THE X FACTOR

The X-Factor Live 1: Δεσποινίς ετών 16 διδάσκει ποπ και αποχωρεί

Το καλύτερο στιγμιότυπο της χθεσινής βραδιάς κάνει την Iggy Azalea να ψάχνει για δουλειά και την Rihanna να φοβάται για το θρόνο της. Πολύ.

Ο Σάκης ρώτησε το πολυπόθητο ‘είσαστε έτοιμοι’ που όλοι περιμέναμε και το πρώτο live του The X-Factor είναι πλέον γεγονός. Σε μία βραδιά όχι και τόσο fun όσο μας συνήθισαν στα τέσσερα ψυχοβγαλτικά Chair Challenge οι κριτές αλλά εντάξει, αρχή είναι ακόμα, οι ομάδες του Γιώργου Θεοφάνους, της Πέγκυς Ζήνα, της Τάμτα και του Θοδωρή Μαραντίνη ανέβηκαν στη σκηνή και στην πλειοψηφία τους, τα έσπασαν.

Ωστόσο, κανείς από τους υπόλοιπους 11 δεν κατάφερε αυτό που η Έλενα Κοσκινά κατόρθωσε να κάνει μέσα σε 2 λεπτά και κάτι δευτερόλεπτα. Το κορίτσι που είναι μόλις 16 ετών ανέβηκε στη σκηνή και αλήθεια, δεν θέλαμε να σταματήσει να τραγουδάει. Τα γυρίσματα στη φωνή της και ο τρόπος με τον οποίο τη χρησιμοποιούσε όπως ορθά είπε ο Γιώργος Θεοφάνους, ήταν πραγματικά μαγικός. Τόσο, που πραγματικά δεν πιστεύαμε ότι δεν έχει καν σβήσει 17ο κεράκι στην τούρτα της.

Το οξύμωρο της βραδιάς ωστόσο, δεν είναι αυτό. Η Έλενα, είναι η πρώτη που αποχώρησε από το The X-Factor. Ναι, η Έλενα. Ναι, αυτή η Έλενα που βρίσκεται στο βίντεο που ακολουθεί.

Μαζί το βίντεο που έρχεται για να επισφραγίσει την παραπάνω κριτική αλλά και τον τίτλο του σημερινού κειμένου, να της πούμε και ένα χρόνια πολλά ένεκα Κωνσταντίνου και Ελένης και να φωνάξουμε ένα εμψυχωτικό ‘και άλλο, και άλλο’ με μία μικρή ελπίδα να την ξανασυναντήσουμε κάπου, κάπως, κάποτε.

Και τώρα, είσαστε έτοιμοι;;;;;;;