ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Ο Homer Simpson τώρα δικαιώνεται

Η Duff beer, το ποτό trademark των Simpsons κυκλοφορεί κανονικότατα. Και λένε ότι έχει και ωραία γεύση.

Σου ζητάνε να σκεφτείς τον Homer. Τι σου έρχεται στο μυαλό; Η γυναίκα του Marge να γκρινιάζει, ο Homer ξαπλωμένος στον καναπέ να του τρέχει το σαλάκι, δίπλα στα donut που καταβροχθίζει με λαιμαργία. Και φυσικά το πάτωμα γεμάτο άδεια κουτάκια μπίρας. Την ίδια που πίνει και στο Moe’s Tavern. Την μπίρα Duff συγκεκριμένα.

 

Η Duff ήταν απλά μια fictional μπίρα μέχρι πριν λίγα χρόνια. Υπήρχε στο μυαλό των δημιουργών της σειράς. Σε πολλές μορφές, με ολοκληρωμένο marketing και πολλαπλές αναφορές στα επεισόδια. Σε κάθε επίσημη πρόταση να παραχθεί η μπίρα Duff οι παραγωγοί απαντούσαν όχι από φόβο μήπως αυτό το προϊόν γινόταν ιδιαίτερα δημοφιλές στα παιδιά. Με άμεσες επιπτώσεις φυσικά στην ίδια τη σειρά.

Η μπίρα Duff παράγεται ήδη στην Αμερική, την Μεγάλη Βρετανία, την Αυστραλία, το Μεξικό και την Νέα Ζηλανδία, σε διάφορες μορφές και ετικέτες. Αλλά κανείς δεν είχε φτιάξει ένα τόσο ελκυστικό οπτικά προϊόν όπως έκαναν πρόσφατα οι Γερμανοί. Ναι, αν ο Homer Simpson έβγαινε από την τηλεόραση, λογικά αυτή τη μπίρα θα έπινε.

 

Και είναι μακρά η σχέση του με την μπίρα.

Διασκευάζει Sinatra για χάρη της

 

Της έχει και promo man

Την σερβίρει και σε καρύδες

Είναι ο βασιλιάς της

Έγραψε τραγούδι για πάρτη της

 

Πιές κι εσύ μια Duff