Πόσο εθισμένος είσαι στα social media;

Εννοείται ότι το ελέγχεις. Εννοείται ότι όποτε θες τα κλείνεις όλα και δεν ξανασχολείσαι. (Εννοείται ότι δεν σε έχει πιστέψει κανείς)
SHARES

Η υπεροχότητα του κόσμου των social media είναι αδιαμφισβήτητη. Και ίσως, να είναι και η μοναδική εξαίρεση του κανόνα που λέει ότι στα δεδομένα πράγματα της ζωής μας, δεν δίνουμε και μεγάλη σημασία. Ναι, ο θαυμαστός κόσμος του Facebook, του Twitter, του Instagram και πάει λέγοντας μεταξύ άλλων πολλών ανακατατάξεων που έχει φέρει στη ζωή μας όπως το τέλος των σχέσεων και τους τσακωμούς που ξεκινούν με ένα 'θα αφήσεις επιτέλους το κινητό σου' και κλείνουν με ένα 'να μιλήσουμε;' έχει εκτοξεύσει το ενδιαφέρον μας για τα δεδομένα στα ύψη.

Εδώ, για να τιμήσουμε και τα social, μπαίνει και ένα #διπλης. Τέλος πάντων.

Με την κλασική πια εικόνα του ζευγαριού που κάθεται σε ένα τραπέζι φαγητού αμίλητο, κρατώντας ανά χείρας το κινητό σκρολάροντας, θα περάσουμε στο σημερινό κουίζ που όχι μην τρομάζεις, δεν έρχεται για να σε ξεβολέψει. Αλήθεια. Δεν έχουμε τέτοιες προθέσεις. Τώρα αν από την άλλη καταφέρουμε κάτι τέτοιο με δέκα ερωτήσεις, τότε τα πράγματα με την περίπτωσή σου δεν είναι τόσο άσχημα όσο νομίζεις.

*Περιμένουμε αποτελέσματα, ε.

 

Share
Follow
 

Τα καλύτερά μας

Μεγάλα Κείμενα

Δολοφονία Γρηγορόπουλου: 9 χρόνια που δεν μας έμαθαν τίποτα

Όποιο κι αν ήταν το νόημα που έπρεπε να κατανοηθεί μετά τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου από τον Επαμεινώνδα Κορκονέα στις 6 Δεκεμβρίου 2008 στα Εξάρχεια, είναι ισχυρή η πιθανότητα να μην έχει κατανοηθεί.

Best of Network

Mayweather: "Πληρώνω για να κάνω σεξ!"

Ο Floyd Mayweather αναφέρθηκε στην σεξουαλική του ζωή σε συνδυασμό με τα οικονομικά του. Ο "Money" παραδέχτηκε πως πληρώνει για να πέσει στο κρεβάτι με μια γυναίκα.

 

Οι άνθρωποι; Δεν ξέρω αν με ενδιαφέρουν πια

Μικρές ιστορίες για τυχαίους ανθρώπους από τον Οδυσσέα Ιωάννου.

Ζωγράφιζα από μικρή. Είχα χέρι, λέγανε οι δασκάλες στους γονείς μου. Εκείνοι γελούσαν. Μάλλον, η μητέρα μου γελούσε. Ο πατέρας μου ούτε που το άκουγε.

Gift Calendar 2017
PROMO
Social Man
Newsletter

Το ΟΝΕΜΑΝ επιλέγει και σου στέλνει τα καλύτερα θέματα στο email σου.