ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Hadouken! Οι Γιαπωνέζοι κάνουν τα meme καλύτερα

Στο καλύτερο meme που παίζει αυτή τη στιγμή, θα νιώσεις πως βρίσκεσαι μέσα σε κάποια έκδοση του "Street Fighter ".

Στην Ιαπωνία από όπου προφανέστατα ξεκίνησε αυτό το νέο meme, η έμπνευση ήταν το “Dragonball” και η κυκλοφορία νέας ταινίας σε λίγες μέρες. Όμως καθώς βρίσκει το δρόμο του προς τις πιο διεθνείς ‘αγορές’, αποδίδεται ως η πολύ πιο γνωστή κίνηση στη Δύση, που παραπέμπει στο “Hadouken” που όλοι μάθαμε παίζοντας “Street Fighter”.

Αυτή είναι η κίνηση στη οποία αναφερόμαστε:

Και αυτές που ακολουθούν είναι μερικές φωτογραφίες που την αναπαράγουν, τόσο αυτή όσο και άλλες παρεμφερείς. Η λογική είναι πολύ απλή: Ένα άτομο ποζάρει σα να βγάζει ενέργεια από τις παλάμες του ή σα να χτυπάει το έδαφος με δύναμη ή σα να κάνει άπερκατ ή γενικότερα ό,τι σου κατέβει, και όλοι οι υπόλοιποι συγχρονίζουν το άλμα τους ώστε να φαίνεται σα να την έφαγαν μόλις πριν μισό δευτερόλεπτο.

Όπως καταλαβαίνεις ο φωτογράφος και τα ‘μοντέλα’ πρέπει να έχουν τέλειο συγχρονισμό, αλλά δες πόσο άψογα μπορούν να είναι τα αποτελέσματα: (πηγή)

Σύντομα το concept άρχισε να ξεφεύγει από το προαύλιο:

Το τελευταίο είναι από διαφημιστική μάλιστα, η οποία δε θέλησε να μείνει στην απέξω.

Στην Αμερική όταν έφτασε δε, το επίπεδο παραγωγής ανέβηκε. Εφέ, ουρανοξύστες, χαμός!

Επίσης έχουμε και gifs! Όχι που δε θα είχαμε. Αυτός εδώ κερδίζει το Hadouken Dad of the Year:

Προσκυνάμε.

Αλλά πάντως τελικά, αυτοί εδώ το τερμάτισαν.

Υπόκλιση και πάμε γι’άλλα. Αλλά, υποπτευόμαστε, όχι πριν όλοι καταθέσουν κι εδώ την εκδοχή τους. Έτοιμος να φανείς πιο kick-ass από ποτέ σου στις φωτογραφίες με τους φίλους σου; Ξέρεις τι να κάνεις.