FITNESS

Oneman Exercise Series: η γυμναστική στα καλύτερά της (episode 1)

Μάθε όλους τους τρόπους γυμναστικής στο ΟΝΕΜΑΝ μέσα από μια υψηλής παραγωγής σειρά webisodes, το EXERCISE. Στο πρώτο επεισόδιο ξεκινάμε με τους ιμάντες και πώς αυτοί μπορούν να σε κάνουν όσο fit θέλεις (και αντέχεις).

Το ΟΝΕΜΑΝ σε συνεργασία με τον Μιχάλη Μηνούδη (καθηγητής φυσικής αγωγής, πρωταθλητής Ελλάδας στο ύψος με διεθνείς διακρίσεις και δημιουργός του Personal Training Places που ειδικεύεται στις πιο up to date μεθόδους γυμναστικής) και την υποστήριξη του Head & Shoulders ξεκινάει την ενότητα EXERCISE, μια σειρά από Webisodes για νέες προπονητικές μεθόδους που -το λιγότερο- πρέπει να δοκιμάσεις!

Επεισόδιο 1: Προπόνηση με ιμάντες!

Οι ιμάντες είναι μια ιδιαίτερα αποτελεσματική μέθοδος εκγύμνασης που βασίζεται στο βάρος του σώματος και έναν ελαστικό ιμάντα που μπορείς να αποκτήσεις πολύ εύκολα και να μεταφέρεις πάντα μαζί σου.

Η προπόνηση με ιμάντες ενεργοποιεί πολύ περισσότερες μυϊκές μονάδες -ακόμα και αυτές που δεν ενεργοποιούνται με συμβατικές μεθόδους ή την καθημερινή σωματική δραστηριότητα.

Έτσι βελτιώνει τη δύναμη, μειώνει σε μεγάλο βαθμό την πιθανότητα τραυματισμού ενώ θεωρείται από τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους για τη βελτίωση της ευλυγισίας του σώματος, της σταθερότητας και της ισορροπίας.

Δες πως μπορείς να προπονηθείς με ιμάντες στο πρώτο Webisode. Το EXERCISE στο ONEMAN μόλις άρχισε…