QUIZ

Ποιο αστέρι του ευρωπαϊκού είσαι;

Θα πάρεις το χρυσό ή δεν θα ανέβεις καν στο βάθρο;

Το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα μπάσκετ που διεξάγεται φέτος στα γήπεδα της Φινλανδίας, του Ισραήλ, της Ρουμανίας και της Τουρκίας, έχει στιγματιστεί από κάποιες σημαντικές απουσίες.

Εκτός του δικού μας Γιάννη, απόντες για διάφορους λόγους θα είναι και τεράστιοι αθλητές-σταρ, όπως ο Σέρχιο Γιουλ, ο Μίλος Τεόντοσιτς, ο Ντιρκ Νοβίτσκι, ο Τόνι Πάρκερ και πολλοί ακόμα.

Αυτό όμως δεν σημαίνει, ούτε ότι δεν θα δούμε άλλα μεγάλα αστέρια, ούτε ότι θα μας λείψουν οι μεγάλες συγκινήσεις κοντά στα καλάθια, αφού αρκετοί είναι οι παικταράδες που θα πατήσουν κανονικά τα παρκέ του τουρνουά και θα παλέψουν για τη διάκριση. Με λίγα λόγια, θα τα κάνουν #olagiatokalathi. Όπως και η εξαιρετική σελίδα του Sport24.gr σε συνεργασία με τη LIDL Hellas, Όλα Για Το Καλάθι, με όλα όσα πρέπει να ξέρεις για την εθνική μας και το φετινό Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Αλήθεια, εσύ ποιο από τα μεγάλα αστέρια του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος είσαι; Πριν βιαστείς να απαντήσεις, το παρακάτω κουίζ θα σε βοηθήσει να καταλάβεις:

Μην ξεχνάς ότι το ‘κάθε δύο χρόνια Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα’ δεν ισχύει πια. Το επόμενο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα θα λάβει χώρα το 2021 και το μεθεπόμενο το 2025, όπως συμβαίνει και με το Μουντιάλ.

Επειδή τα τέσσερα χρόνια (χωρίς μπύρα) είναι πολλά, κέρδισε πολλά λίτρα μπύρας συμμετέχοντας στον διαγωνισμό του ‘Όλα Για Το Καλάθι’ και κάνοντας τη σωστή πρόβλεψη.

Φωτογραφίες: Eurokinissi.gr