QUIZ

Ποιος Έλληνας προπονητής της Ευρωλίγκας είσαι;

Μπαρτζώκας, Ιτούδης, Σφαιρόπουλος ή Πεδουλάκης; Στον πάγκο ποιας ομάδας θα σε βρει η πρεμιέρα της νέας Ευρωλίγκας;

Μετά από σχεδόν πέντε μήνες απουσίας, η Ευρωλίγκα επιστρέφει. Κι όχι απλά επιστρέφει, αλλά επιστρέφει με νέο σύστημα διεξαγωγής, το οποίο φέρνει ΟΛΕΣ τις ομάδες αντιμέτωπες μεταξύ τους απ’ τον πρώτο γύρο.

ΠΟΛΕΜΟΣ. Προφανώς ανυπομονούμε για κάθε εβδομάδα δράσης, η οποία πλέον θα περιλαμβάνει αμέτρητες ματσάρες και φυσικά έντονο ελληνικό ενδιαφέρον. Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός στοχεύουν (και) φέτος στο Final 4, ενώ η εν ενεργεία πρωταθλήτρια Ευρώπης ΤΣΣΚΑ Μόσχας, διαθέτει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τον Δημήτρη Ιτούδη στον πάγκο της.

Γιάννης Σφαιρόπουλος στον πάγκο του Ολυμπιακού, Αργύρης Πεδουλάκης σε αυτόν του Παναθηναϊκού, Γιώργος Μπαρτζώκας στην Μπαρτσελόνα κι ο υπερασπιστής του θρόνου Ιτούδης, ξεκινάνε τη σεζόν με στόχο την μεγάλη κούπα κι οι πιθανότητες ένας απ’ τους 4 να χαμογελάσει στην Κωνσταντινούπολη τον προσεχή Μάιο, είναι εξαιρετικά μεγάλες.

Μέχρι τότε, ετοιμάσου για σκληρές μάχες, πολλά καλάθια και κάνε το κουίζ για να δεις ποιος Έλληνας κόουτς είσαι και σε ποιον πάγκο θα κάθεσαι φέτος με στόχο τη δόξα.