ORIGINALS

Οι 10 πιο άκυρες απορίες στο periergos.gr

Βρήκαμε το site στο οποίο απευθύνεις όλες τις ερωτήσεις που ντρέπεσαι να κάνεις στο Google.

Τι θα κάναμε αν δεν υπήρχε το ίντερνετ; Όχι αλήθεια, ποιος θα έλυνε όλες τις διαφωνίες μέσα σε μία παρέα, πώς θα μάθαινες πώς λένε εκείνη την ηθοποιό που εμφανίστηκε για τέσσερα δευτερόλεπτα στην αγαπημένη σου σειρά, ποιος θα σε ενημέρωνε για τα χαρτιά που χρειάζεσαι για να (μην) ολοκληρώσεις μια δουλειά σου με το ελληνικό δημόσιο.

Για όλα τα παραπάνω, υπάρχει φυσικά το Google, το οποίο έχει αναβαθμίσει σημαντικά τη ζωή μας. Ούτε η φωτιά, ούτε ο ηλεκτρισμός, ούτε τα αυτοκίνητα, ούτε καν το κινητό τηλέφωνο δεν διευκόλυνε τόσο πολύ τη ζωή μας, όσο αυτό το μαγικό site που κάνει για εμάς εργασίες, μας βρίσκει συνταγές, ντροπιαστικές φωτογραφίες διασήμων και πληροφορίες που σε άλλη περίπτωση θα κάναμε ώρες να βρούμε.

Υπάρχουν όμως και κάποιες απορίες που ούτε το Google δεν μπορεί να μας λύσει. Ή ακόμα και να μπορεί, ντρεπόμαστε να το ρωτήσουμε. Τόσα χρόνια πια το ξέρουμε, με τι μούτρα να πάμε να το ρωτήσουμε το ύψος του Βαλάντη;

Για τις πραγματικά δύσκολες και σκληρές ερωτήσεις λοιπόν, υπάρχει το φανταστικό periergos.gr. Για να καταλάβεις για τι έπος μιλάμε, σου βρήκαμε τις 10 πιο άκυρες απορίες που συναντήσαμε εκεί.

Μάζεψε κι εσύ τις δικές σου απορίες και δοκίμασε τις αντοχές του. Θα εκπλαγείς.

Απορία νούμερο 1: Random πράγματα για την Ιώβη Φραγκάτου

 

Τι ύψος έχει η Ιώβη Φραγκάτου; Τι ζώδιο είναι η Ιώβη Φραγκάτου; Πότε γεννήθηκε η Ιώβη Φραγκάτου; Τι έγινε ρε παιδιά; Γιατί κανείς δεν ρωτάει το προφανές; ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΩΒΗ ΦΡΑΓΚΑΤΟΥ; Προφανώς και οι 3 ερωτήσεις ανήκουν στην κατηγορία αναπάντητες.

Απορία νούμερο 2: Τι να κάνω για να μην βαριέμαι;

Μια οικουμενική είναι η αλήθεια απορία.

Κορυφαία απάντηση: “Ρε σι κοιτα ποσα πραγματα μπορεις να κανεις και μονος σου… δημιουργησε! κανε κατι ! Η ζωη ειναι μικρη για να περναει ετσι..μην εξαρτασαι απο κανεναν ανακαλυψε των θυσαυρο που κρυβεις μεσα σου και τα καλυτερα ερχονται.Ελπιζω να σε βοηθησα!”

Απορία νούμερο 3: Ποιες είναι οι καλύτερες ευχές για την πρωτοχρονιά;

Νισάφι πια με τα τετριμμένα “Καλή Χρονιά” και τα βαρετά “Ευτυχισμένος ο καινούριος χρόνος”. Στο periergos.gr αναζητάμε την πρωτοτυπία στις ευχές.

Κορυφαία απάντηση: “Εύχομαι φέτος η χρονιά να είναι σέξυ

πολλά λεφτά να βρέξει

η υγεία μας ν’αντέξει

κακό να μη μας φέξει

και όποιος δεν μας χωνεύει

να πάει να πιει μία Pepsi!”

