Όλα γίνονται, αρκεί να τα σκεφτείς και να τα πιστέψεις

H Πράσινη μας προτρέπει και προκαλεί να κάνουμε το αδύνατο δυνατό και εμείς την ακολουθούμε, γράφοντας τις ευχές μας στις ετικέτες στο πίσω μέρος των μπουκαλιών της.
SHARES

Είναι οι αρχές του καλοκαιριού. Οι ζέστες δεν μας έχουν (κατα)πλήξει, οι βροχές έρχονται και φεύγουν και εσύ εύχεσαι ήδη να κάνεις ένα τίμιο flash forward και να βρεθείς να λιώνεις στην αγαπημένη σου παραλία στη Σκιάθο.

Πρώτον, εύγε, έτσι πρέπει να σκέφτεσαι. Δεύτερον, ποιος σου είπε ότι δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί και η πιο τρελή ευχή σου;

 

Θέλεις άμεσα διακοπές; Θες να καταργηθούν οι Δευτέρες; Θες να θεσπίσουμε και μια δεύτερη Κυριακή; Θες το καλοκαίρι να κρατάει έξι μήνες; Δεν θα σου πούμε εμείς τι θα ευχηθείς. Εμείς είμαστε εδώ για να σου κάνουμε ευκολότερη τη ζωή. Να σε ενημερώσουμε ότι η Heineken είναι έτοιμη να κάνει πραγματικότητα ακόμη και την πιο απίθανή σου σκέψη.

Από τις 11 Ιουνίου μέχρι τις 8 Ιουλίου κοίταξε τις πίσω ετικέτες Heineken και γράψε άφοβα τις σκέψεις σου στη λευκή περιοχή. Οι επιστρεφόμενες φιάλες θα γυρίσουν στη Heineken και στις 12 Ιουλίου, η Heineken θα επιλέξει την ευχή που θα πραγματοποιηθεί.

Γιατί να μην είναι η δική σου; Ωπ, να μια υπέροχη ευχή. Να ευχηθείς να κερδίσει η ευχή σου; (Ωχ, αυτό μοιάζει λίγο με inception, κάνε ό,τι καταλαβαίνεις).

Σκέψου αντισυμβατικά, πιάσε το μαρκαδόρο και εκμεταλλεύσου αυτόν τον άσπρο χώρο της ετικέτας. Γράψε ό,τι θες, γιατί πραγματικά σου ανήκει. Και η ευχή και η ετικέτα.

Σκέψου, ευχήσου και δες την ευχή να πραγματοποιείται. Σωστά, αυτός είναι ένας φανταστικός τρόπος για να ξεκινήσει το καλοκαίρι σου.

 

Η ενέργεια της Heineken έχει ξεκινήσει στην Αθήνα, στη φυσική έδρα του 'Γίνεται', ένα διαδραστικό installation που έχει στηθεί στην πλατεία Κοραή από τις 12 Ιουνίου. Μια εμπειρία που υπόσχεται εκπλήξεις και δώρα στους επισκέπτες της.

Τι εννοείς δεν έχεις κατέβει ακόμα στο κέντρο; Συντόμευε.

Το μόνο που έχεις να κάνεις; #skepsouginetai!

www.heineken.gr / www.facebook.com/Heineken

Share
Follow
 

Τα καλύτερά μας

Μεγάλα Κείμενα

Δολοφονία Γρηγορόπουλου: 9 χρόνια που δεν μας έμαθαν τίποτα

Όποιο κι αν ήταν το νόημα που έπρεπε να κατανοηθεί μετά τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου από τον Επαμεινώνδα Κορκονέα στις 6 Δεκεμβρίου 2008 στα Εξάρχεια, είναι ισχυρή η πιθανότητα να μην έχει κατανοηθεί.

Best of Network

 
Gift Calendar 2017
PROMO
Social Man
Newsletter

Το ΟΝΕΜΑΝ επιλέγει και σου στέλνει τα καλύτερα θέματα στο email σου.