ENTERTAINMENT

Tequila workshop: Έλα να μάθεις την τεκίλα από τους ειδικούς

Το Oneman και η Jose Cuervo στήνουν ένα μοναδικό σεμινάριο για 20 τυχερούς αναγνώστες του site. Διεκδίκησε κι εσύ την ευκαιρία να μάθεις για την ιστορία της τεκίλα και να φτιάχνεις άπαιχτα cocktails με Jose Cuervo.

Οραματίσου τη σκηνή. 30 Ιουλίου, μεσημέρι στο Holy Spirit Beach Bar στο Varkiza Resort. Τριγύρω λουόμενοι, η μουσική παίζει σαν χαλί και εσύ μπροστά από το Στέλιο Παπαδόπουλο, Tequila Connoiseur και brand ambassador της Jose Cuervo να μαθαίνεις όσα μόνο εκείνος μπορεί να σε διδάξει για το αγαπημένο σου ποτό.

Την ώρα που θα δημιουργείς αλλά και θα απολαμβάνεις τα πιο ωραία καλοκαιρινά cocktails και long drinks με tequila. Φυσικά και το αγαπημένο του καλοκαιριού, Cuervo Squeeze.

 

Γιατί να μη χάσεις αυτό το σεμινάριο;

α) Γιατί ο “δάσκαλος” Στέλιος Παπαδόπουλος είναι ο μόνος – ξαναλέω ο μόνος – μη Μεξικανός Tequila Connoiseur. Μια τεράστια τιμητική διάκριση για τον ίδιο και τη χώρα που αγαπά τόσο πολύ την τεκίλα, την Ελλάδα.

β) Γιατί σε αυτό το workshop όχι απλά θα μάθεις τη θεωρία της τεκίλα αλλά θα κληθείς να δημιουργήσεις με τα ίδια σου τα χέρια κάποια cocktail. ΚΑΙ. Θα διαγωνιστείς σε ένα speed & taste γύρο στον οποίο μπορεί να κερδίσεις μία συλλεκτική φιάλη Jose CuervoTradicional 1,75lt.

γ) Γιατί θα έχεις την ευκαιρία να συζητήσεις με ανθρώπους του Oneman για όσα σε απασχολούν. Για το ποτό, το Game of Thrones, τις μεταγραφές του Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού, ό,τι θες.

δ) Γιατί φεύγοντας από εκεί θα έχεις στην πλάτη ένα σακίδιο της Jose Cuervo το οποίο θα κρύβει μέσα του ένα μοναδικό kit για να φτιάχνεις μόνος σου το Cuervo Squeeze. Το κιτ θα περιέχει 1 Jose Cuervo Especial Silver , το απόλυτο Cuervo T -Shirt του καλοκαιριού, 4 limes, λεμονάδα με ανθρακικό και ένα έντυπο που θα περιγράφει τον τρόπο για να φτιάξεις τα cocktails του καλοκαιριού.

 

Η διαδικασία για να μετέχεις στο workshop, που πραγματοποιείται Κυριακή 30 Ιουλίου στη 13:00 το μεσημέρι στο Holy Spirit Beach Bar μέσα στο Varkiza Resort, είναι πολύ απλή. Συμπληρώνεις την παρακάτω φόρμα και στις 26 Ιουλίου σε ενημερώνουμε αν είσαι ανάμεσα στους τυχερούς που θα βρεθούν κοντά μας. Το σεμινάριο διαρκεί περίπου 2 ώρες και αν θες να έχεις και την παρέα σου μαζί για να μην κατεβαίνεις μόνος μέχρι το Varkiza Resort, κανένα πρόβλημα. Την ώρα που εσύ θα μαθαίνεις τα μυστικά της τεκίλα, εκείνοι θα κάνουν το μπάνιο τους και θα πίνουν τα ποτά τους στον υπέροχο χώρο του Varkiza Resort.

Θα χάσεις την ευκαιρία να γίνεις ειδικός στην τεκίλα;