Αυτό το βίντεο θα σε κάνει να ξεχάσεις όσα ήξερες για τον έρωτα

Ο Alain de Botton αποδομεί τον ρομαντισμό και προσφέρει τροφή για σκέψη.
SHARES

Ο 46χρονος Ελβετός φιλόσοφος Alain de Botton, έχει απασχολήσει πολλές φορές με τις απόψεις που εκφράζει μέσα από τα βιβλία και τις εκπομπές του, σχετικά με τη σύνδεση καθημερινών θεμάτων με τη φιλοσοφία.

Πριν λίγες ημέρες βρέθηκε καλεσμένος της Google, ως ομιλητής στο συνέδριο "Zeitgeist", για να μιλήσει για ένα από τα πλέον καθημερινά και ανθρώπινα θέματα, τον ρομαντισμό. Οι απόψεις του, αν μη τι άλλο, αποδομούν τη σύγχρονη ματιά πάνω στον έρωτα και τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε όλοι μας τον ρομαντισμό, το σεξ και τις σχέσεις, δίνοντας μια κυνική οπτική στα πράγματα.

"Ο ρομαντισμός έχει εφευρεθεί από ανθρώπους που δεν έχουν δουλειές", "το σεξ κι ο έρωτας δεν πρέπει να συνδέονται", "θέλουμε να υποφέρουμε κι όχι να είμαστε ευτυχισμένοι" είναι μερικές από τις απόψεις που εκφράζει ο Alain και είτε συμφωνείς, είτε διαφωνείς, δεν μπορείς παρά να τις παρακολουθήσεις με ενδιαφέρον.

 

Share
Follow
 

Best of Network

Τελικός Champions League με άδειες θέσεις

Το ακριβό κόστος διαμονής στο Κιέβο δημιουργεί σοβαρό πρόβλημα στους φιλάθλους της Ρεάλ, οι οποίοι επέστρεψαν περισσότερα από 2.000 εισιτήρια για τον τελικό του Champions League με τη Λίβερπουλ.

 
PROMO
Social Man
Newsletter

Το ΟΝΕΜΑΝ επιλέγει και σου στέλνει τα καλύτερα θέματα στο email σου.