ORIGINALS

Ρωτήσαμε 5+2 ταξιτζήδες ποια είναι η πιο ωραία Ελληνίδα

Το Oneman στράφηκε και πάλι στους ειδικούς, ζητώντας τους να στέψουν την πιο ωραία γυναίκα της χώρας. Ποια ήταν η μεγάλη νικήτρια;

Αν για κάτι φημίζονται οι ταξιτζήδες, είναι για τις γνώσεις, τις επιτυχίες και την πείρα τους στις γυναίκες. Το γεγονός ότι τις φήμες αυτές τις ξεκινούν συνήθως οι ίδιοι και τις διαδίδουν στους πελάτες τους, δεν έχει απολύτως καμία σημασία. Δεν έχουμε κανένα λόγο να μην τους πιστέψουμε.

Οι άνθρωποι ξέρουν, έχουν ζήσει πράγματα, έχουν άποψη. Καλές λοιπόν οι ερωτήσεις για τη χρεοκοπία, την ύπαρξη του Θεού και τα δύσκολα επαγγέλματα, όμως ήρθε η ώρα να θίξουμε ένα ζήτημα που όλους μας απασχολεί, όλοι έχουμε κάτι να πούμε και να σχολιάσουμε.

Μιας κι οι αναγνώστες του Oneman δεν είχαν την ευκαιρία φέτος να αναδείξουν τη δική τους Onewoman, αποφασίσαμε να απευθυνθούμε στους οδηγούς ταξί για να μας βοηθήσουν εκείνοι να στέψουμε την πιο ωραία Ελληνίδα. Κι επειδή το ερώτημα δεν είναι απλό, επιστρατεύσαμε και δύο έξτρα οδηγούς για μεγαλύτερη διαφάνεια και πολυφωνία. Ούτε η Eurovision τέτοιο σύστημα ψηφοφορίας. Αμέ.

Φωτογραφίες: Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου – Watkinson

Είναι προφανές ότι οι κύριοι Άλεξ, Νίκος, Κώστας, Σάββας, Νίκος, Παναγιώτης και Σπύρος, στάθηκαν στο ύψος τους και δεν μας απογοήτευσαν.

 

κύριος Άλεξ, ο παραδοσιακός

“Δεν ξέρω, δύσκολη ερώτηση, είναι πολλές. Βάλε την Όλγα Φαρμάκη, κλασική αξία”.

 

κύριος Νίκος, ο πολιτικοποιημένος

“Δεν τα παρακολουθώ πολύ τα καλλιτεχνικά, δεν ξέρω μοντέλα, ηθοποιούς και τραγουδίστριες. Θα πω μία πολιτικό, την Όλγα Κεφαλογιάνη, πολύ ωραία γυναίκα”.

 

κύριος Κώστας, ο φαν του X-Factor

“Μπορώ να πω και τραγουδίστρια; Θα πω την Πέγκυ Ζήνα, ωραία γυναίκα και μου αρέσουν πολύ και τα τραγούδια της”.

 

κύριος Σάββας, o επηρεασμένος απ’ τη διαφήμιση

“Αυτή η πώς την λένε, η Στικούδη, είναι πολύ ωραία γυναίκα, εντυπωσιακή”.

σ.σ. : Προφανώς δεν ασπάζεται το σλόγκαν “ποια Στικούδη;”.

 

κύριος Νίκος, ο προφανής

“Ε, η Δούκισσα Νομικού προφανώς, πανέμορφη”.

 

κύριος Παναγιώτης, ο αδιάφορος

“Η Ζέτα Μακρυπούλια, μου αρέσει να τη βλέπω στην τηλεόραση. Όταν τυχαίνει, δεν την κυνηγάω”.

 

κύριος Σπύρος, ο Number One

“Η Έλενα Παπαρίζου μου αρέσει πολύ, βάλε αυτή, δεν μου έρχεται άλλη τώρα”.

Το Αποτέλεσμα: Κύριες και κύριοι, 7 ταξιτζήδες, 7 διαφορετικά αποτελέσματα. 7πλη ισοβαθμία λοιπόν και ίσως χρειαστεί και δεύτερος γύρος για να την ανάδειξη της ομορφότερης Ελληνίδας.