Πόσο εθισμένος είσαι στα social media;

Εννοείται ότι το ελέγχεις. Εννοείται ότι όποτε θες τα κλείνεις όλα και δεν ξανασχολείσαι. (Εννοείται ότι δεν σε έχει πιστέψει κανείς)
SHARES

Η υπεροχότητα του κόσμου των social media είναι αδιαμφισβήτητη. Και ίσως, να είναι και η μοναδική εξαίρεση του κανόνα που λέει ότι στα δεδομένα πράγματα της ζωής μας, δεν δίνουμε και μεγάλη σημασία. Ναι, ο θαυμαστός κόσμος του Facebook, του Twitter, του Instagram και πάει λέγοντας μεταξύ άλλων πολλών ανακατατάξεων που έχει φέρει στη ζωή μας όπως το τέλος των σχέσεων και τους τσακωμούς που ξεκινούν με ένα 'θα αφήσεις επιτέλους το κινητό σου' και κλείνουν με ένα 'να μιλήσουμε;' έχει εκτοξεύσει το ενδιαφέρον μας για τα δεδομένα στα ύψη.

Εδώ, για να τιμήσουμε και τα social, μπαίνει και ένα #διπλης. Τέλος πάντων.

Με την κλασική πια εικόνα του ζευγαριού που κάθεται σε ένα τραπέζι φαγητού αμίλητο, κρατώντας ανά χείρας το κινητό σκρολάροντας, θα περάσουμε στο σημερινό κουίζ που όχι μην τρομάζεις, δεν έρχεται για να σε ξεβολέψει. Αλήθεια. Δεν έχουμε τέτοιες προθέσεις. Τώρα αν από την άλλη καταφέρουμε κάτι τέτοιο με δέκα ερωτήσεις, τότε τα πράγματα με την περίπτωσή σου δεν είναι τόσο άσχημα όσο νομίζεις.

*Περιμένουμε αποτελέσματα, ε.

 

Share
 

Best of Network

Μπορούσε... τσάμπα, πλήρωσε 72.000.000 €

Πολλές φορές στο παρελθόν έχουν ακουστεί ανάλογες ιστορίες μ' αυτή που θα διαβάσετε παρακάτω, αλλά τέτοια διαφορά στα χρήματα προφανώς δεν έχει ξανασυμβεί μέσα σε μόλις τρία χρόνια. Η Λίβερπουλ άκυρωσε τον Άλισον Μπέκερ κάποτε (2015) και μετά τον έκανε τον πιο ακριβό κίπερ στον πλανήτη.

Ξέσπασμα Εζίλ για Ερντογάν

Ο Μεσούτ Εζίλ βγήκε μπροστά και ξέσπασε σε βάρος των γερμανικών media, μετά την κριτική που του ασκήθηκε λόγω της φωτογραφίας του με τον Τούρκο πρόεδρο, Ταγίπ Ερντογάν.

 
PROMO
Social Man