ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Εμφύλιος στο Marvel Universe

To τρέιλερ του "Captain America: Civil War" μας προετοιμάζει για μια Marvel ταινία διαφορετική από τις άλλες.

Αχ νιώθω σαν την αρχή του περσινού καλοκαιριού που ξαναβλέπαμε όλους τους Avengers μαζεμένους σε μια επική ταινία, αλλά επιτέλους ύστερα από υπομονή τόσων χρόνων μηνών είναι ξανά όλοι μαζί στην οθόνη μας! Το “Captain America: Civil War” είναι τυπικά η 3η ταινία του Cap αλλά στην ουσία συνεχίζει και εντείνει τον χαμό που έχει αρχίσει να συμβαίνει στο Marvel Universe, μαζεύοντας πλοκές από 3-4 διαφορετικές ταινίες σε μια #uber #epic εμφύλια μάχη που υπόσχεται να συνταράξει τα θεμέλια του σύμπαντος των ηρώων.

Εδώ το τρέιλερ του “Captain America: Avenger 3”.

 

O Μπάκι επιστρέφει μετά το προηγούμενο “Captain America” και αποτελεί κάτι σαν αφορμή για το σχίσμα στην υπερηρωική ομάδα, με τη φράξια του Τόνι Σταρκ να στέκεται υπέρ της καταγραφής των υπερηρώων/vigilante και τον Κάπτεν Αμέρικα με το δικό του παρεάκι να είναι σε φάση “lol no”. Το κόμικ στο οποίο βασίζεται η συγκεκριμένη ιστορία είναι ένα από τα διασημότερα storylines της Marvel των τελευταίων χρόνων και κατέστη μεταξύ άλλων υπεύθυνο για τη μετατροπή του Τόνι Σταρκ σε douchebag μεγατόνων που ο λαός αντιπάθησε για χρόνια μετά την δημοσίευση.

 

Πόσο βαθιά θα πάει αυτός ο διχασμός; Ποιους θα πάρουν τα σκάγια; Θα χωριστούν οι Avengers οριστικά πριν ενωθούν ξανά στο “Avengers: Infinity War Part II” (η αγαπημένη μου θεωρία) για να πολεμήσουν τον Θανάση; Πώς τα περνάει ο Πίτερ Πάρκερ; Απορίες για μετά αυτές.

 

Για την ώρα εδώ οι ημι-Avengers του Κάπτεν Αμέρικα είναι κατά τα φαινόμενα ο Μπάκι, ο Χόκαϊ (που μετά το “Age of Ultron” μοιάζει επιτέλους με αληθινός χαρακτήρας), ο Φάλκον και η Scarlet Witch (η κρυφή MVP του “Age of Ultron”). Από την απέναντι πλευρά βλέπουμε τον Τόνι Σταρκ να κρατάει σε ένα καρέ τον War Machine ο οποίος μοιάζει να μην έχει τις αισθήσεις του (ή μήπως, ΓΚΑΣΠ, είναι νεκρός;), και λίγο αργότερα να λέει πληγωμένος στον Κάπτεν, “κι εγώ φίλος σου ήμουνα 🙁 “.

 

Ξεκάθαρα είμαστε με τον Κάπτεν και τους αντιστασιακούς Avengers του, μην ακούσω κανά τρελό.

*Το “Captain America: Civil War” βγαίνει στις αίθουσες σε πολλούς μήνες από τώρα οπότε συνεχίζουμε να ασχολούμαστε με το “Star Wars”.