Πόσο καλά ξέρεις τις δουλειές του κήπου;

Ένα κουίζ που θα ξεχωρίσει τη φρέζα από το γράβαλο.
SHARES

Ο κήπος δεν είναι σαν τα turn-based παιχνίδια τύπου 'Farmville' που την μια μέρα ρίχνεις τον  σπόρο , την άλλη τον ποτίζεις και την τρίτη έχεις ένα λουλούδι, όπως το είχες φανταστεί. Ο κήπος θέλει τον τρόπο του και όταν είναι περιποιημένος προκαλεί τον θαυμασμό τόσο στο δημιουργό του, όσο και σε όσους άλλους τον απολαμβάνουν.

Αφού, όπως προαναφέραμε, δεν πρόκειται για ένα turn-based παιχνίδι, αλλά για έναν ζωντανό οργανισμό, πρέπει να αντιμετωπίζεται ως τέτοιος. Όποιος έχει αναλάβει την περιποίησή του, πρέπει να τον φροντίζει μέσω μια σειράς από δουλειές που σχετίζονται με αυτόν και ξεκινούν από το  σκάψιμο και το  πότισμα και φτάνουν μέχρι το φινίρισμα και το  κλάδεμα μ' αλυσοπρίονο .

Οι δουλειές είναι πολλές και εκτός από μεράκι χρειάζονται και μια σειρά από  εργαλεία για να γίνουν σωστά και το αποτέλεσμα να είναι το επιθυμητό. Κάπου εδώ, αναλαμβάνουν δράση τα   Praktiker για να σου παρέχουν όλα όσα θα σου λύσουν τα χέρια και θ' ανθίσουν τον κήπο σου. Εκεί θα βρεις από  εργαλεία χειρός για κλάδεμα, ψεκασμό και σκάψιμο, μέχρι μηχανήματα και είδη για πότισμα.

Η άνοιξη έχει μπει για τα καλά και οι ανάγκες του κήπου σου χτυπάνε κόκκινο. Μία επίσκεψη στο τμήμα  με τα εργαλεία κήπου των Praktiker , θα σου παρέχει όλα τα εφόδια για να μην αφήσεις καμία ανάγκη του ακάλυπτη.

Share
Follow
 

Τα καλύτερά μας

Best of Network

"Ταβάνι" ο Παναθηναϊκός, βλαχομαγκιά ο Μανόλο!

Ο Παναθηναϊκός που έχει φτάσει (και) αγωνιστικά στα όριά του ζώντας σ’ ένα "τοξικό" περιβάλλον, η κατάθεση ψυχής που πλέον δεν φτάνει, τα… κουράγια και οι αντοχές του Ουζουνίδη, η αρετή που δεν έμαθε ποτέ ο Χιμένεθ. Ο Κώστας Γουλής αναλύει την πραγματικότητα που δεν σηκώνει "καλλωπισμούς"

 

Ήθελα κι εγώ να αλλάξω τον κόσμο

Μικρές ιστορίες για τυχαίους ανθρώπους από τον Οδυσσέα Ιωάννου.

Δεν είναι πως δεν ήθελα κι εγώ να αλλάξω τον κόσμο, αλλά να... δεν θα ήταν το πρώτο που θα σκεφτόμουν. Και όχι πως δεν πήγαινα σε όλες τις πορείες στο Πανεπιστήμιο, σε όλες πήγαινα, αλλά να.... πάντα πίστευα πως το κάναμε με τον τρόπο των αγοριών.

PROMO
Social Man
Newsletter

Το ΟΝΕΜΑΝ επιλέγει και σου στέλνει τα καλύτερα θέματα στο email σου.