PUBLI

Η Άννα Πρέλεβιτς προσπαθεί να μην γίνει twitter maniac

Το κορίτσι του MAD αφήνει την τηλεόραση ανοιχτή για να χορεύει και να τραγουδάει.

Όταν δεν βρίσκεται στα studio του MAD TV για να γυρίσει τα Mad News, Madville, Airplay Chart και Download Chart, η πρώην Σταρ Ελλάς περνάει αρκετό από το χρόνο της με το κινητό, το laptop και το iPod της.

Τι διαβάζεις / βλέπεις / ακούς με το που ξυπνάς;

Μια διασκευή από το Love the Way You Lie που είναι ο ήχος από το ξυπνητήρι μου.

Με τι απασχολείσαι στη διαδρομή μέχρι τη δουλειά; Ραδιόφωνο; MP3; Ή κάτι έντυπο;

Επειδή ακόμα δεν έχω βγάλει δίπλωμα (σκοπεύω να ξεκινήσω την άλλη εβδομάδα) και πάω στην δουλειά με τα ΜΜΜ θα πέθαινα χωρίς το iPod μου. Έχω την εντύπωση πως αν ξεκινάω την μέρα μου με μουσική παει πολύ καλύτερα γιατί έχω διαπιστώσει πως όποτε ξεχνάω το iPod σπίτι έχω περισσότερα νεύρα.

Στον καναπέ τι σε απασχολεί περισσότερο; Η τηλεόραση, ένα laptop ή ένα tablet;

Το λάπτοπ μου. Είναι άσπρο, μικρούλι, πολύ βολικό και το αγαπώ πολύ!

Είσαι εθισμένη στην τηλεόραση ή την αποφεύγεις;

Κανένα από τα δυο.  Ευτυχώς υπάρχουν ακόμα πολλές εκπομπές και ελληνικές σειρές που αξίζουν τον κόπο για να κάτσεις να δεις τηλεόραση.  Γενικά είμαι άνθρωπος που μου αρέσει να έχω την τηλεόραση ανοιχτή και συνήθως το αφήνω να παίζει μουσικό κανάλι όπως το ΜΑD γιατί χορεύω και τραγουδάω χωρίς να το καταλαβαίνω και μου βγαίνει όλη η ένταση της ημέρας.

 

Τι παρακολουθείς κυρίως;

Βλέπω πολλές ξένες σειρές όπως Vampire Diaries, Two and a Half Men, How I Met Your Mother. Είμαι μεγάλη φαν των σειρών και δύσκολα να μην έχω δει έστω και ένα επεισόδιο από κάθε σειρά που παίζει αυτή την στιγμή στο εξωτερικό. Κατά τα άλλα βάζω τον εαυτό μου και βλέπω δελτία ειδήσεων καθαρά για να ενημερώνομαι για το τι συμβαίνει στην χώρα μας.

Όταν πέφτεις στο κρεβάτι, τι κάνεις; Διαβάζεις, tweetάρεις ή απλά κοιμάσαι;

Βλέπω Vampire Diaries, στέλνω ένα τελευταίο what’s app στην αδερφή μου στο Λονδίνο και σκέφτομαι πως πάλι πήγα αργά για ύπνο.

Τι είναι πιο “θρεπτικό” για τον εγκέφαλο; Ο γραπτός τύπος ή το internet;

Σίγουρα ο γραπτός τύπος άλλα εγώ ενημερώνομαι από το internet επειδή μου είναι πιο εύκολο και πιο γρήγορο, ειδικά με το twitter πλέον.

Τι περιοδικά διαβάζεις;

Παλιά διάβαζα πιο πολλά άλλα σίγουρα αν δω μπροστά μου ένα Focus, Rolling Stone, Hello, OK, Vogue και τα σχετικά θα τα ξεφυλλίσω. Είμαι περισσότερο φαν των βιβλίων γιατί περνάει πιο γρήγορα η ώρα άλλα επίσης αν είναι πολύ καλή η υπόθεση του βιβλίου πορώνεσαι και είναι σαν να βλέπεις το αγαπημένο σου σήριαλ.

Περίπου τι ώρα μπαίνεις πρώτη φορά στο Facebook;

11 περίπου όταν έχω φτάσει δουλειά και μου φτιάχνουν τα μαλλιά. Επειδή δεν πίνω καφέ έχω την αίσθηση ότι στον εγκέφαλο μου λειτουργεί σαν πρωινός καφές αυτή η διαδικασία. Δεν μπορώ να πω ότι χαίρομαι ιδιαίτερα για αυτό!

Πόσους φίλους έχεις στο Facebook και πόσους followers στο twitter;

Έχω χάσει το μέτρημα γιατί έχω περίπου 5 προφίλ από 5000 φίλους! Σκέφτομαι σοβαρά αν θα φτιάξω καινούριο προφίλ γιατί σε λίγο θα ξεχάσω όλα μου τα e-mail και τους κωδικούς αλλά μου αρέσει η επικοινωνία με τον κόσμο. Στο twitter είμαι πιο καινούρια και έχω περίπου 5000 followers.

 

Έχεις συναντήσει κάποιον άνθρωπο που γνώρισες μέσω ίντερνετ;

Όχι!τα φοβάμαι αυτά! Εκτός και αν εξαιρέσω μια φορά όταν ήρθε ένας φαν της εκπομπής που δούλευα πέρυσι που με είχε ρωτήσει μέσω facebook πως μπορεί να έρθει να μας δει live, άλλα μέχρι εκεί. Πάντως μιλάω σε όλους και προσπαθώ πάντα να απαντάω σε όποιο μήνυμα μου έρθει.

Ποιος είναι ο twitterάς που ακολουθείς φανατικά;

Δεν μπορώ να ξεχωρίσω μόνο έναν γιατί υπάρχει λόγος που ακολουθώ αυτούς που ακολουθώ. Μου αρέσουν πολύ τα ενημερωτικά σαιτ που έχουν twitter ειδικά όταν μπαίνω στο timeline και μαθαίνω 10 διαφορετικά νεα γύρω από τον κόσμο είτε είναι πολιτικά, τεχνολογία, μουσική άλλα και gossip! Αυτό είναι ίσως και το μόνο πράγμα που μου αρέσει στο twitter, γιατί κάθε φορά που μπαίνεις μπορείς να ενημερωθείς πλήρως!

Έχεις βάλει κάποιο όριο στον εαυτό σου σχετικά με το πόσο τουιτάρεις κάθε μέρα;

Προσπαθώ άπλα να μην μπω στο τριπάκι να γίνω twitter maniac και να γράφω ότι σκέφτομαι κάθε 10 λεπτά. Δυστυχώς το twitter έχει την δύναμη να σου το κάνει αυτό οπότε θα το πολεμήσω!

Τι δεν θα έκανες ποτέ tweet;

Ενώ μου αρέσει να διαβάζω πολιτικές εξελίξεις δεν μου αρέσουν καθόλου τα πολιτικά tweets που γράφει ο απλός κόσμος γιατί με ρίχνουν σε κατάθλιψη..οπότε δεν θα έκανα ποτέ πολιτικό tweet!