Πόσο για τα πανηγύρια είσαι;

Μην το παίρνεις στραβά, ίσα ίσα που στο αποτέλεσμα θα βρεις και το πανηγύρι που σου ταιριάζει.
SHARES

Παραδοσιακά, ο Αύγουστος στο νησί έχει τσαμπούνα, έχει βιολιά, έχει λαούτα, της Παναγιάς (που γιορτάζει) τα μάτια έχει. Τα νησιώτικα πανηγύρια που ο ξένος τύπος συχνά πυκνά αναφέρει τέτοια εποχή και προτείνει στους τουρίστες που σκοπεύουν να επισκεφθούν την Ελλάδα να μην τα χάσουν, είναι ένα από τα πιο βασικά συστατικά ενός ξέγνοιαστου, εκτονωτικού και διασκεδαστικού καλοκαιριού.

Για τα πανηγύρια στο νησί και δη στην Ικαρία, έχουν γραφτεί αρκετά σε αυτό το site ώστε να μην έχω να συμπληρώσω και πολλά πέρα από μερικές φωτογραφίες που ίσως σε βάλουν στο κλίμα του σημερινού κουίζ. Το οποίο επαναλαμβάνω με ένα σποϊλεράκι ότι δεν πρόκειται να σε βγάλει 'τρία πουλάκια κάθονταν' ούτε δύο ούτε κανένα.

Απλώς σήμερα θα μάθουμε (περιμένω αποτελέσματα) ποιο πανηγύρι σου πηγαίνει. Σε ποιο νησί οφείλεις να ρίξεις μία γυρωβολιά. Να το ζήσεις πανηγυριώτικα. Έτοιμος λοιπόν;

(Κεντρική Φωτογραφία: Κωνσταντίνος Τσακαλίδης/ SOOC)

Share
Follow
 

Τα καλύτερά μας

Μεγάλα Κείμενα

Δολοφονία Γρηγορόπουλου: 9 χρόνια που δεν μας έμαθαν τίποτα

Όποιο κι αν ήταν το νόημα που έπρεπε να κατανοηθεί μετά τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου από τον Επαμεινώνδα Κορκονέα στις 6 Δεκεμβρίου 2008 στα Εξάρχεια, είναι ισχυρή η πιθανότητα να μην έχει κατανοηθεί.

Best of Network

Μήπως ήρθε η ώρα της επιστροφής του Τουρέ;

Tα λόγια που είπε ο Γιάγια Τουρέ πριν 7 χρόνια μπορεί να αποδειχθούν... προφητικά. Το συμβόλαιό του που λήγει, η απροθυμία του για  Σίτι και η κατάλληλη στιγμή που μπορεί να έχει φτάσει για τον 34χρονο.

 

Οι άνθρωποι; Δεν ξέρω αν με ενδιαφέρουν πια

Μικρές ιστορίες για τυχαίους ανθρώπους από τον Οδυσσέα Ιωάννου.

Ζωγράφιζα από μικρή. Είχα χέρι, λέγανε οι δασκάλες στους γονείς μου. Εκείνοι γελούσαν. Μάλλον, η μητέρα μου γελούσε. Ο πατέρας μου ούτε που το άκουγε.

Gift Calendar 2017
PROMO
Social Man
Newsletter

Το ΟΝΕΜΑΝ επιλέγει και σου στέλνει τα καλύτερα θέματα στο email σου.