ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Ο Λάζαρος Παπαδόπουλος σπάει το ένα ρεκόρ χαβαλέ μετά το άλλο

Ο δυο φορές πρωταθλητής Ευρώπης, πρωταθλητής και κυπελλούχος Ελλάδας, κάτοχος του Eurocup, αλλά και μέλος της χρυσής Εθνικής το 2005 γεννήθηκε για περίεργες ερωτήσεις.

Ο Λάζαρος Παπαδόπουλος δεν είναι άνθρωπος. Είναι… μύθος, όπως θα σε διαβεβαιώσουν όσοι τον γνωρίζουν. Μπορείς να αποκτήσεις και ιδία άποψη με μια περιήγηση στις σελίδες που έχει στα social networks. Είναι ο τύπος που θα σε ταράξει στη φάρσα και την ίδια ώρα θα αναλύει στο μυαλό του το επόμενο βήμα του Athlenda. Αν δεν ξέρεις τι είναι τούτο, να σου πω κοντολογίς πως πρόκειται για το Facebook των αθλητών, αλλά μια επίσκεψη θα σε βοηθήσει να καταλάβεις τι ακριβώς σκαρφίστηκε αυτός ο τύπος, ο οποίος τελεί χρέη CEO στην εταιρία. Κάτσε όμως, να σου πω γιατί επελέγη για το Ερωτηματολόγιο του Ουστ.

Θα ‘χει πάρει το μάτι σου αθλητές που προκαλούν ο ένας τον άλλον να φωτογραφηθούν με μουστάκι. Ε, η όλη ιστορία ξεκίνησε από τον Λάζο, ο οποίος εξηγεί στο ONEMAN πώς του ήλθε η έμπνευση… για αυτό.

 

“Ήμασταν διακοπές με τον Φώτση (σ.σ. το συνεταιράκι του στα περισσότερα… εγκλήματα) και σκεφτόμασταν τι πλάκα μπορούμε να κάνουμε, για να γελάσουμε με τους φίλους μας. Να σου πω την αλήθεια, θέλαμε να κάνουμε κάτι στον Διαμαντίδη. Είπαμε λοιπόν, να το στήσουμε έτσι, ώστε να προκαλέσω εγώ τον Αντώνη και μετά εκείνος τον Δημήτρη” και κοίτα τι έγινε.

Πάμε τώρα και στο θέμα μας.

Αν προσγειώνονταν εξωγήινοι μπροστά σου και -με αντάλλαγμα ό,τι θέλει η ψυχή σου- σου πρόσφεραν οποιαδήποτε θέση στον πλανήτη τους, ποια θα επέλεγες; Και γιατί;

“Θα ζητούσα να γίνω ο πρόεδρος του πλανήτη τους, γιατί μου αρέσει να ηγούμαι των καταστάσεων”.

Είσαι η τελευταία προσθήκη σε ένα κουτί με χρωματιστά μολύβια ζωγραφικής. Τι χρώμα είσαι και γιατί;

“Μπλε, γιατί μου αρέσει η θάλασσα”.

Αν μια γυάλινη σφαίρα μπορούσε να σου αποκαλύψει ένα πράγμα για τον εαυτό σου, τη ζωή σου, το μέλλον ή οτιδήποτε άλλο, τι θα ήθελες να μάθεις;

“Πώς θα με θυμούνται, όταν φύγω από τη ζωή”.

Ποιο είναι το τελευταίο πράγμα, για το οποίο άλλαξες άποψη;

“Το product του Athlenda. Είχα βάλει πολλές λειτουργίες αρχικά -γιατί τα ήθελα όλα- και τώρα προσπαθώ να τις μειώσω”.

Πες μας μια φορά που τα θαλάσσωσες (βλ. τα έκανες σκατά).

“Είχα πάει για ψάρεμα, είχα το ψαροτούφεκο, είδα το ψάρι, πάτησα τη σκανδάλη, αλλά η βέργα δεν έφευγε. Πατούσα, πατούσα, πατούσα, τίποτα… και διαπίστωσα ότι δεν είχα βγάλει την ασφάλεια! Πώς αισθάνθηκα; Ντροπή! Το έβλεπα στον ύπνο μου, για ημέρες”.

 

Ποιο είναι το μεγαλύτερο διάστημα που έχεις περάσει, χωρίς να κάνεις μπάνιο;

“Μια εβδομάδα. Ήμασταν σε προετοιμασία της Εθνικής και παίζαμε με τον Φώτση (τον συγκάτοικο μου), Civilization, από το πρωί μέχρι το βράδυ. Δεν είχα… χρόνο για μπάνιο, ώσπου μου λέει ο Αντώνης ‘πήγαινε να πλυθείς, γιατί θα μετακομίσω’. Αν κέρδισα; Πάντα κερδίζω τον Αντώνη!”.

Έχεις κάνει ποτέ μαθήματα χορού; Με ποιον θα ήθελες να χορέψεις;

“Ναι, έκανα διάφορα. Ποντιακά ως παιδί και μετά μόνος μου, με τη βοήθεια videos από το YouTube χόρευα ζεϊμπέκικα, συρτάκι. Δεν θα ήθελα να χορέψω με κάποιον άλλον, γιατί μου αρέσει να χορεύω μόνος μου”.

Αν έμπαινε μια πάπια με πηλήκιο στο σπίτι σου, τώρα που μιλάμε, με ένα πηλήκιο στο κεφάλι, τι θα ήθελε;

“Ήλθε να με ρωτήσει τι ώρα θα σηκωθώ από το κρεβάτι, για να πάω να πληρώσω όλες τις κλήσεις μου”.

Αν ήσουν μουσικό όργανο, ποιο θα ήσουν; Και γιατί;

“Μπαλαλάικα, γιατί μου αρέσει!”.

 

Τι θα ήθελες να γραφτεί στον επικήδειο σου (χτύπα ξύλο);

“Ένας ενθουσιώδης οραματιστής”.

Από το 1 έως το 10, τι βαθμό θα μου έβαζες ως συνεντευξιαστή και γιατί;

“Δέκα, γιατί μου άρεσαν οι ερωτήσεις. Δεν βαρέθηκα”. (γελάει)