι και τόσο ξεκάθαρη, γιατί στη ζωή οι περισσότερες αποφάσεις που καλούμαστε να πάρουμε δεν κατατάσσονται στην κατηγορία άσπρο ή μαύρο. Έτσι και η συγκατοίκηση είναι φυσιολογικό να σου προκαλεί ένα κάποιο άγχος, μια αδιόρατη ανησυχία για το πώς θα είναι η καθημερινότητά σου από εδώ και πέρα, ιδίως αν δεν έχεις συγκατοικήσει ποτέ ξανά με άνθρωπο, από τότε δηλαδή που έφυγες από το παιδικό δωμάτιο που μοιραζόσουν με τον αδερφό σου. Το σημαντικό που πρέπει να θυμάσαι είναι πως δεν υπάρχει ένας έτοιμος κανόνας, ένα μοτίβο που πρέπει να ακολουθήσεις. Η κάθε συγκατοίκηση είναι ένας μικρόκοσμος τον οποίο θα τον ορίσετε από κοινού. Τις υποχρεώσεις, τη ρουτίνα, τη διαρρύθμιση και τους χώρους σας.

Παρακολουθώντας το νέο διαφημιστικό της μπίρας ΑΛΦΑ ταυτίστηκα με τον ήρωα της ιστορίας μας, που συγκινημένος πακετάρει τις αναμνήσεις και τα αντικείμενά του για να κάνει το δικό του επόμενο βήμα με την κοπέλα του, ένα βήμα που πολλές φορές θα ακολουθήσει αυτό της συγκατοίκησης. Το βήμα της συγκατοίκησης δεν σημαίνει πως αφήνεις πίσω σου ένα κομμάτι της ζωής σου, αλλά πως το κουβαλάς μαζί σου και απλά εξελίσσεσαι δημιουργώντας νέες εικόνες, νέα αισθήματα και νέες αναμνήσεις με αυτόν που έχεις επιλέξει να έχεις δίπλα σου.

 

Κατά τη διάρκεια του πακεταρίσματος παρακολουθούμε μέσα από flashback διάφορες σκηνές που ο πρωταγωνιστής της ιστορίας τις έχει κρατήσει στο μυαλό του ως ορόσημα. Όλες αυτές οι σημαντικές στιγμές κρύβουν μέσα τους μια πρώτη φορά και ένα βήμα.

Οι αυθεντικές ανθρώπινες σχέσεις άλλωστε αυτό χρειάζονται: λίγο θάρρος, πολλή κατανόηση, αρκετή σιγουριά και ορισμένες φορές και πολλές, μα πολλές κούτες και ένα δεύτερο ζευγάρι χέρια που θα σε βοηθήσουν να ξεπακετάρεις και να αναμείξεις τα αντικείμενα και τις αναμνήσεις σου με τις δικές της.

Share
 

Best of Network

"Να γράψω ιστορία"

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στάθηκε αρκετές φορές στην ηλικία του κατά τη διάρκεια της παρουσίασής του. "Εχω κίνητρο, δεν ξέρω αν θα κερδίσω ξανά τη Χρυσή Μπάλα".

Η αποθέωση των "μπλε" (VIDEO)

Η εθνικής Γαλλίας επέστρεψε στο Παρίσι και οι "μπλε" γνώρισαν την αποθέωση από τους συμπατριώτες τους, αλλά και το προεδρικό ζεύγος. (VIDEOS, PHOTOS)

 
Μάθε τα πάντα

Art

Οι Pussy Riot είναι το “No Pasaran” στα ρώσικα

Με αφορμή την εισβολή των Pussy Riot στον χθεσινό τελικό του Μουντιάλ, ψάχνουμε την ιστορία τους και παρουσιάζουμε τις 10 πιο εντυπωσιακές και επεισοδιακές δημόσιες εμφανίσεις τους.

PROMO
Social Man