LIFE

Εσύ ποιον ρωτάς όταν έχεις πρόβλημα στα ερωτικά σου;

Συνήθως κανέναν γιατί τα ξέρεις όλα. Για αυτό κι εμείς καθίσαμε απέναντι σε μια Dr Love να δούμε πόσα γνωρίζει από έρωτα.

Ο Έλληνας ξέρει από ιατρική και έρωτα, μέχρι ψήσιμο και μπάλα. Ήταν ο καλύτερος ποδοσφαιριστής αλλά κάτι συνέβη και του έκοψαν την καριέρα, μπορούσε να γίνει γιατρός αλλά οι πολλές ώρες δουλειές τον απέτρεψαν και κατέληξε dj στο bar της γειτονιάς ενώ στα νιάτα του όλες οι γυναίκες τον κυνηγούσαν. Ο Έλληνας είναι λίγο ξερόλας, αλλά πάνω από όλα τον νοιάζει η παρέα. Να τσουγκρίζει τις μπίρες Pils Hellas με τους φίλους και να λέει ο καθένας τα δικά του.

Δεν υπάρχει παρέα που να έχει βγει για ποτό και να μην μιλήσει για σχέσεις. Για πρώην, για νυν και για επόμενες. Για το σεξ, το καλύτερο, το χειρότερο και το σωστό. Για τις γκρίνιες και τα παράπονα του καθενός. Και κάπου εκεί αν είναι μεικτή η παρέα ανάβουν τα αίματα ενώ αν είναι καθαρόαιμη η παρέα τότε συμφωνούν όλοι σε κάτι. Το μόνο σίγουρο είναι ότι όταν πραγματικά έχεις πρόβλημα και δεν θες απλά να κουβεντιάσεις κάτι, υπάρχει ένα άτομο το οποίο θα το ρωτήσεις ότι σου κατέβει στο κεφάλι για σχέσεις, έρωτα, σεξ και θα σου απαντήσει. Το θέμα φυσικά δεν είναι ότι θα σου απαντήσει, ο καθένας μπορεί, αλλά ότι εσύ θα τον ακούσεις και θα ακολουθήσεις την συμβουλή του.

Επειδή όμως και εμείς στο ΟΝΕΜΑΝ πάνω από όλα είμαστε παρέα και τα συζητάμε όλα, μόλις η κουβέντα πάει σε αυτού του είδους τα θέματα, όλες οι καρέκλες στρέφονται προς την Έρρικά. Εκείνη, βάζει το γυαλί της σαν άλλη Jessica Day από το New Girl, πίνει μια γουλιά Pils Hellas και μας ακούει. Το τι έχει ακούσει δεν περιγράφεται. Για αυτό τον λόγο κάτσαμε με την Έρρικα στο ίδιο τραπέζι και πάντα με την συνοδεία Pils Hellas την στησαμε απέναντι. Οι ερωτήσεις έπεφταν κατά ριπάς. Άνοιξε μια μπίρα και δες πόσες μπορείς να απαντήσεις εσύ ξερόλα.

 

Η Έρρικα επιβεβαιώσε την φήμη της Dr Love και απάντησε στην πλειοψηφία των δύσκολων μα πάνω από όλα καυτών ερωτήσεων με επιτυχία. Βέβαια έχει ένα θέμα αριθμητικής ή αποφασιστικότητας στο μετά από πόσα ραντεβού πρέπει να κάνουν σεξ δύο άνθρωποι που βγαίνουν, αλλά ελπίζουμε να το ξεπεράσει σύντομα.

 

Λίγο πριν φύγει με διαβεβαίωσε ότι αν χρειαστώ την οποιαδήποτε συμβουλή να την πάρω τηλέφωνο οτι ώρα κι αν είναι. Θα σκεφτώ μήπως της πω να πάμε για μπίρες, Pils Hellas φυσικά αφού αυτή είναι για μας!