HOT RIGHT NOW

Ιερόδουλη στο Game of Thrones, πορνοστάρ στη ζωή

Η αγαπητικιά του Tyrion Lannister έκανε έκκλητο βίο και εκτός τηλεοπτικής οθόνης. Το ONEMAN την στηρίζει σθεναρά.

Τα αγαπάμε εμείς τα κορίτσια που έχουν αποτελέσει τους πυλώνες της βιομηχανίας πορνό. Γιατί είναι εκείνα που κράτησαν και κρατούν συντροφιά σε όλους τους άνδρες ανεξαιρέτως ηλικίας και κατάστασης. Γι’ αυτό το λόγο, η είδηση ότι η Sibel Kekilli, η τηλεοπτική Shae του Game of Thrones, συμμετείχε σε πολλές παραγωγές ταινιών ερωτικού περιεχομένου, όχι απλά δεν μας σόκαρε αλλά μας έκανε να την αγαπήσουμε ακόμα περισσότερο.

Πώς να μην αγαπήσεις άλλωστε αυτή τη γυναίκα που στέκεται δίπλα στον πανίσχυρο και πανούργο Tyrion; Ο οποίος έχει φτάσει στα ημιτελικά του πρωταθλήματος Game of Thrones που έχουμε στήσει εδώ στο ONEMAN και ζητά τη στήριξή σου απέναντι στον Jon Snow.

 

Η Shae είναι μια σταθερά στο Game of Thrones. Είναι η τρανή απόδειξη της ικανότητας μίας γυναίκας να βελτιώσει τη ζωή της με μικρές αλλά έξυπνες κινήσεις. Εκτός κι αν είσαι από εκείνους που πιστεύουν ότι τον Tyrion τον ερωτεύτηκε στην πρώτη ματιά.

Ποια είναι όμως η Shae;

Είναι η (σχεδόν) 33χρονη Γερμανίδα ηθοποιός Sibel Kekilli. Η Τούρκικη καταγωγή είναι εμφανέστατη τόσο στο όνομά της όσο και στα χαρακτηριστικά του προσώπου και την σιλουέτα της. Μία σιλουέτα που είχες την τύχη να θαυμάσεις σε διάφορα επεισόδια της σειράς, όσο εκείνη ευχαριστούσε τον αγαπημένο της.

 

Μόνο που αυτήν την σιλουέτα την είχαν θαυμάσει και πολλοί άλλοι, αρκετά πριν βγει η σειρά στον αέρα. Σε νεαρή ηλικία, η Sibil με το καλλιτεχνικό “Dilara” συμμετείχε σε πληθώρα παραγωγών πορνογραφικού περιεχομένου. Δεν είμαστε τόσο αναίσχυντοι ώστε να αναπαράγουμε εδώ τα εν λόγω βίντεο αλλά με μια απλή αναζήτηση με το όνομα και το ψευδώνυμό της και η οθόνη σου θα γεμίσει βίντεο με την μικρή αθώα Sibel σε κάθε φαντασίωση.

 

Ήταν αναμενόμενο να βγουν αυτά τα βίντεο στην δημοσιότητα τώρα που εκείνη απολαμβάνει τα φώτα, όχι μόνο με το Game of Thrones αλλά και με άλλες κινηματογραφικές αυτή τη φορά παραγωγές. Και δεν βγήκαν τώρα αυτά τα βίντεο. Για την ακρίβεια έχουν αποκαλυφθεί από το 2004 όταν κέρδισε ένα βραβείο υποκριτικής για την ταινία “Gegen die Wand”.

Και στις άλλες ταινίες βέβαια ψιλογυμνή ήταν.

 

Η ίδια αντέδρασε σθεναρά έναντι σε όσους εστίαζαν στο παρελθόν της και όχι στο παρόν και το μέλλον. Αλλά ήταν αναπόφευκτο να επικεντρωθεί κάποιος εκεί.

Πλέον, η Sibel Kekilli συμμετέχει σε διάφορες παραγωγές αλλά και σε μία οργάνωση ενάντια στη βία κατά γυναικών Ισλαμικής καταγωγής.

 

Εμείς να ξέρεις Sibel σε αγαπάμε.

Η σειρά προβάλλεται κάθε Τρίτη βράδυ από το novacinema. Μπες στο παιχνίδι.