ORIGINALS

H ‘σκοτεινή πλευρά’ της Yamaha ήρθε στην Ελλάδα

Μια ξεχωριστή εμπειρία είχαν την ευκαιρία να ζήσουν, το τριήμερο 25-27 Σεπτεμβρίου, οι Έλληνες λάτρεις της μοτοσικλέτας. Μαζί κι εμείς...

Το εντυπωσιακό, μήκους 17 μέτρων, ΥΑΜΑΗΑ ΜΤ TRUCK, βρέθηκε στην Αθήνα (25 και 26/9) και τη Θεσσαλονίκη (27/9), δίνοντας την ευκαιρία στους αναβάτες για ένα διαφορετικό test ride.

Κάπως έτσι έφτασε στα… χέρια μας η “dark side of Japan”. Περισσότερες από 10 μοτοσικλέτες, σε μια άρτια διοργάνωση (με δώρα και συμβουλές από ειδικούς), που έγινε στον χώρο στάθμευσης του ΟΑΚΑ, ξεσήκωσαν και ομόρφυναν τους δρόμους της Αθήνας, σε έναν συνδυασμό φινέτσας, δύναμης, ταχύτητας και ασφάλειας.

 

Oι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν όλη τη σειρά ΜΤ, που αποτελείται από τις: MT-125, MT-07, MT-07 Moto Cage, MT-09, MT-09 Street rally, MT-09 Sport Tracker, MT-09 Tracer. 

 

Το ΥΑΜΑΗΑ ΜΤ TRUCK ταξιδεύει σε μεγάλες πόλεις της Ευρώπης και δίνει τη δυνατότητα σε υποψήφιους πελάτες της Yamaha, να δουν από κοντά και να δοκιμάσουν όλη τη γκάμα των MT, “ντυμένο” με τα λογότυπα και χρώματα του ΜΤ.

 

Το 17μετρο φορτηγό, το οποίο κοσμούσε το slogan της σειράς ΜΤ “The Dark Side of Japan”, ήταν το σημείο αναφοράς της εκδήλωσης και αποτέλεσε σημείο εκκίνησης και τερματισμού των test rides.

H εμπειρία ΜΤ περιελάμβανε εξοπλισμό μοτοσικλέτας και αξεσουάρ αναβάτη, που ήταν διαθέσιμα στα σημεία των test rides, αλλά και από το επίσημο Δίκτυο Συνεργατών ΥΑΜΑΗΑ σε όλη την Ελλάδα.

 

Η αλήθεια είναι ότι μείναμε εντυπωσιασμένοι τόσο από τις μοτοσικλέτες, όσο και από την οργάνωση των διοργανωτών και ανυπομονούμε για να το επόμενο ραντεβού με την σκοτεινή πλευρά της Ιαπωνίας… Εις το επανιδείν!