ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

H Adrianne Palicki στο ΟΝΕΜΑΝ για το νέο “G.I. Joe”

Η ανερχόμενη σταρ εξηγεί τα πάντα για τους πεζοναύτες, τον Bruce Willis και τον Rock που "τρώει όλη την ώρα".

Οι  G.I.  Joes επιστρέφουν και είναι έτοιμοι να αναλάβουν την ευθύνη για ένα έγκλημα που δεν διέπραξαν. Όχι μόνο θα βρεθούν αντιμέτωποι με το θανάσιμο εχθρό τους, την Κόμπρα, αλλά δέχονται και νέες επικίνδυνες απειλές μέσα από την κυβέρνηση. Όταν όλα πάνε στραβά, υπάρχει μία μόνο λύση: Αντίποινα. Σε αυτό το σίκουελ, ο Ρόουντμπλοκ (Ντουέιν Τζόνσον) είναι αρχηγός μιας νέας ομάδας που συμπεριλαμβάνει τους Τσάνινγκ Τέιτουμ και Μπρους Γούιλις, αλλά και την Lady Jaye της ανερχόμενης σταρ Adrianne Palicki.

Καθώς το “G.I. Joe Αντίποινα” κυκλοφορεί σε 3D Blu Ray και Blu Ray και τον Σεπτέμβριο σε DVD, το ΟΝΕΜΑΝ εξασφάλισε μια αποκλειστική συνέντευξη από την Palicki, στην οποία μας μίλησε όχι μόνο για το ρόλο της στην ‘ανδροκρατούμενη’ περιπέτεια, αλλά για την εκπαίδευσή της, για τους πεζοναύτες που τη βοήθησαν, και για το πόσο ερωτευμένη ήταν μικρή με τον συμπρωταγωνιστή της, Bruce Willis.

Ήσουν πολύ καλή στις σκηνές δράσης της ταινίας. Πήγες σε στρατιωτικό camp πριν τα γυρίσματα;

Ναι. Κάναμε προπόνηση τουλάχιστον 8 ώρες της μέρα και δούλεψα με τον Harry Humphries που ήταν ένας από τους πρώτους Navy SEALs. Κάναμε προπόνηση συνέχεια. Γύριζα σπίτι στις 8 το βράδυ και ήθελα να κλάψω από το πόσο κουρασμένη ήμουν. Το κάναμε αυτό για 5 βδομάδες σερί. Στο Λος Άντζελες αυτό. Όταν πήγαμε στη Νέα Ορλεάνη για να γυρίσουμε την ταινία, εκεί έκανα προπόνηση με όπλα. Αυτό δεν ήταν εξίσου δύσκολο.

Είχε πολλούς σωματικούς ρόλους στο παρελθόν, βοήθησε αυτό καθόλου;

Σίγουρα. Για να παίξω τη  Wonder Woman έκανα προπόνηση για μάχες χέρι με χέρι, για το “Red Dawn” πήγα πάλι σε στρατιωτικό camp, αλλά ευχόμουν να ήταν στο Four Seaasons! (γελάει) Μας έδιναν στρατιωτικό φαγητό. Ήμασταν έξω και τρέχαμε και φυλαγόμασταν.

Συχνά οι δημοσιογράφοι σε ρωτάνε “πώς ήταν να είσαι περικυκλωμένη από ένα καστ γεμάτο δυνατούς άντρες στα γυρίσματα του GI Joe”. Λατρεύω την απάντησή σου.

Ναι, συνήθως λέω “Που είναι οι δυνατοί άντρες;”. Περίμενα να τους γνωρίσω (γελάει). Όχι, πέρασα φανταστικά με τα παιδιά. Υπήρχαν και μερικές γυναίκες στο σετ και υπήρχαν και οι στιγμές που χρειαζόμουν λίγη ώρα με τα κορίτσια.

Πες μας στα γρήγορα τι συμβαίνει στο “G.I. Joe Αντίποινα”.

Και τι δε συμβαίνει! Η COBRA κάνουν πραξικόπημα ενάντια στην κυβέρνηση των ΗΠΑ και οι G.I. Joe δέχονται μια μεγάλη επίθεση. Πρέπει πρώτα να επιβιώσουμε και μετά να αντιμετωπίσουμε αυτή τη μεγάλη απειλή. Υπάρχει κάποιος μες στην κυβέρνηση που ευθύνεται και πρέπει να μάθουμε ποιος είναι.

