ΜΠΑΡ

Το Life cocktail bar δίνει ζωή στο Χαλάνδρι

Ένα μαγαζί-παλιά καραβάνα στην περιοχή έχει τον τρόπο να σε κρατήσει όλες τις ώρες της μέρας .

Είμαι σίγουρος ότι μόλις διαβάσεις τον τίτλο μπορεί να ξινίσεις λίγο την μούρη σου επειδή θα μιλήσουμε πάλι για ένα μαγαζί στο Χαλάνδρι. Δεν φταίμε όμως εμείς. Φταίει που αυτό το μαγαζί μπορεί να αυτοαποκαλείται ένα από τα πιο παλιά μαγαζιά στην περιοχή και ένα με τα καλύτερα cocktail. Σίγουρα έχεις πάει, σίγουρα έχεις περάσει όμορφα.

Άνοιξε το 2010 και σήμερα, έχοντας 5 χρόνια στην πλάτη του ξέρει πολύ καλά τι πρέπει να κάνει για να προσφέρει στον κόσμο της περιοχής -και όχι μόνο- ποιοτική διασκέδαση. Το ιδιαίτερο αυτού του μαγαζιού είναι ότι βρίσκεται στον πεζόδρομο της Ιφικράτους και αν κοιτάξεις και στις δύο πλευρές βλέπεις να αναγράφει η ταμπέλα life. Δύο χώροι, ένα μαγαζί, όμορφη ατμόσφαιρα, πολλά cocktails.

 

Στο Life cocktail bar θα πας από το πρωί. Θα αράξεις να πιεις τον καφέ σου στον πεζόδρομο κάτω από τα δέντρα τρώγοντας όποιο σνακ ποθείς. Club, τοστ και ότι άλλο τραβάει η όρεξή σου. Αν πεινάσεις πολύ τότε να ξέρεις ότι στο Life θα φας σαλάτες, burger και μια pizza που ανοίγουν μόνοι τους την ζύμη. Αυτό να το ξέρεις και να μην σου περάσει από το μυαλό να μην την δοκιμάσεις. Θα είναι σφάλμα μεγάλο.

 

Το δυνατό σημείο τούτου του μαγαζιού όμως είναι τα cocktails. Πιάσε τον κατάλογο και άρχισε να μελετάς. Εγώ θα σου προτείνω δύο. Το πρώτο είναι το Game of thrones με ρούμι, σιρόπι ζάχαρης, lime, χυμό cranberry και σόδα. Η εμφάνισή του θα σε κάνει να νιώσεις λίγο John Snow.

 

Το δεύτερο είναι το B.B.C. Gin, αγγούρι, λεμόνι, βασιλικός, όλα μαζί σε ένα cocktail highligh για το μαγαζί. Θα το δεις σίγουρα να κυκλοφορεί τριγύρω σου και θα το ζηλέψεις αν δεν το πάρεις πρώτος.

 

Όλα αυτά θα τα πιεις ακούγοντας mainstream και rock μουσικές σε ένα περιβάλλον που όσο περνάει η ώρα γίνεται όλο και πιο πάρτυ η διάθεση. Όπως αντιλαμβάνεσαι το Life έχει όλα τα προσόντα για να το διαλέξεις όλες τις ώρες τις μέρας. Άσε που βρίσκεται σε κομβικό σημείο κάτι που συνεπάγεται ότι μπορείς να το συνδυάσεις με πολλές άλλες δραστηριότητες στην περιοχή. Στο είπα και ότι μαζεύει και πολύ όμορφο κόσμο. Ε στο λέω τώρα.

 

Life Cocktail Bar

Ιφικράτους 2, Χαλάνδρι Facebook | Foursquare