ORIGINALS

Το ‘Φαινόμενο Ιησούς: Η αληθινή ιστορία’ είναι το νέο θρησκευτικό έπος

Οι Ατζαράκης και Ζάμπρας βάζουν τους μανδύες τους και ξαναγράφουν τη βιβλική ιστορία, με δεδομένο ότι ο Ιησούς ξέρει από πριν ότι θα τον προδώσει ο Ιούδας. Μπλοκμπάστερ!

Τον πρώτο, τον Διονύση Ατζαράκη σάς τον συστήσαμε στο portfolio για τη νέα γενιά stand-up κωμικών πριν κάμποσους μήνες. Εδώ που τα λέμε, και τον Θωμά Ζάμπρα εκεί σας τον συστήσαμε.

Οι δύο κωμικοί εξελίσσονται ακόμη καλύτερα από το ‘πολύ καλά’ που περιμέναμε και πρόσφατα συζητήσαμε και την επιτυχία του Cineλθετε, που μας έκανε πραγματικά να γελάσουμε.

Ενώ λοιπόν ο Θωμάς Ζάμπρας πυροβολεί μέσω Oneman βάζοντας τα με όσους βιάζονται για το καλοκαίρι, με τον κάκιστο μεταγραφικό σχεδιασμό της ΑΕΚ και με τους τεχνοφοβικούς, ο κύριος Ατζαράκης συνεργάζεται μαζί του για έπη σαν το παρακάτω, που θα έκαναν τον Φράνκο Τζεφιρέλι να γελάσει (ενώ ανάβει ένα τσιγάρο στον Ιησού που κρέμεται απ’ το σταυρό).

Κυρίες και κύριοι, το ‘Φαινόμενο Ιησούς: Η αληθινή ιστορία’ είναι έντεκα λεπτά γέλιου και παραγωγής αστείου Youtube βίντεο που δεν έχουμε συνηθίσει: