Εσύ πόσο σωστά γυμνάζεσαι;

Ένα κουίζ που θα απαντήσει στο ερώτημα '#poupaeiokosmos όταν όλοι τρέχουμε σε ρυθμούς τζόκινγκ';
SHARES

Παλιά η λέξη 'γυμναστική' μας παρέπεμπε στα εξής: Στο αγαπημένο μας μάθημα στο σχολείο. Στη μαμά μας που έβαζε μια βιντεοκασέτα και έσπρωχνε το τραπεζάκι του σαλονιού για να κάνει αστείες κινήσεις. Στα όργανα στο γυμναστήριο και στο τσακίρ κέφι στην αίθουσα αερόμπικ.

Πλέον, συνώνυμο της γυμναστικής είναι οι διαρκώς εξελισσόμενες τάσεις, που δεν αρκεί ένα απλό σκιτσάκι για να στις περιγράψει και να τις κατανοήσεις, αλλά χρειάζεται:

> ένας ειδικευμένος instructor

> ολοκαίνουργιος εξοπλισμός

> ειδικά παπούτσια

> ένας εξωγήινος ντυμένος γκουρού που αναρωτιέται φωναχτά: Καλά και ωραία όλα αυτά, αλλά #poupaeiokosmos όταν θέλει *πραγματικά* να γυμναστεί;

Το πραγματικό ερώτημα βέβαια, δεν είναι πού πάει ο κόσμος για τη γυμναστική του, αλλά το τι συμβολίζει η κάθε μορφή άσκησης. Αν λοιπόν αφαιρέσουμε το περιτύλιγμα, η γυμναστική ταυτίζεται με την καλή υγεία και αυτός είναι ένας λόγος παραπάνω για να είσαι προσεκτικός όταν την εκτελείς, προκειμένου να μην είσαι μόνο υγιής, αλλά και ασφαλής. Και αν το πάμε ένα βήμα παραπέρα, ώστε να αναρωτηθούμε πού πάει ο κόσμος όταν θέλει το καλύτερο για την ασφάλειά του; Η απάντηση είναι πως πάει στην Τράπεζα Πειραιώς. Για να βρει τους δύο κορυφαίους ασφαλιστικούς οργανισμούς: την ΝΝ HELLAS και την ERGO.

Προς το παρόν όμως θα αφήσουμε τον εξωγήινο και τις απορίες που μας δημιούργησε και θα περάσουμε σε μία άλλη σειρά ερωτήσεων που έχουν ως σκοπό να διαπιστώσουν το κατά πόσο είσαι έτοιμος να γυμναστείς σωστά. Πάμε; Μην βάζεις τα αθλητικά σου, δεν χρειάζεται.

 

Share
Follow
 

Best of Network

O Χοσέ Μάρι έγινε body builder

Ξεχάστε τον Χοσέ Μάρι που θυμάστε με τη φανέλα των Ατλέτικο, Βιγιαρεάλ και Μίλαν. Ο Ισπανός πρώην επιθετικός το έχει ρίξει στο body building. Ιδού τα αποτελέσματα. (photos)

 

Ζητείται δουλειά πάνω από τη γη

Μικρές ιστορίες για τυχαίους ανθρώπους από τον Οδυσσέα Ιωάννου.

Είχε πολλαπλασιάσει την νύχτα του. Όλος ο κόσμος είχε δέκα ώρες νύχτα, εκείνος είχε δέκα πέντε. Δεν γίνεται να μην σου κάνει κάτι αυτό. Δεν ήξερε τι, αλλά κάτι, σίγουρα.

PROMO
Social Man
Newsletter

Το ΟΝΕΜΑΝ επιλέγει και σου στέλνει τα καλύτερα θέματα στο email σου.