Αυτά τα 3 λεπτά του Magic στον Jimmy Kimmel είναι ό,τι πιο απολαυστικό θα δεις σήμερα

Κυρίως, γιατί αυτό που περιγράφει ο Johnson στη διάρκειά τους είναι η μοναδική φορά που εφήρμοσε το trash talking στην καριέρα του. Χρήσιμη πληροφορία: το εφήρμοσε στον Michael Jordan.
SHARES

Ας πάρουμε τα πράγματα ανάποδα. Υπάρχει ένα ντοκιμαντέρ του Sports Illustrated με τίτλο 'Το Καλύτερο Παιχνίδι που Δεν Είδε Ποτέ Κανείς' και αναφέρεται σε μια προπόνηση της απόλυτης Dream Team του 1992. Σε ένα οικογενειακό διπλό για την ακρίβεια.

Ο Chuck Daly, προπονητής της σπουδαιότερης εθνικής που συγκροτήθηκε (και θα συγκροτηθεί) ποτέ σε οποιοδήποτε ομαδικό άθλημα, συνήθιζε να χωρίζει την ομάδα για το διπλό με βάση τις περιφέρειες στις οποίες έπαιζαν οι αθλητές. Συνεπώς, οι προπονήσεις της Dream Team είχαν έντονο άρωμα από τα All-Star Game της εποχής, αφού τα διπλά γίνονταν μεταξύ Δύσης και Ανατολής.

Αυτό είχε ως συνέπεια, Johnson και Jordan να παίζουν πάντα αντίπαλοι. Η ιστορία που αφηγήθηκε ο Magic πριν λίγες εβδομάδες στο σόου του Jimmy Kimmel είναι σπαρταριστή από μόνη της. Ο τρόπος με τον οποίο την αφηγείται όμως κάνει αυτό το βίντεο ό,τι πιο διασκεδαστικό είδαμε σήμερα, αν όχι όλο το καλοκαίρι μέχρι τώρα.

Δυναμώστε τον ήχο και ακούστε για τη μοναδική φορά που ο Magic δούλεψε το trash talking του. Και τις συνέπειες αυτής της ύβρεως.

 

Share
Follow
 

Τα καλύτερά μας

Best of Network

Η μάχη για τα playoffs

Το Sport24.gr παρουσιάζει το πρόγραμμα των 8 ομάδων, που φαίνεται πως θα παλέψουν για την είσοδό τους στα playoffs της Super League. Κέρδισαν έδαφος Ξάνθη και Πλατανιάς.

 
comments powered by Disqus

Σινεμά

Berlinale: Ο αφρός

Το PopCode βρέθηκε στο φετινό Φεστιβάλ Βερολίνου και σου παρουσιάζει όλα όσα πρέπει να κρατήσεις.

PROMO
Social Man
Newsletter

Το ΟΝΕΜΑΝ επιλέγει και σου στέλνει τα καλύτερα θέματα στο email σου.