ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Διάλεξε το σωστό παιδί για το τηλεοπτικό ζεύγος Τσαλταμπάσης-Πηλιχού

Το 'Daddy Cool' έκανε τη συμπαθητική του πρεμιέρα στον ΑΝΤ1, αλλά το δοκάρι ήταν ένα μικρό σεναριακό ατόπημα.

Ο Μάξιμος είναι ο πρώην σύζυγος της Νίνας. Μαζί έχουν ένα παιδί, τον 16χρονο Κωστή. Ο Μάξιμος μόλις απέκτησε και δεύτερο παιδί με τη σύντροφό του Αγγέλα, μόνο που η Αγγέλα το έσκασε αμέσως μετά τη γέννα. Ο Μάξιμος καλείται να μεγαλώσει μόνος το νεογέννητο. Αυτή είναι η βασική σεναριακή γραμμή του Daddy Cool που έκανε πρεμιέρα χθες στον ΑΝΤ1 με πρωταγωνιστές τους Θανάση Τσαλταμπάση, Ιωάννα Πηλιχού, Λευτέρη Ελευθερίου και Βασιλική Τρουφάκου.

Τον 16χρονο γιο του Μάξιμου (Τσαλταμπάσης) και της Νίνας (Πηλιχού), υποδύεται…

…μισό, μισό λεπτό…

…γίνεται να έχουν 16χρονο γιο ο Τσαλταμπάσης και η Πηλιχού; Γίνεται. Να, κοίταξέ τους σε μια γλυκιά οικογενειακή στιγμή:

Το παιδί βγήκε λίγο μεγάλο και λίγο ψηλό, αλλά δεν πειράζει. Το θέμα που εγείρεται και σχολιάστηκε το βράδυ της Πέμπτης είναι το σε ποια ηλικία περίπου έγιναν γονείς ο Μάξιμος και η Νίνα; Στα 12; Στα 13; Στα 9; Μήπως το υιοθέτησαν; Λες να το υιοθέτησαν; Λες να γίνει η ανατροπή στο δεύτερο επεισόδιο και να εξηγηθούν τα πάντα;

Αφού πούμε ότι στο ρόλο του 16χρονου Κωστή βλέπουμε τον Χάρη Μάρκου, που γνωρίσαμε ως πρωταγωνιστή του ‘Wasted Youth’ του Αργύρη Παπαδημητρόπουλου (σκηνοθέτη του πολυσυζητημένου ‘Suntan’), προτείνουμε εναλλακτικά παιδιά για το ζεύγος Τσαλταμπάσης-Πηλιχού.

Να σημειωθεί ότι ο Τσαλταμπάσης είναι πραγματικά καλός στον καινούργιο του ρόλο. Και τώρα βρείτε του ένα παιδί.

Το ‘Daddy Cool’ έρχεται κάθε Πέμπτη στις 22.15 στον ΑΝΤ1.