QUIZ

Πόσο καλός οδηγός είσαι;

Το Oneman αναλαμβάνει ρόλο τροχονόμου και σε παρακαλεί να σταματήσεις λίγο δεξιά για να δει άδεια, δίπλωμα και τις γνώσεις σου.

Ο δάσκαλος οδήγησής μου, αυτός ο Άγιος άνθρωπος, τον όποιο αν υπήρχε αντίστοιχη επιβράβευση στον κλάδο του, θα πρότεινα δίχως δεύτερη σκέψη για Νόμπελ, Πούλιτζερ, Όσκαρ, όταν πήρα το δίπλωμα μου είπε μεταξύ άλλων, και μία πολύ σοφή κουβέντα. ‘Με τον δρόμο δεν θα αποκτήσεις ποτέ οικειότητα, όσα χιλιόμετρα και αν κάνεις‘ *.

*Σου το πα ότι είναι φανταστικός.

Τέλος πάντων, ας μην το παρασοβαρέψουμε και χαλάσουμε το χαρούμενο κλίμα, δεν θα ‘θελα. Άλλωστε και η όλη έμπνευση για να δημιουργηθεί το εν λόγω κουίζ είναι κάτι παραπάνω από καλή για να μην πω φανταστική. Ότι ας πούμε εσύ, πώς θα χαρακτήριζες την δυνατότητα να πας να σε ένα VIP ταξίδι στο Grand Prix της F1;

Φανταστική. Ε, το πα δεν το πα;

Σε περίπτωση που δεν ξέρεις τι λέω, θα σου εξηγήσω ευθύς αμέσως και έπειτα θα σε αφήσω να μάθεις το αποτέλεσμά σου το οποίο (ΣΠΟΙΛΕΡ!) θα σε βάλει στο πνεύμα πιο γρήγορα από όσο νομίζεις. WIND σε συνεργασία με την Hellas Direct δημιούργησε ένα πρωτοποριακό mobile application για smartphones με το προκαλεί τους συνδρομητές της να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό WIND Driving Challenge by Hellas Direct , να αποδείξουν πόσο καλοί οδηγοί είναι και να κερδίσουν μεταξύ άλλων και το υπερδώρο που ανέφερα παραπάνω. Το ταξίδι στο Grand Prix της F1, ντε.

Πριν αφήσω το κουίζ να ‘πέσει’ για να μπεις λίγο στο κλίμα, να πω ότι ο διαγωνισμός είναι ήδη από τις 23/06 στον αέρα και περιμένει να δει τις αποδόσεις σου. Για να βλέπω ζώνες να μπαίνουν.