Αγαπητή Ζέτα Μακρυπούλια, κάνεις κάτι λάθος με το Instagram

H Ζέτα άνοιξε Instagram και δεν μας έχει ενθουσιάσει καθόλου με τα ποσταρίσματά της.
SHARES

Δεν είμαστε η αστυνομία του Instagram, αλλά τις απαιτήσεις μας τις έχουμε, ειδικά όταν ανοίγει λογαριασμό μια από τις ομορφότερες Ελληνίδες των τελευταίων χρόνων. Η Ζέτα Μακρυπούλια είναι εδώ και λίγα 24ωρα στο Instagram, αλλά τα πρώτα επτά ποστ ήταν κάπως απογοητευτικά.

Ένα βίντεο με παραμόρφωση, κάτι συννεφάκια, δύο φωτογραφίες με τον σκύλο της και μια σέλφι από απόσταση. Α, και κάτι από Game of Thrones. (Μπράβο γι' αυτό, Ζέτα).

Επειδή είμαστε σίγουροι ότι η Ζέτα θα ανεβάσει στροφές και θα μας χαρίσει πολύ καλύτερες ίνστα στιγμές, αφήνουμε εδώ τέσσερα από τα ποστ της για παραδειγματισμό και σύγκριση με τα ποστ του μέλλοντος που προμηνύεται σίγουρα πιο ενδιαφέρον.

 

(Όχι Ζέτα, αυτό δεν είναι καλωσόρισμα, είναι θρίλερ).

 

(Ωπ, ωπ, χασμουρήθηκες, σε είδα!)

 

(Ναι, εντάξει, περίπου).

 

(Γκεϊμοφθροουνάρα, αλλά χρειαζόμαστε κάτι λιγότερο απρόσωπο αν γίνεται).

Ζέτα μπορείς. Σε πιστεύουμε. Το Instagram σού ανήκει, κοντεύεις ήδη τους 9.000 followers. Μην τους απογοητεύσεις!

Share
Follow
 

Τα καλύτερά μας

Λίστες

Τα 100 πράγματα που δεν έπιασαν

Ήθελαν, προσπάθησαν, τα πιστέψαμε, δεν τα κατάφεραν. Δεν υπάρχουν μόνο επιτυχίες και σουξέ στη ζωή. Υπάρχουν και πράγματα που δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα. Μαζέψαμε εκατό.

Best of Network

"Καυτή" Αλβανίδα μπασκετμπολίστρια έβαλε 79 πόντους σε έναν αγώνα!

Η Ηλέκτρα Ζικάι βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής στην Αλβανία, επειδή σημείωσε 79 πόντους σε αγώνα πρωταθλήματος της γειτονικής χώρας. Όπως μπορείτε να δείτε όμως, δεν είναι ο μόνος λόγος για τον οποίο την εκθειάζουν όλοι.

Χάρτης: Ποιοι πουλάνε και ποιοι αγοράζουν τα περισσότερα όπλα παγκοσμίως

Οι παγκόσμιες πωλήσεις όπλων ανήλθαν στο υψηλότερο επίπεδό τους από το τέλος του Ψυχρού Πολέμου, σύμφωνα με το Διεθνές Ινστιτούτο Ερευνών για την Ειρήνη της Στοκχόλμης (SIPRI). Ο πρώτος εξαγωγέας και οι κύριοι αγοραστές. Σε ποια θέση αγοραστών είναι η Ελλάδα (Pics - Γραφήματα)

 
comments powered by Disqus
PROMO
Social Man
Newsletter

Το ΟΝΕΜΑΝ επιλέγει και σου στέλνει τα καλύτερα θέματα στο email σου.