Ο Dick Cheney είναι, σωστά;

Ναι, απολύτως! (γελάει). Αλλά κατά λάθος του έκοψα το κεφάλι. (γελάει)

Ο χαρακτήρας σου Lady Jaye είναι πολύ σκληρή, έτσι δεν είναι; Θα ήθελα να έχω μπλεξίματα μαζί τ ης;

Όχι, δε θες. Η Lady Jaye είναι από τα λίγα θηλυκά σε αυτή την ανδροκρατούμενη στρατιωτική ομάδα. Είναι το μυαλό της ομάδας και ειδική στα όπλα. Έχει μεγάλο εγώ και όπως οι περισσότεροι χαρακτήρες, υψώνει έναν τοίχο μπροστά της. Θέλει να δείχνει πως είναι πολύ σκληρή και πως μπορεί να είναι μία από τα αγόρια, αλλά καθώς όλα εκτυλίσσονται, μπορείς να δεις τις ρωγμές σε όλους τους χαρακτήρες. Μπορείς σίγουρα να δεις τις αδυναμίες της.

Ο Bruce Willis παίζει στην ταινία. Πώς ήταν να δουλεύεις μαζί του;

Ποιος; Δεν ξέρω ποιος είναι. Είμαι μόνο 13 χρονών εξάλλου.

Έλα, έλα.

ΟΚ. Ο Bruce ήταν ο πρώτος μου έρωτας. Ως John McClane από το “Die Hard”. Πλάκα μου κάνεις;

Του το είπες αυτό;

Όχι. Θεέ μου, όχι.

Πώς είναι ο Bruce; Όταν τον γνωρίζεις είναι εύκολο να δεις αν του αρέσεις ή αν θέλει να σου ρίξει μπουνιά. Έχει πάντα αυτό το αυστηρό ύφος με το πηγούνι ελαφρώς υψωμένο.

Τον λατρεύω μέχρι θανάτου. Είναι είδωλο. Οι διάλογοι που είχαμε στα γυρίσματα ήταν σκέτη απόλαυση. Μας κράταγε συνεχώς σε εγρήγορση. Τότε γίνονται τα καλύτερα, όταν ξεφεύγεις από το σενάριο. Αλλά όταν πρωτοήρθε στο σετ, πραγματικά ήταν σα να μας έβαλε φωτιά. Ήταν παιχνιδιάρης, αλλά είναι ο αυθεντικός badass. Υπήρχαν στιγμές που έβρισκα τον εαυτό μου σε μια σκηνή μαζί του και μου έριχνε ένα βλέμμα και σκεφτόμουν “ουάο, είναι ο John McClane!” Ήταν σουρεάλ.

Ο Dwayne Johnson λέει πως είναι πολύ φίλοι με τον Bruce Willis εδώ και χρόνια.

Αλήθεια; Δεν το ήξερα.

Λέει ψέμματα ο Rock;

Δεν πρέπει να πιστεύεις οτιδήποτε λέει ποτέ ο Dwayne Johnson. Είναι μεγάλος ψεύτης! (γελάει)

Έλα όμως, σοβαρά! Πώς είναι ο Rock; Στο σετ τρώει το φαγητό όλων; Αφήνει τίποτα στο τραπέζι για το υπόλοιπο καστ;

Έφαγε ένα νεογέννητο κάποια στιγμή (γελάει). Σοβαρά, τρώει όλη την ώρα. Κάθε στιγμή πρέπει να τρώει κάτι. Φέρνει το δικό του τάπερ και όλη την ώ ρα τον έβλεπες να τρώει. Αλλά τον αγαπώ. Είναι σωματώδης, αλλά πολύ ευαίσθητος.

Είχες την ευκαιρία να δουλέψεις με πραγματικούς πεζοναύτες που είχαν μόλις επιστρέψει από το Αφγανιστάν. Πώς ήταν; Φαντάζομαι θα ήταν πολύ χαρούμενοι που γύρισαν από το Αφγανιστάν σε ένα σετ όπου η Adrianne Palicki τους περίμενε. Φαντάζομαι δε μπορούσες να τους κρατήσεις μακριά, ε;

Όχι, ήταν πολύ γλυκοί και καλοί, αν και μας βασάνιζαν! Μας έλεγαν τι κάναμε λάθος. Αλλά διασκέδασαν πολύ. Είναι και μες στην ταινία.

Πρέπει να ήταν διασκεδαστικό να κάνεις μια ταινία στη Νέα Ορλεάνη. Είναι πόλη για πάρτι. Έβγαινες πολύ;

Ναι. Αυτό που λάτρεψα περισσότερο στη Νέα Ορλεάνη ήταν τα φοβερά δείπνα που κράταγαν για ώρες και ώρες. Είχαμε φοβερό κρασί και φαγητό.

Υπάρχει προφανώς πολλή δράση στην ταινία, αλλά έχει καθόλου χιούμορ;

Ναι, πολύ. Το χιούμορ, νομίζω, είναι αυτό που κάνει έναν ήρωα ανθρώπινο. Δες τον John McClane και πόσο σαρκαστικός ήταν. Κάνει το κοινό να συνδεθεί με τον ηθοποιό. Να σκεφτεί, “αυτός ο τύπος θα μπορούσα να είμαι εγώ”.

Κυκλοφορεί σε 3D Blu Ray και Blu Ray και τον Σεπτέμβριο σε DVD.