ENTERTAINMENT

DK’S Tour of Motion: Μήπως είσαι εσύ ο επόμενος freerunner;

Ο κορυφαίος Έλληνας freerunner. Δημήτρης Κυρσανίδης αναζητά νέα ταλέντα.

Ο Δημήτρης “DK” Κυρσανίδης, νικητής του Red Bull Art of Motion 2014, ξεκινά ένα tour σε πέντε ελληνικές πόλεις αναζητώντας τους 15 freerunners που θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν τη θέση τους ανάμεσα στους κορυφαίους αθλητές του κόσμου.

 

Λίγο πριν ριχτεί στη μάχη του Red Bull Art of Motion υπερασπίζοντας τον περσινό του τίτλο, ο Δημήτρης Κυρσανίδης επισκέπτεται πέντε πόλεις της Ελλάδας από τις 06.09 ως τις 12.09 διοργανώνοντας freerunning jams.

Με εκκίνηση την Αθήνα, ο DK θα περάσει από Κόρινθο, Πάτρα, Λάρισα και θα καταλήξει στην γενέτειρά του τη Θεσσαλονίκη, αναζητώντας τα φρέσκα ταλέντα του freerunning και δίνοντας την ευκαιρία σε 15 από αυτούς να ταξιδέψουν με όλα τα έξοδα πληρωμένα στη Σαντορίνη ώστε να συμμετέχουν στον onsite qualifier (Σαντορίνη – 01.10) με στόχο την πρόκρισή τους στο Red Bull Art of Motion στις 03.10.

 

Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες για το πρόγραμμα και τις πόλεις, συντονίσου στα Redbullartofmotion.com, Facebook.com/rbafm,Facebook.com/DimitrisDkKyrsanidis.

#artofmotion