ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Πρωτάθλημα “Game of Thrones”: O μεγάλος τελικός

Ήρθε η ώρα εσείς να διαλέξετε ποιος θα κάτσει στον Iron Throne. Οι δύο φιναλίστ είναι...

ΟΚ, όχι τόσο γρήγορα. Ας πούμε απλά ότι ο ένας ημιτελικός κρίθηκε στο 1% διαφορά ψήφων (οργισμένοι ψηφοφόροι θα ζητάνε recount, κανένα Μπους-Γκορ) ενώ ο άλλος, εχμ, όχι τόσο. Κοινώς, ένα ντέρμπι κι ένας περίπατος. Πάμε να δούμε λοιπόν τι έγινε.

Ας το δώσουμε. Ο τελικός σας είναι Daenerys εναντίον Tyrion!

Πάμε ένα χειροκρότημα…

…σας βλέπω εσάς τους Jon Snow-ικούς που στέκεστε κατσουφιασμένοι στη γωνία. Έλα, έλα, δε θέλω μούτρα. Η μάχη εξάλλου ήταν τρομερή. Αρκεί να δεις τα ποσοστά:

Αποτελέσματα τέταρτου γύρου

Πάνω Ημιτελικός

Jon Snow 49.5% – Tyrion Lannister 50.6%

Κάτω Ημιτελικός

Khal Drogo 12.5% – Daenerys Targaryen 87.5%

Να το bracket ενόψει τελικού:

(Πάτα εδώ για την εικόνα σε μεγάλη ανάλυση)

Σημειώσεις

Αυτό θα πει ντέρμπι ε; Η διαφορά ανάμεσα στους δύο διαγωνιζόμενους έκλεισε στις 50 ψήφους, από σύνολο άνω των 4,500. Δεν αστειευόμαστε. Ακριβώς 50 ψήφοι.

Στο άλλο τα πράγματα ήταν πιο απλά, η Καλίσι συνέχισε τον εντυπωσιακό της περίπατο ως τον τελικό, με ποσοστά αυστηρά άνω του 85% βδομάδα μετά τη βδομάδα. Ο άτυχος πρώην σύζυγος δεν μπόρεσε να της κόψει τη φόρα κι έτσι η Καλίσι έσπασε πάλι το φράγμα των 4,000 ψήφων.

Η ομάδα του Μάνου Χωριανόπουλου αποχαιρέτησε κι αυτή το τελευταίο μέλος της και πάει να συναντήσει εκείνη του Στέφανου Τριαντάφυλλου σε ένα μεγάλο καταπράσινο λιβάδι όπου όλοι οι χαρακτήρες τους θα μπορούν να τρέχουν για πάντα ελεύθεροι και ευτυχισμένοι.

Ρε τον Jon Snow πάντως. Δεν του το είχαμε όταν ξεκινούσε η διαδικασία. Μαθαίνει, μαθαίνει. (Συμφωνεί κι η Ygritte λογικά.)

Khal Drogo: Μια ζωή πίκρες.

Πέμπτος Γύρος

Ο τελικός

2 Tyrion Lannister (King’s Landing)

Κατ’ αρχάς αυτά τα “ντρακάρις” κλπ τα έλεγε κι ο Χάρι ο Πότερ. Αν θεωρείς ότι θα φοβηθώ τα δρακουλίνια σου, απατάσαι αγαπητή μητέρα των δράκων. Μπορείς να τα φέρεις τα παιδάκια σου στο παλάτι να μου καψαλίζουν τις σπαλομπριζόλες. Στο θρόνο θα κάτσω εγώ και ο λαός του Kings Landing θα γνωρίσει ημέρες αφθονίας και πορνείας.

1 Daenerys Targaryen (Χωρίς Πατρίδα)

Δράκοι, φωτιές, στρατός και πάρα πολύ υφάκι. The awesome is strong with this one.

Και τώρα, ψηφίζεις

 

(Αλλάξαμε μηχανισμό ψηφοφορίας γιατί είχε πρόβλημα ο προηγούμενος. Οι μέχρι τώρα ψήφοι θα υπολογιστούν κανονικά)

Ψήφισε στον τελικό και θα επανερχόμαστε με updates μέσω των social media με την εξέλιξη, αν και τιμώντας τη σημαντικότητα του αγώνα, προσφέρουμε αυτή τη φορά live updates.

Θυμίζουμε ότι το "Game of Thrones" προβάλλεται κάθε Τρίτη βράδυ από τo novacinema και κάθε Τετάρτη στο ΟΝΕΜΑΝ έχουμε σύνοψη και σχολιασμό των νέων επεισοδίων.