ORIGINALS

Το πιο extreme πράγμα που έχω κάνει στη ζωή μου

Από ανάποδα πόδια στη οδήγηση μέχρι ρέιβ πάρτι, οι δημοσιογράφοι του Oneman αποκαλύπτουν τα πιο ακραία πράγματα που έχουν επιχειρήσει.

Βουτιά από αεροπλάνο, αναρρίχηση στον Όλυμπο, σαφάρι στην Αφρική. Αυτά είναι μερικά πράγματα που θεωρούνται extreme, για τους φυσιολογικούς ανθρώπους.

Για τους δημοσιογράφους του Oneman, το extreme ορίζεται λίγο διαφορετικά. Εκτός κι αν το να δοκιμάσεις να κάνεις Sup κι έπειτα από δυο τούμπες να τα παρατάς, θεωρείται πλέον extreme. Πάλι καλά να λέμε, που κανένας μας δεν απάντησε πως το πιο ακραίο πράγμα που επιχείρησε ήταν να δει μια ολόκληρη σεζόν της αγαπημένης του σειράς σε μια ημέρα. Μάλλον ντραπήκαμε.

Τα Goody’s Burger House τουλάχιστον, γνωρίζουν καλά τι σημαίνει Extreme, παρουσιάζοντας στο μενού τους μια πραγματικά extreme εκδοχή του αγαπημένου μας Cheese. Μάλιστα, μέχρι τις 7 Αυγούστου, παραγγέλνοντας οποιοδήποτε Extreme Burger, μπορείς να πάρεις δώρο ακόμη ένα.

Αυτή την προσφορά εκμεταλλευτήκαμε κι εμείς και τρώγοντας στα Goody’s Burger House αποκαλύψαμε τις πιο Extreme εμπειρίες μας: