ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Ο Jared Leto μόλις έκανε το χειρότερο τουήτ του 2015

Πρωταγωνιστούν ο Χιθ Λέτζερ κι ο Τζακ Νίκολσον.

Ξέρετε που ο Τζάρεντ Λέτο θα πρωταγωνιστήσει ως Τζόκερ στο επερχόμενο “Suicide Squad”, ναι; Φυσικά το ξέρετε, όλοι το ξέρουμε, έχουμε δει και τις εικόνες με τα τατουάζ DAMAGED απάνω του. Άβολο, αλλά τελοσπάντων, ο άνθρωπος Όσκαρ έχει, η ταινία φανταστική μοιάζει, οπότε αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον για αυτό που μπορεί να αποδειχτεί ως μια ανάσα φρεσκάδα για το είδος των υπερηρωικών περιπετειών.

Σήμερα λοιπόν ο φίλος Τζάρεντ μας ευχήθηκε καλό μήνα με ένα τουήτ που κάνει άμεση αναφορά στο παρελθόν του εμβληματικού χαρακτήρα όσο και της επερχόμενης ανάληψης του ρόλου από τον ίδιο. Καταθέτοντας την τελική, μη σου πω τελειωτική, παρέμβαση στο όλο ντιμπέιτ περί του ποιος είναι ο καλύτερος Τζόκερ και του αν ο Λέτο είναι ικανός να αποδειχθεί αντάξιος των θρύλων που τον έχουν νωρίτερα ενσαρκώσει, ο τραγουδιστής των 30 Seconds to Mars έκανε το απόλυτο mic drop της ημέρας.

 

Yikes.

Ξέρεις πως λέμε πως οι άνθρωποι που κάνουν RT κάτι υμνητικό για αυτούς στο twitter είναι αληθινά τέρατα; (Είναι αλήθεια! Γιατί να κάνεις RT ένα τυχαίο praise, είσαι καλά;; “Κοιτάχτε, ένας άνθρωπος που δεν έχω γνωρίσει στη ζωή μου έγραψε ότι τα λέω τέλεια!”) Φαντάσου τώρα να τουητάρεις ένα τυχαίο meme που σε υμνεί. Άβολο.

Και άσε πέρα αυτό αν θες. Κοίτα αυτό το πράμα, είναι πιο creepy κι από αραχνιασμένους σκελετούς που φασώνονται. Ο Τζακ Τζόκερ μοιάζει σαν τις φάσεις που έχεις ξενυχτήσει, είσαι στο 5ο ουίσκι και σου μιλάνε και το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να κολλήσεις ένα τρομακτικό χαμόγελο στο πρόσωπό σου κοιτώντας το άπειρο. Ενώ συμβαίνει αυτό, κάνει μασάζ στον Χιθ Τζόκερ, ο οποίος έχει πεθάνει, και του λέει “μην ανησυχείς, ο Λέτο θα μας κάνει περήφανους”.

Γενικότερα ο Χιθ Λέτζερ δεν ανησυχεί καθόλου για το τι θα κάνει ο Τζάρεντ Λέτο.

Ή μήπως το λέει ο Χιθ Λέτζερ αυτό στον αφασικό Τζακ ενώ εκείνος του κάνει μασάζ; “Μην ανησυχείς, ο Λέτο θα μας κάνει περήφανους.” – “Συγγνώμη εσύ δεν έχεις πεθάνει; Πόσα ουίσκι έχω πιει;”

Το καλύτερο χειρότερο τουήτ της χρονιάς, ευχαριστούμε για όλα Τζάρεντ Λέτο.

*Το “Suicide Squad” βγαίνει στην Ελλάδα στις 8 Σεπτεμβρίου. Ο Τζάρεντ Λέτο θα παίζει τον Τζόκερ.