ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Στο νέο τρέιλερ του ‘Daredevil’ έχουμε γιακούζα, Ηλέκτρα, νίντζα

Λιγότερο από μήνας έμεινε για την πρεμιέρα της 2ης σεζόν.

Το Netflix φαίνεται να συνεχίζει να πετυχαίνει διάνα στα περισσότερα πράγματα που δοκιμάζει αλλά ιδίως στα υπερηρωικά της Marvel, όπου έχει καταφέρει ότι καμία άλλη υπερηρωική σειρά μέχρι σήμερα, είτε είναι καλή, είτε κακή, είτε αδιάφορη: Να μας χαρίσει πράγματα που αισθητικά και θεματικά, ξεφεύγουν τελείως από όσα έχουμε συνηθίσει, παίζοντας λίγο ως πολύ σε άλλο γήπεδο.

Το “Daredevil” τα ξεκίνησε όλα πέρσι, πριν έρθει η φοβερή “Jessica Jones” και προσθέσει κάτι όντως σημαντικό στην κουβέντα. Πριν λοιπόν συνεχίσουμε με τον Λουκ Κέιτζ και τη δική του σειρά, και πριν την επιστροφή της Τζέσικα για τη δική της 2η, ο ήρωας που τα άρχισε όλα επιστρέφει.

Με παρέα.

Ξέρουμε πως η 2η σεζόν “Daredevil” θα έχει μπόλικη Ηλέκτρα και μπόλικο Punisher, και όλα αυτά είναι καταπληκτικά νέα. Το νέο τρέιλερ αποτελεί μια εκτεταμένη ματιά στην συνάντηση (αχμ) της Ηλέκτρας και του Ματ Μέρντοκ, καθώς έρχονται αντιμέτωποι με την οργάνωση Hand και τους νίντζα τους. Πώς κολλάει μέσα σε όλο αυτό ο Punisher δεν έχω ιδέα αλλά για αυτά ζούμε.

Απόλαυσε και το νέο τρέιλερ:

 

Και περίμενε τώρα για την πρεμιέρα της 2ης σεζόν που καταφθάνει στο Netflix στις 18 Μαρτίου.