Αυτά τα 3 λεπτά του Magic στον Jimmy Kimmel είναι ό,τι πιο απολαυστικό θα δεις σήμερα

Κυρίως, γιατί αυτό που περιγράφει ο Johnson στη διάρκειά τους είναι η μοναδική φορά που εφήρμοσε το trash talking στην καριέρα του. Χρήσιμη πληροφορία: το εφήρμοσε στον Michael Jordan.
SHARES

Ας πάρουμε τα πράγματα ανάποδα. Υπάρχει ένα ντοκιμαντέρ του Sports Illustrated με τίτλο 'Το Καλύτερο Παιχνίδι που Δεν Είδε Ποτέ Κανείς' και αναφέρεται σε μια προπόνηση της απόλυτης Dream Team του 1992. Σε ένα οικογενειακό διπλό για την ακρίβεια.

Ο Chuck Daly, προπονητής της σπουδαιότερης εθνικής που συγκροτήθηκε (και θα συγκροτηθεί) ποτέ σε οποιοδήποτε ομαδικό άθλημα, συνήθιζε να χωρίζει την ομάδα για το διπλό με βάση τις περιφέρειες στις οποίες έπαιζαν οι αθλητές. Συνεπώς, οι προπονήσεις της Dream Team είχαν έντονο άρωμα από τα All-Star Game της εποχής, αφού τα διπλά γίνονταν μεταξύ Δύσης και Ανατολής.

Αυτό είχε ως συνέπεια, Johnson και Jordan να παίζουν πάντα αντίπαλοι. Η ιστορία που αφηγήθηκε ο Magic πριν λίγες εβδομάδες στο σόου του Jimmy Kimmel είναι σπαρταριστή από μόνη της. Ο τρόπος με τον οποίο την αφηγείται όμως κάνει αυτό το βίντεο ό,τι πιο διασκεδαστικό είδαμε σήμερα, αν όχι όλο το καλοκαίρι μέχρι τώρα.

Δυναμώστε τον ήχο και ακούστε για τη μοναδική φορά που ο Magic δούλεψε το trash talking του. Και τις συνέπειες αυτής της ύβρεως.

 

Share
Follow
 

Best of Network

Quiz για δυνατούς λύτες

Βάλαμε τα δυνατά μας, ψάξαμε πολύ και τελικά τα καταφέραμε. Βρήκαμε τις δέκα πιο δύσκολες ερωτήσεις για το Champions League και ανήμερα του τελικού σε βάζουμε σε προκαλούμε.

Τι κρύβεται στη φωτογραφία;

Θολώσαμε φωτογραφίες, κόψαμε πρόσωπα, κάναμε ζουμ και σε καλούμε να βρεις τι κρύβεται πίσω από 10 "κλικ". Μπορείς το 10/10; Κάνε το quiz και μάθε!

 

Αλλεργία για μένα είναι...

10 παθόντες βροντοφωνάζουν “Ζήσε με την αλλεργία, όχι με τα συμπτώματά της”.

PROMO
Social Man
Newsletter

Το ΟΝΕΜΑΝ επιλέγει και σου στέλνει τα καλύτερα θέματα στο email σου.