QUIZ

Ποιος τύπος είσαι στην παραλία;

Περνάς όλη την ημέρα αραχτός στην ξαπλώστρα σου ή κοπανάς μπαλάκια με τη ρακέτα μέχρι να βραδιάσει;

Ας συμφωνήσουμε σε ένα πράγμα: διακοπές σημαίνουν αρκετές ώρες στην θάλασσα και την παραλία. Αν εξαιρέσουμε μερικούς περίεργους που προτιμάνε τα τσιμέντα της πόλης ή τις σκιές ενός βουνού (ήμαρτον), όλοι οι υπόλοιποι φυσιολογικοί άνθρωποι, περνάνε ένα σημαντικό κομμάτι του καλοκαιριού τους σε μια παραλία.

Το τι επιλέγουν να κάνουν σε αυτή την παραλία, είναι άλλο θέμα. Υπάρχουν οι τύποι που δεν βγαίνουν από το νερό αν δεν μουλιάσει μέχρι και το νύχι τους, αυτοί που παίζουν ρακέτες μέχρι να μουδιάσει το χέρι τους κι εκείνοι που δεν κουνιούνται από την ξαπλώστρα ούτε με κλαρκ.

Όλοι πάντως, επιλέγουν τη λύση μιας σύντομης απόδρασης από την πόλη, σε κάποια από τις κοντινές παραλίες, στα νότια, το Σούνιο ή προς Μαραθώνα μεριά. Επιλογές υπάρχουν, όπως και καταστήματα ‘Γρηγόρης’ για να κάνεις μια στάση πριν φτάσεις στη θάλασσα.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι σε όποια κατηγορία κι αν ανήκεις, θα έχεις μαζί σου στην παραλία κάτι από τον ‘Γρηγόρη‘. Είτε πρόκειται για τον Gregory’s Blend χαρμάνι είτε για το νέο χαρμάνι ‘Mild Blend‘, ένα χαρμάνι κόκκων καφέ μέτρια ψημένο, αρωματικό και γλυκόπιοτο, ή απολαμβάνοντας φρεσκοστυμμένο χυμό πορτοκάλι μόνο με 1,10€ ή ανάμικτο χυμό με 1,50€, με αγορά οποιουδήποτε προϊόντος αξίας από 1€ και πάνω.

Τώρα που ξεκαθαρίσαμε τα βασικά, ας δούμε σε ποια κατηγορία θαμώνων της παραλίας ανήκεις εσύ: