Πόσο καλά ξέρεις τις δουλειές του κήπου; - Κουίζ - Κουίζ
 

Πόσο καλά ξέρεις τις δουλειές του κήπου;

Ένα κουίζ που θα ξεχωρίσει τη φρέζα από το γράβαλο.
SHARES

Ο κήπος δεν είναι σαν τα turn-based παιχνίδια τύπου 'Farmville' που την μια μέρα ρίχνεις τον  σπόρο , την άλλη τον ποτίζεις και την τρίτη έχεις ένα λουλούδι, όπως το είχες φανταστεί. Ο κήπος θέλει τον τρόπο του και όταν είναι περιποιημένος προκαλεί τον θαυμασμό τόσο στο δημιουργό του, όσο και σε όσους άλλους τον απολαμβάνουν.

Αφού, όπως προαναφέραμε, δεν πρόκειται για ένα turn-based παιχνίδι, αλλά για έναν ζωντανό οργανισμό, πρέπει να αντιμετωπίζεται ως τέτοιος. Όποιος έχει αναλάβει την περιποίησή του, πρέπει να τον φροντίζει μέσω μια σειράς από δουλειές που σχετίζονται με αυτόν και ξεκινούν από το  σκάψιμο και το  πότισμα και φτάνουν μέχρι το φινίρισμα και το  κλάδεμα μ' αλυσοπρίονο .

Οι δουλειές είναι πολλές και εκτός από μεράκι χρειάζονται και μια σειρά από  εργαλεία για να γίνουν σωστά και το αποτέλεσμα να είναι το επιθυμητό. Κάπου εδώ, αναλαμβάνουν δράση τα   Praktiker για να σου παρέχουν όλα όσα θα σου λύσουν τα χέρια και θ' ανθίσουν τον κήπο σου. Εκεί θα βρεις από  εργαλεία χειρός για κλάδεμα, ψεκασμό και σκάψιμο, μέχρι μηχανήματα και είδη για πότισμα.

Η άνοιξη έχει μπει για τα καλά και οι ανάγκες του κήπου σου χτυπάνε κόκκινο. Μία επίσκεψη στο τμήμα  με τα εργαλεία κήπου των Praktiker , θα σου παρέχει όλα τα εφόδια για να μην αφήσεις καμία ανάγκη του ακάλυπτη.

Share
Follow
 

Τα καλύτερά μας

Longread

Ηρακλειά: Τρεις μαθητές και γύρω γύρω θάλασσα

Περάσαμε 48 ώρες με τους ανθρώπους που δίνουν ζωή στο μονοθέσιο δημοτικό σχολείο του νησιού.

Best of Network

ΤΑ HIGHLIGHTS ΤΟΥ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ

Τα καλύτερα του All Star Γιάννη!

Δείτε το VIDEO με τις καλύτερες στιγμές του Γιάννη Αντετοκούνμπο από το All Star Game του Los Angeles.

 

Το μπορείς αυτό που έχεις γίνει;

Μικρές ιστορίες για τυχαίους ανθρώπους από τον Οδυσσέα Ιωάννου.

Mια τελευταία φορά. Τον άκουσε από την αρχή ως το τέλος. Περισσότερο από την μουσική και τα λόγια περίμενε να ακούσει τα χτυπήματα και τις μικρές χαρακιές που τις θυμόταν μία μία.

Μάθε τα πάντα για φετινά βραβεία
PROMO
Social Man
Newsletter

Το ΟΝΕΜΑΝ επιλέγει και σου στέλνει τα καλύτερα θέματα στο email σου.