ΑΛΗΘΕΙΕΣ

Παραδέξου ότι έχεις sex files στο pc με όνομα “Σοβαρά έγγραφα”

Μπορεί να τα λες κι αλλιώς. Να είσαι πιο έξυπνος. Αλλά η κοπέλα σου θα τα βρει, να είσαι σίγουρος.

Είναι ο μικρός σου θησαυρός. Τα παλιά πορνό με τα οποία μεγάλωσες, οι γυμνές φωτογραφίες της παλιάς σου γκόμενας, οι γυμνές φωτογραφίες της νυν, τα sex tapes που γύρισες κάποτε ως άλλος Tommy Lee, οι διεστραμμένες σου απολαύσεις. Όλα σε έναν φάκελο. Και θες να τον φυλάξεις.

Ας κάνουμε από τώρα μια μικρή παρένθεση γιατί θέλω να φωνάξω κάτι. Τα βίντεο της γκόμενάς σου να τα έχεις στον σκληρό σου δίσκο. Τις φωτογραφίες της επίσης. Οτιδήποτε δικό σου, ναι, να το έχεις στο pc σου, στον σκληρό σου δίσκο και όχι σε dropbox, skydrive ή οτιδήποτε άλλο. Αλλά βίντεο με απλό καθημερινό πορνό δεν φυλάμε στο pc μας. (Θα φωνάξω τώρα).

ΕΙΝΑΙ 2013 ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ INTERNET

Τώρα, αν θεωρείς ότι έχεις μία φοβερή τσόντα που δεν την ξαναβρίσκεις online και έχεις ψυχολογικά προβλήματα, οκ κράτησέ την. Στον ίδιο φάκελο με τα υπόλοιπα αμαρτωλά. Τα δικά σου.

Δεν θα μπούμε καν στο debate του αν πρέπει να έχεις τσόντες στον υπολογιστή σου. Δικαίωμα του καθενός να έχει ό,τι θέλει. Αλλά σε μια εποχή που τα άπαντα της Jenna Jameson υπάρχουν online και μάλιστα δωρεάν, το να κρατάς βιντεάκια πορνό στο pc σου είναι τουλάχιστον χαζό αν όχι απλά άχρηστο.

“Πάρα μα πάρα πολύ σοβαρά έγγραφα”

Πας να τον ονομάσεις τον φάκελο. Λες δεν θέλω να με ψυλλιαστούν. Και δεν θέλω κυρίως να θέλει κάποιος να μπει στον φάκελο. Πρέπει να μην είναι θελκτικός. Και από το πάθος σου να μην σε ανακαλύψουν πας και τον ονομάζεις “πάρα μα πάρα πολύ σοβαρά έγγραφα”. Sorry αλλά εγώ θα έμπαινα αν ήσουν φίλος μου μόνο και μόνο για να σε τρολάρω για το τι θεωρείς τόσο σοβαρό έγγραφο. Αντίστοιχα όπως με κοροιδεύουν οι φίλοι για έναν χάρτινο φάκελο που έχω σπίτι μου με όνομα “Serious shit” και έχω μέσα πτυχία, ενάρξεις στην εφορία κλπ.

Εντάξει, μπορεί να μην το πεις τόσο χαζά και να τον ονομάσεις “Έγγραφα Δουλειάς”. Κάτι βρωμάει ρε φίλε εδώ πέρα. Γιατί να κινήσεις υποψίες; Υπάρχουν τόσοι άκυροι φάκελοι σε έναν υπολογιστή, τόσα random ονόματα τύπου “Thumbs”, “Languages” ή οτιδήποτε άλλο ακίνδυνο και απλό για να γράψεις. Μην χρησιμοποιείς λέξεις που χτυπάνε στο μάτι.

 

 

Ουδέν κρυπτόν από το Search

Μην απατάσαι. Αν θέλει κάποιος να βρει, θα βρει. Ειδικά αν μιλάμε για αρχεία βίντεο και όχι για jpg, είναι πολύ απλό να ψάξει όλο τον δίσκο σου για αρχεία βίντεο. Δεν θα είναι τόσα πολλά για να τα ξεψαχνίσει. Κι αν θέλει να σε τσακώσει, θα βρει και τον χρόνο για να το κάνει, μην ανησυχείς για τον ύπνο της καθόλου.

Αν είναι έξυπνη και δει ότι με την αναζήτηση βίντεο δεν βγάζει άκρη, θα ψάξει για αρχεία rar ή zip γιατί είσαι κι εσύ ξυπνοπούλι και τα συμπίεσες για να μην ανιχνεύονται σαν αρχεία βίντεο. Εκεί η αναζήτηση θα βγάλει πιο πολλά αποτελέσματα. Ναι, θα παιδευτεί να βρει αυτό που την αφορά. Αλλά θα το βρει.

 

Θα βάλεις και κωδικό. Guess what. Όλοι οι κωδικοί σπάνε αν θέλει ο άλλος πολύ να τον σπάσει.

Το να κρύψεις βαθιά στα αρχεία τον φάκελό σου είναι για τις κοπέλες ή για τους ενδιαφερόμενους που δεν πρόκειται να ψάξουν πάρα πολύ. Για εκείνους που θα έχουν μόνο λίγη ώρα στο pc σου ή δεν έχουν την τεχνογνωσία για να κάνουν ούτε το πιο απλό search.

Και τώρα είναι η στιγμή που θα μου πεις ότι στις παραπάνω παραγράφους έδειξα το δρόμο στις κοπέλες της ζωής σου για να βρουν τα μυστικά του κράτους. Σιγά το πράγμα.

 

Porn pride

Το να βλέπεις πορνό όπως και το να έχεις στον υπολογιστή σου κάποια αμαρτωλά αρχεία είναι τόσο φυσιολογικό όσο και το να κατουριέσαι μετά από 2 λίτρα νερό. Και δεν οφείλεις να δώσεις εξηγήσεις σε κανέναν για αυτό.

Ναι, σίγουρα δεν θες και να προκαλείς έχοντας έναν τέτοιον φάκελο στο Desktop. Σίγουρα θα γλιτώσεις λίγη μανούρα αν δεν φτάσει ποτέ η τωρινή κοπέλα σου σε αυτόν τον φάκελο. Οπότε ναι, κρύψ’ τον λίγο. Βάλ’ του ένα αδιάφορο όνομα και άσ’ τον εκεί να υπάρχει.

 

Οι αναμνήσεις είναι δικές σου. Και οφείλεις να είσαι περήφανος για αυτές.