ΠΟΤΟ

Quiz: Σε ποια περιοχή του κέντρου βγαίνεις;

Μία ανάκριση πρώτου βαθμού και δέκα ερωτήσεων σου 'βγάζουν' το μάτι. Και αναλόγως το αποτέλεσμα, και το όνομα.

Πιστοί στο ακανόνιστο ραντεβού των quiz της Τρίτης που δεν θέλει με τίποτα να ξεφύγει από τη Δευτέρα και τη μίρλα της, συνεχίζουμε να πίνουμε και να ψάχνουμε το athens by night προφίλ σου. Αυτή τη φορά αφήνουμε λίγο τα ποτά κατά μέρος και ασχολούμαστε με το μέρος που θα βγεις να τα πιεις. Ψάχνουμε την περιοχή που οι barmen των γύρω μαγαζιών σε ξέρουν με το μικρό σου και οι θάμωνες γνωρίζουν τα τελευταία δέκα σου στραπάτσα. Άντε εντάξει, πέντε.

Πριν γκρινιάξεις ότι αφήσαμε έξω τις άλλες περιοχές, να σου πω το κλασικό ότι δηλαδή ζούμε σε μία χώρα που αν μη τι άλλο ξέρει πώς να διασκεδάζει. Στα υπόλοιπα μπορεί να είναι στούρνος, αλλά στην διασκέδαση όχι να το παινευτούμε αλλά ένα διδακτορικό το έχει. Τουλάχιστον. Έτσι λοιπόν πάρθηκε η απόφαση να το πάμε σιγά σιγά και να ξεκινήσουμε από τη βάση. Δηλαδή, το κέντρο της Αθήνας.

Πριν το κάνεις, πάρε ένα λεπτό και ένα μικρό σπόιλερ των περιοχών που βρίσκονται εντός, και σκέψου ποια περιοχή είναι το στέκι σου: Από Σύνταγμα μέχρι Γκάζι, από Πλατεία Αγίας Ειρήνης μέχρι Μεταξουργείο και από Εξάρχεια μέχρι Κολωνάκι.

Δεν ρωτάω την πρόβλεψή σου, αλλά θα ζητήσω το αποτέλεσμά σου. Για το καλό.