ENTERTAINMENT

Και γιατί να πίνεις νερό αν έχεις παγωμένο τσάι;

Ένας δημοσιογράφος του Oneman, φανατικός του παγωμένου τσαγιού και του NESTEA, μιλά για αυτή του τη μικρή εμμονή.

Ο παραπάνω τίτλος θα μπορούσε να αντικατασταθεί από το “χωρίς νερό μπορώ, χωρίς παγωμένο τσάι όχι” αλλά δεν γνωρίζω πόσοι από εσάς αναγνωρίζετε το άσμα του Πάνου Κιάμου. Το μόνο βέβαιο είναι το νόημα της παραπάνω πρότασης. Ότι σε αυτή τη ζωή που διανύω, μπορώ πολύ εύκολα να αντικαταστήσω το νερό με παγωμένο τσάι NESTEA. Και να είμαι και πολύ ικανοποιημένος με την επιλογή μου.

Και θα περάσω πολύ σύντομα σε μερικές απορίες που συναντώ όταν αποκαλύπτω σε φίλους και γνωστούς την εμμονή μου με το NESTEA (λίγο περισσότερο με το λεμόνι από ό,τι με το ροδάκινο αλλά δεν θα τα χαλάσουμε σε αυτό). Και με αυτές τις ερωταπαντήσεις, νομίζω θα καταλάβεις και εσύ γιατί έχω γίνει εμμονικός.

Είναι τόσο ωραίο το παγωμένο τσάι;

Για πολλούς είναι ακόμα ένα ρόφημα. Ξέρεις ποιοι είναι αυτοί; Εκείνοι που έχουν χρόνια να δοκιμάσουν ένα παγωμένο τσάι, εκείνοι που τους θυμίζει περισσότερο τερτίπι της μάνας τους να πιουν τσάι παρά δική τους επιθυμία. Το παγωμένο τσάι πρέπει να το γνωρίσεις μόνος σου, για να αναγνωρίσεις σε αυτό όλα εκείνα τα στοιχεία που το καθιστούν τόσο απολαυστικό.

 

Φτιάχνεται δύσκολα;

Το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο. Παίρνεις φακελάκι με τη γεύση της αρεσκείας σου, το αδειάζεις σε μια κανάτα και ρίχνεις 1,5 λίτρο παγωμένο νερό. Ανακατεύεις και έχεις έτοιμο το παγωμένο τσάι σου. Ναι, έχουν προσπαθήσει κι άλλοι με πολλούς άλλους τρόπους να φτιάξουν παγωμένο τσάι. Δοκίμασε αυτόν που είναι ο πιο απλός, ο πιο γρήγορος.

Με τις θερμίδες τι κάνουμε;

Απλά δεν μας ανησυχεί. Γιατί με 17 μόνο θερμίδες στο ποτήρι, μπορείς να πιεις και όλη την κανάτα του 1,5 λίτρου μόνος σου και να πάρεις λιγότερες θερμίδες απ’ ό,τι θα έπαιρνες από ένα κλασικό αναψυκτικό των 330ml. Σίγουρα, το νερό έχει ακόμα λιγότερες θερμίδες αλλά τι συγκρίνουμε τώρα; Φυσικά υπερτερεί η πλευρά της γεύσης και της απόλαυσης. Το NESTEA έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε σάκχαρα , δεν έχει λιπαρά ούτε συντηρητικά και είναι ιδανικό για κάθε στιγμή της ημέρας.

 

Πότε είναι πιο καλό να το καταναλώνεις;

Όποτε το ζητήσει ο οργανισμός σου. Προσωπικά έφτιαξα την κανάτα την Παρασκευή το βράδυ και την τελείωσα το Σάββατο το μεσημέρι. Ήθελα ένα ποτήρι στο μπαλκόνι για να δροσιστώ την Παρασκευή το βράδυ, ήθελα 2 ποτήρια στο πρωινό μου το Σάββατο και ήπια άλλα 3 ποτήρια με ευκολία μέσα στο υπόλοιπο Σάββατο για να ξεδιψάσω και να ενυδατωθώ. Το ένα φακελάκι NESTEA αρκεί για να ξεδιψάσουν μέχρι και 6 άτομα. Αλλά αυτό δεν σου απαγορεύει να κρατήσεις όλο το παγωμένο τσάι για τον εαυτό σου.

Το νερό είναι το ύψιστο αγαθό αυτής της ζωής. Σκέψου πόσο πιο ωραίο γίνεται με ένα φακελάκι NESTEA μέσα.