Πόσο καλά ξέρεις τα βασικά του στυλ;

Δέκα ερωτήσεις, χίλιες πιθανές απαντήσεις να μας αποδείξεις την καλή σχέση σου με τον καθρέφτη. Την αντικειμενικά καλή.
SHARES

Στυλ. Με χέρια που τρίβουν το ένα το άλλο υποχθόνια σήμερα, έχουμε φτιάξει για σένα ένα κουίζ που δεν θυμίζει σε τίποτα αυτά που σε έχουμε συνηθίσει. Ο βασικός λόγος είναι ότι πράγματι, είχαμε την απορία να μάθουμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος σου. Αυτός, που έχει την επιγραφή 'η σχέση μου με το στυλ' καρφιτσωμένη πάνω του.

Γιατί ωραία τα λέμε τόσον καιρό εδώ στο style για τα do's και τα dont's και τις τάσεις αλλά πόσο από αυτά που διαβάζεις έχεις όντως βάλει στη ζωή σου; Και μάλιστα, σε βαθμό που να σου έχουν γίνει βίωμα και να τα απαντάς άνετα και ευχάριστα σε ένα κουίζ για αρχάριους. 

Ναι, ναι πριν τρομάξεις ότι τις ακόλουθες ερωτήσεις μπορεί να τις απαντήσεις μόνο κάποιος γκουρού που δεν έχει αφήσει επίδειξη μόδας για επίδειξη μόδας, επίτρεψέ μας να σε καθησυχάσουμε. Σήμερα, ψάχνουμε και μαθαίνουμε τα βασικά. Αφού το σπάσουμε το κοντέρ εκεί θα πάμε και στο επόμενο επίπεδο. Για την ώρα, ασχολούμαστε με τα απλά και τα (σχετικά) γνωστά.

Είσαι έτοιμος λοιπόν; Ίσιωσε την γραβάτα σου και ξεκινάμε.

*Προφανώς και περιμένουμε το αποτέλεσμά σου στα σχόλια. Να μην λέμε τα αυτονόητα.

Share
Follow
 

Τα καλύτερά μας

Best of Network

Ο Τελάντερ και η… μπάνκα των προσφυγών!

Οι "Γουλιές… Δηλητήριο" αποκαλύπτουν τι αντιπρότεινε ο Δανός στόπερ στον Παναθηναϊκό για τα λεφτά που του οφείλονται, τις προσφυγές που ακολουθούν και "φορτώνουν" κι άλλο το ταλαιπωρημένο "πράσινο" ταμείο και τα τηλέφωνα που απαντάει και δεν απαντάει ο Γιάννης Αλαφούζος.

 

Προτιμάς να γελάμε παρά να είσαι όμορφη

Μικρές ιστορίες για τυχαίους ανθρώπους από τον Οδυσσέα Ιωάννου.

Τα μαλλάκια σου ήταν εκείνα που καμάρωνε η μαμά. Καστανόξανθα, σπαστά, τα πρωινά ατίθασα, όμορφα.

PROMO
Social Man
Newsletter

Το ΟΝΕΜΑΝ επιλέγει και σου στέλνει τα καλύτερα θέματα στο email σου.