LIFE

Μήπως τελικά είμαστε όλοι προπονητές της εξέδρας;

Κι αν δεν είμαστε όλοι, τότε σίγουρα κάθε παρέα έχει από έναν που ξέρει τα πάντα γύρω από την μπάλα. Τα ξέρει όμως;

Ο Έλληνας ξέρει από ιατρική και έρωτα, μέχρι ψήσιμο και μπάλα. Ήταν ο καλύτερος ποδοσφαιριστής αλλά κάτι συνέβη και του έκοψαν την καριέρα, μπορούσε να γίνει γιατρός αλλά οι πολλές ώρες δουλειές τον απέτρεψαν και κατέληξε dj στο bar της γειτονιάς ενώ όταν χαλάει το αμάξι του κάθεται πάνω από τον μάστορα και του δίνει συμβουλές. Ο Έλληνας είναι λίγο ξερόλας, αλλά πάνω από όλα τον νοιάζει η παρέα. Να τσουγκρίζει τις μπίρρες Pils Hellas με τους φίλους και να λέει ο καθένας τα δικά του.

Πριν από τον τελικό του Euro πέρσι είχαμε μαζευτεί μεγάλη παρέα και τα θέματα που τέθηκαν ήταν δύο. Πρώτον, τι θα φάμε και δεύτερον πως θα περάσει η ώρα. Βλέπεις η λαχτάρα μας ήταν τόσο μεγάλη που ήμασταν κάνα τρίωρο πριν μαζεμένοι και πεινάγαμε κιόλας. Το πρώτο ζήτημα λύθηκε εύκολα αφού οι πίτσες στους τελικούς είναι πολύ βολικές. Το δεύτερο λύθηκε τόσο αβίαστα όταν ο Γιώργος είπε ποιος έχει πάρει τις περισσότερες κάρτες σε διοργάνωση Euro. Και τότε άρχισε το παιχνίδι με τις ποδοσφαιρικές γνώσεις που όποιος ήθελε ρώταγε κάτι. Βέβαια όταν έδειξε τις εντεκάδες όλοι άρχισαν “Γιατί δεν έβαλε τον έναν”, “Τι σύστημα είναι αυτό”, “Λούζερ Κριστιάνο” και άλλα τέτοια όμορφα.

 

Επειδή σε κάθε παρέα υπάρχει ένας προπονητής της εξέδρας περισσότερο από τους άλλους, ψάξαμε και εμείς στο ONEMAN τον δικό μας. Δεν δυσκολευτήκαμε πολύ. Βλέπεις ο Θέμης είναι αθλητικογράφος και έχει γνώσεις που μπορούν να σε τρελάνουν γύρω από το ποδόσφαιρο. Για αυτό μπήκαμε στο αμάξι, κάτσαμε τετ α τετ στο ίδιο τραπέζι, ανοίξαμε δύο μπίρες Pils Hellas και του έκανα μερικές ερωτήσεις γύρω από το ποδόσφαιρο.

 

Ο Θέμης απάντησε σωστά σε πολύ δύσκολες ερωτήσεις που όταν άκουγα την απάντηση πήγε να μου φύγει η μπύρα από τα χέρια. Βέβαια έχασε μερικές που όμως ήταν ερωτήσεις παγίδα. Για αυτό τον λόγο του απονέμουμε τον τίτλο του προπονητή της εξέδρας και τσουγκρίζουμε δύο Pils Hellas για να το γιορτάσουμε.