Έχεις μπροστά σου 51 κουτιά, ποιο ανοίγεις;

Αυτό το Σάββατο έρχεται το απόλυτο Unbox.
SHARES

Είναι πολύ λίγες οι στιγμές που μπορούν να συγκριθούν σε χαρά και ενθουσιασμό με τη στιγμή του ανοίγματος ενός δώρου. Οι δύο απ' αυτές τις λίγες στιγμές εντοπίζονται λίγο πριν και αμέσως μετά απ' αυτήν τη στιγμή: Προφανώς συγκινείσαι όταν σου δίνουν το δώρο, προφανέστατα ικανοποιείσαι όταν το δώρο είναι πετυχημένο και σου αρέσει. Aκόμα κι αυτά τα συναισθήματα, όμως, δεν μπορούν να αναμετρηθούν με τα πολύτιμα δευτερόλεπτα σασπένς στα οποία το δώρο βρίσκεται μπροστά σου, χωρίς να ξέρεις τι είναι, αλλά ξέροντας πάρα πολύ καλά ότι σε λίγο θα το ανοίξεις και θα αποκαλυφθεί.

Απ' όλες τις εκδοχές τη χαράς, η αγριότερη είναι αυτή που προξενείται από την έκπληξη.

Κάπου εδώ να σημειώσουμε ότι είναι βέβαιο πως όταν οι ιστορικοί του μέλλοντος καταπιαστούν με την καταγραφή της Ιστορίας της Χαράς, θα αφιερώσουν μια μαύρη σελίδα στον τύπο που σκέφτηκε πρώτος να αντικαταστήσει τα κουτιά των δώρων με χαρτιά περιτυλίγματος. Ευθύνεται για την αφαίρεση άπειρων πόντων έκπληξης από την τελετουργία της ανταλλαγής δώρων. Οτιδήποτε έρχεται σε κουτί είναι έκπληξη – δεν μπορείς να είσαι σίγουρος ούτε για το μέγεθός του ούτε για τίποτα. Τα τυλιγμένα δώρα, εννιά στις δέκα φορές τα καταλαβαίνεις πριν τα ξετυλίξεις.

Αν ήταν στο χέρι μας, όλα τα δώρα θα δίνονταν υποχρεωτικά σε κουτιά. Και εννοείται ότι όλοι θα παραλάμβαναν τουλάχιστον ένα κουτάκι αυτές τις μέρες. Για να έχουν κάτι να ανοίξουν και – κυρίως – για να έχουν την αφορμή να ονειρευτούν το περιεχόμενό του πριν το ανοίξουν.

Ποιος ξέρει; Μπορεί του χρόνου να το καταφέρουμε. Εν τω μεταξύ, κάναμε και φέτος το γιορτινό μας καθήκον. Το Σάββατο 23/12 θα λάβεις από εμάς ένα φανταστικό κουτί. Για την ακρίβεια, θα λάβεις 51 φανταστικά κουτιά. Το περιοδικό Unbox, που κυκλοφορεί μαζί με το Έθνος της Κυριακής, είναι οι προτάσεις του Oneman για 51 φανταστικά δώρα. Όταν το πάρεις στα χέρια σου, αντιμετώπισέ το σαν ένα τεράστιο κουτί που έχει μέσα πολλά μικρά και μεγάλα κουτάκια. Άνοιξέ τα ένα – ένα. Ξεφύλλισέ το. Απόλαυσε τα αντικείμενα που θα βρεις σε κάθε γύρισμα της σελίδας. Κάποια θα σε εκπλήξουν. Κάποια θα τα ποθήσεις. Όλα θα σε κάνουν να βγεις για λίγο απ' το 'κουτί' σου.

In the meanwhile και μέχρι να πάρεις το Unbox στα χέρια σου, πάρε πέντε κουτάκια, και – αν μπορείς να συγκρατηθείς – διάλεξε μόνο ένα για να δοκιμάσεις την τύχη σου:

 

Share
Follow
 

Best of Network

Πηγή έμπνευσης ο αθλητισμός για τον Χάρρυ Κλυνν

Ο Χάρρυ Κλυνν πέρα από την ενασχόλησή του με την προεδρία του Απόλλωνα Καλαμαριάς και της ΕΠΑΕ, έβαζε και μέσα στα σκετσάκια του αθλητικές πινελιές, που αποτελούσαν για τον ίδιο πηγή έμπνευσης. Θυμηθείτε... (VIDEOS)

Χάρρυ Κλυνν: Η λατρεία του για τον Απόλλωνα και το ποδόσφαιρο

O Xάρρυ Kλυνν, ο οποίος έμεινε στην ιστορία ως ένας από τους καλύτερους Έλληνες ηθοποιούς, αγαπούσε το ποδόσφαιρο και λάτρευε τον Απόλλωνα Θεσσαλονίκης, την ομάδα του Πόντου, στην οποία υπήρξε πρόεδρος τη δεκαετία του '80.

 

Ε, όχι και τσόντα σε VHS!

Μικρές ιστορίες για τυχαίους ανθρώπους από τον Οδυσσέα Ιωάννου.

Ήταν εκεί στις 11. Η κοπέλα που του άνοιξε, γύρω στα είκοσι πέντε, γλυκιά και ιδιαίτερα ευγενική, τον πέρασε στο σαλονάκι αναμονής όπου εργάζονταν άλλα δύο κορίτσια παρόμοιας ηλικίας και κοψιάς.

PROMO
Social Man
Newsletter

Το ΟΝΕΜΑΝ επιλέγει και σου στέλνει τα καλύτερα θέματα στο email σου.