ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γιατί πανηγυρίζει έτσι τα γκολ του ο Antoine Griezmann;

Ο πρώτος σκόρερ του φετινού Euro έχει πάρει ήδη πολλά υπεραστικά από τα γήπεδα της Γαλλίας. Μήπως μιμείται τον πανηγυρισμό του Ronaldinho;

Ο 25χρονος Antoine Griezmann είναι χωρίς αμφιβολία το μεγαλύτερο case του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ως τώρα. Ο επιθετικός της Ατλέτικο Μαδρίτης έχει βρει έξι φορές δίχτυα καταφέρνοντας, πριν τον τελικό της Κυριακής, να είναι ήδη ο τέταρτος σκόρερ στην ιστορία των Euro και αυτός που έχει πετύχει τα περισσότερα γκολ στην ίδια διοργάνωση μετά τον Μισέλ Πλατινί των 9 γκολ στο Euro του 1984. Πάλι στα γήπεδα της Γαλλίας.

Ναι, αλλά γιατί πανηγυρίζει έτσι ο δολοφόνος με το πιο αγγελικό πρόσωπο στην ιστορία των δολοφόνων με αγγελικά πρόσωπα;

Όχι, δεν μιμείται τον Rolandinho.

 

Ούτε θυμήθηκε τα τηλέφωνα του Thierry Henry στο Λονδίνο.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, “είναι ένας φόρος τιμής στο χορευτικό του Drake στο Hotline Bling. Κάνω αυτόν τον πανηγυρισμό και όταν σκοράρω με την Ατλέτικο. Έπρεπε να πανηγυρίσω έτσι και μετά το γκολ με την Αλβανία, αλλά η ένταση ήταν πολύ μεγάλη και το ξέχασα”.

Μία που το ‘πε ο Antoine και μία που φτιάχτηκε και το σωστό βίντεο στο Youtube. Τώρα ξέρεις γιατί θα αρχίσει τα τηλέφωνα σε περίπτωση που νικήσει και τον Rui Patricio το βράδυ της Κυριακής στο Saint-Denis.