Απορία νούμερο 4: Είδα στον ύπνο μου ξεριζώνω. Τι είναι;

 

Ξεραμένη ελιά, μικρή ζημιά ευτυχώς.

Κορυφαία (και η μοναδική) απάντηση: Αν δείτε στον ύπνο σας πως ξεριζώνατε κάποιο δένδρο ή δένδρα, αυτό σημαίνει πως θα πάθετε ζημιές στην δουλειά σας.

Αν ξεριζώνατε λουλούδια ή χλόη, αυτό σημαίνει πως θα σας βρουν στενοχώριες.

Αν όμως ξεριζώνετε ξερά δένδρα και τα πετάτε για να καθαρίσετε τον τόπο, αυτό σημαίνει πως θα καταβάλετε προσπάθειες και θα αποφύγετε δυσάρεστες καταστάσεις.

Αν ξεριζώνατε δένδρα ξερά και φυτεύατε άλλα, αυτό σημαίνει πως η ζωή σας θα ξαναρχίσει από την αρχή και το μέλλον σας ανοίγεται λαμπρό.

Αν είστε νέος-α και δείτε αυτό το όνειρο σημαίνει πως θα αρχίσετε μια καινούργια ζωή.

Αν ξεριζώνετε γλάστρα και φυτεύετε άλλα λουλούδια, αυτό σημαίνει πως καινούργια αγάπη θα γεννηθεί στη ζωή σας.”

Απορία νούμερο 5: Ποια είναι η υπόθεση της ταινίας “Spotlight”(2015)

Προφανώς το Imdb δεν έχει φτάσει στα αυτιά του φίλου.

Απορία νούμερο 6: Πόσο διαρκεί ένας αγώνας μπάσκετ;

Προφανώς ο φίλος παρακολουθούσε έναν απ’ τους παλιούς τελικούς μπάσκετ που κρίθηκε στους 50 πόντους και θεώρησε ότι έχει ήδη κρατήσει 4 ώρες και 40 λεπτά. Είμαστε μαζί του.

Απορία νούμερο 7: Τι ζώδιο είμαι;

 

Το μαγικό της υπόθεσης είναι πως ο φίλος δεν διευκρινίζει καν πότε γεννήθηκε. Μάλλον περίμενε απάντηση τύπου “Ρωτάει τι ζώδιο είναι, κλασικός Λέων”.

Κορυφαία απάντηση: “Ειμαι Υδροχόος κανένα καλο νεο ;”

Bonus: Η γενικότερη απορία “τι είναι τα ζώδια;“. Ευτυχισμένος άνθρωπος.

Απορία νούμερο 8: “Τι σημαίνει η φράση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ;”

Ένα ξέρω, ότι δεν ξέρω τι σημαίνει η φράση ένα ξέρω ότι τίποτα δεν ξέρω. Αυτό μόνο, τίποτα άλλο.

Κορυφαία απάντηση: “Μορουμε να συγκρίνουμε τον Σωκράτη με τον Παρμενίδη, τον Πλάτωνα, τον Αριστοτέλη κλπ…και αυτό είναι φυσικό. Συγκρίνουμε τα ίδια…φιλοσόφους,,,σοφούς, Μπορούμε να συγκρίνουμε τον Beethoven με τον Βach, Mozart, Ravel  κλπ. και αυτό φυσικό είναι. Συγκρίνουμε μουσικους με μουσικους…Ο Ναζωραίος με τον Σωκράτη πως μπορεί να συγκριθεί? Οσο για την απαξία της .,..συνουσίας, θυμάμαι έναν γάμο στην Κανά…Ο Ιησούς, ήταν εκεί και ευλόγησε τον γάμο (την “συνουσία”) η κάνω λάθος?”

Απορία νούμερο 9: Γιατί οι μουσουλμάνοι δεν τρώνε χοιρινό;

Τίμια απορία. Αλλά έχουμε μια πολύ σίγουρη απάντηση.

Κορυφαία απάντηση: “Dn tous to epitrepei h 9rhskeia toys …Einai ply sigouro…”

Απορία νούμερο 10: Τι πατάς για να μπουν καρδούλες στη συνομιλία στο Facebook;

 

<3 <3 <3

Κορυφαία απάντηση: <3