ENTERTAINMENT

Αυλάκι, ουζάκι και ταβλάκι

Με αρκετές εξάρες, πολύ κόσμο και ακόμη περισσότερο ούζο ολοκληρώθηκε την Κυριακή το τουρνουά τάβλι, που διοργάνωσε το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου στο Αυλάκι του Πόρτο Ράφτη. Το Sport24.gr ήπιε, έπαιξε και χειροκρότησε τον μεγάλο νικητή.

Η (επικίνδυνη – κρίνοντας από τις ποσότητες ούζου) αποστολή του Sport24.gr στο Πόρτο Ράφτη,στέφτηκε με απόλυτη επιτυχία. Τουλάχιστον για τον Μάνο Χωριανόπουλο που νίκησε τόσο τον Στέφανο Τριαντάφυλλο, όσο και τον Γρηγόρη Μπάτη στα μεταξύ τους παιχνίδια, που διεξήχθησαν μεταξύ ούζου και μεζέδων.

 

Και οι τρεις παρακολούθησαν με ενδιαφέρον τους οκτώ διαγωνιζόμενους, που εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους στην τελική φάση του τουρνουά τάβλι του Ούζου Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου (που έγινε στο “Άμμος” στο Πόρτο Ράφτη) μέσω του Facebook.

 

(Ομάδα που δεν χάνει)

 

(Don’t leave your mother uncovered and always make doors… Το λέν’ και τα κορίτσια)

Οι εφτά άνδρες και η μια γυναίκα έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, αλλά τελικά νικητής θα μπορούσε να είναι μόνο ένας. Εν προκειμένω ο anikitos720, η ήρεμη δύναμη του τουρνουά ή κατά κόσμον Σεραφείμ, που κέρδισε το μεγάλο δώρο: ένα 5ήμερο ταξίδι στη Λέσβο, όπου θα έχει τη δυνατότητα να επισκεφτεί το αποστακτήριο του Ούζου Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτη.

 

(Ο νικητής και οι Άγγελοι του Τάβλι)

Θα έχει τη δυνατότητα, δηλαδή, να περάσει πέντε ημέρες στη Λέσβο, στην πατρίδα του Ούζου. Στο Πλωμάρι θα περιηγηθεί στα αποστακτήρια, θα μάθει για το ούζο, θα φάει και φυσικά θα… πιει.

 

(Περί ούζου)

Οι προημιτελικοί, οι ημιτελικοί και οι τελικοί αποδείχτηκαν δραματικοί. Όσο για τους κανόνες; Α) Μόνο πόρτες Β) Προκρίνεται όποιος κάνει τρεις νίκες Γ) Δεν ακουμπάμε τα ζάρια μέχρι να ολοκληρώσει ο άλλος παίκτης τις κινήσεις του

 

Τέσσερα τάβλι, οκτώ ζάρια, 120 πούλια, ένας νικητής

Οι 8, έγιναν 4 και στη συνέχεια δύο, με αρκετό κόσμο να συγκεντρώνεται πάνω από το τάβλι για να παρακολουθήσει τους αγώνες και ακόμη περισσότερο να κάθεται στα τραπεζάκια που είχαν στηθεί γύρω-γύρω για να παίξει μια παρτίδα.

 

(Για άλλους τα ντόρτια κι οι διπλές, γι’ άλλους οι εξάρες)

Όλα αυτά υπό τη μουσική του ραδιοφωνικού σταθμού Athens Deejay 95.2 και τα σχόλια του παραγωγού Νίκου Ζώη, που γέμισαν την παραλία μπροστά από το “Άμμος” στο Πόρτο Ράφτη, όπου γινόταν ούτως ή άλλως το αδιαχώρητο.

 

(Καλό καλοκαίρι με περισσότερο ούζο και ακόμη περισσότερο τάβλι. Ή το ανάποδο, όπως τη βρίσκει ο καθένας…)