Πόσο καλά ξέρεις τα βασικά του στυλ;

Δέκα ερωτήσεις, χίλιες πιθανές απαντήσεις να μας αποδείξεις την καλή σχέση σου με τον καθρέφτη. Την αντικειμενικά καλή.
SHARES

Στυλ. Με χέρια που τρίβουν το ένα το άλλο υποχθόνια σήμερα, έχουμε φτιάξει για σένα ένα κουίζ που δεν θυμίζει σε τίποτα αυτά που σε έχουμε συνηθίσει. Ο βασικός λόγος είναι ότι πράγματι, είχαμε την απορία να μάθουμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος σου. Αυτός, που έχει την επιγραφή 'η σχέση μου με το στυλ' καρφιτσωμένη πάνω του.

Γιατί ωραία τα λέμε τόσον καιρό εδώ στο style για τα do's και τα dont's και τις τάσεις αλλά πόσο από αυτά που διαβάζεις έχεις όντως βάλει στη ζωή σου; Και μάλιστα, σε βαθμό που να σου έχουν γίνει βίωμα και να τα απαντάς άνετα και ευχάριστα σε ένα κουίζ για αρχάριους. 

Ναι, ναι πριν τρομάξεις ότι τις ακόλουθες ερωτήσεις μπορεί να τις απαντήσεις μόνο κάποιος γκουρού που δεν έχει αφήσει επίδειξη μόδας για επίδειξη μόδας, επίτρεψέ μας να σε καθησυχάσουμε. Σήμερα, ψάχνουμε και μαθαίνουμε τα βασικά. Αφού το σπάσουμε το κοντέρ εκεί θα πάμε και στο επόμενο επίπεδο. Για την ώρα, ασχολούμαστε με τα απλά και τα (σχετικά) γνωστά.

Είσαι έτοιμος λοιπόν; Ίσιωσε την γραβάτα σου και ξεκινάμε.

*Προφανώς και περιμένουμε το αποτέλεσμά σου στα σχόλια. Να μην λέμε τα αυτονόητα.

Share
Follow
 

Best of Network

Αποθέωση σε Βράνιες στην οροφή του αμαξιού

Ο κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ, Όγκνιεν Βράνιες, δέχθηκε την αποθέωση από τους "κιτρινόμαυρους" οπαδούς κατά την αποχώρησή του από το ΟΑΚΑ, ενώ ανέβηκε στην οροφή του αυτοκινήτου. (video)

Μήνυση του Μάριν στον διαιτητή!

Ο Μάρκο Μάριν θα καταθέσει μήνυση στον διαιτητή Κατσικογιάννη γιατί τον έσπρωξε στη φάση όπου ο Ολυμπιακός ζήτησε πέναλτι για χέρι του Κοντέ.

 

Ζητείται δουλειά πάνω από τη γη

Μικρές ιστορίες για τυχαίους ανθρώπους από τον Οδυσσέα Ιωάννου.

Είχε πολλαπλασιάσει την νύχτα του. Όλος ο κόσμος είχε δέκα ώρες νύχτα, εκείνος είχε δέκα πέντε. Δεν γίνεται να μην σου κάνει κάτι αυτό. Δεν ήξερε τι, αλλά κάτι, σίγουρα.

PROMO
Social Man
Newsletter

Το ΟΝΕΜΑΝ επιλέγει και σου στέλνει τα καλύτερα θέματα στο email σου.