Σε άλλα νέα, ο Iggy Pop ποζάρει ως γυμνό μοντέλο για ζωγράφους

Και μας κάνει να απορούμε πόσο γαμάτος ακόμα μπορεί να γίνει. Προσοχή: Εντός, ακατάλληλο περιεχόμενο για άτεχνους.
SHARES

Θυμάσαι στο Είσαι το Ταίρι μου την φάση που η Κατερίνα Λέχου τα πετάει όλα ώστε να δώσει έμπνευση σε ένα τμήμα Ζωγραφικής; Αν όχι, κρίμα γιατί έχεις χάσει επική ατάκα Λάζαρου για τον Χατζηκυριάκο Γκίκα αλλά μέχρι εκεί.

Γιατί στη μνήμη σου, στον τομέα 'ζωγραφική' η φράση 'γυμνό μοντέλο' από τούδε και στο εξής θα σε στέλνει απευθείας στον Iggy Pop και την απόφασή του να τα πετάξει όλα (ΟΛΑ) για να συμμετάσχει στην έκθεση ζωγραφικής του Brooklyn Museum στην Νέα Υόρκη ως guest.

 

Η απάντηση στην ερώτηση 'γιατί' είναι προφανώς, γιατί μπορεί.

Έτσι για την ιστορία, το πρότζεκτ στο οποίο συμμετέχει ο τρελός σκύλος του ροκ είναι μία ιδέα του καλλιτέχνη Jeremy Deller ο οποίος κάλεσε τους 21 ζωγράφους της ομάδας να του σκιτσάρουν την ποπ όπως αυτοί τη βλέπουν. 

Επίσης, να πούμε ότι στις 18/3 περιμένουμε και το καινούριο άλμπουμ του Iggy χωρίς τους Stooges και ότι ελπίζουμε να μην έχει εξώφυλλο κάποιο πορτρέτο του. Για ευνόητους λόγους.

 

Share
Follow
 

Τα καλύτερά μας

Best of Network

Παν-ΤΟΤΙ-νός

O Φραντσέσκο Τότι είναι πλέον το παραμύθι που θα λέει στα παιδιά της μια ολόκληρη πόλη, που τον λάτρεψε σας αρχηγό και τον προστάτεψε σαν παιδί της. Ο Zastro διηγείται την ιστορία...

QUIZ: Πού είναι η μπάλα;

Μπορείς να αναγνωρίσεις σε ποιο σημείο βρίσκεται η μπάλα σε δέκα χαρακτηριστικές φωτογραφίες από ιστορικά ποδοσφαιρικά στιγμιότυπα;

 
comments powered by Disqus
PROMO
Social Man
Newsletter

Το ΟΝΕΜΑΝ επιλέγει και σου στέλνει τα καλύτερα θέματα στο email σου.