ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η κόρη του Steph Curry είναι η κόρη που θα θέλαμε να ‘χουμε

Η φανταστική Riley μας έχει χαρίσει πολλές ξεκαρδιστικές στιγμές κι εμείς ξεχωρίσαμε τις κορυφαίες.

Δεν ξέρω αν ο Stephen Curry θα αναδειχθεί και φέτος MVP της κανονικής σεζόν του NBA. Με τα όργια που κάνει εντός γηπέδου πάντως και με δεδομένο ότι οι Warriors οδεύουν ολοταχώς προς την κατάρριψη του “στοιχειωμένου” ρεκόρ του 72-10 των Bulls, το θεωρώ από πιθανό μέχρι βέβαιο.

Τα έχει κάνει όλα -και- φέτος άλλωστε. Σκοράρει από παντού, κάνει χαζούς τους αμυντικούς, κρίνει παιχνίδια με buzzer beater και βρίσκεται μέσα σε σχεδόν κάθε top 10. Να, πάρε μια γεύση:

O Stephen πάντως, δεν είναι το μοναδικό μέλος της οικογένειας Curry που είναι σταρ, ούτε ο μόνος που μας χαρίζει συχνά φάσεις για highlights. Η κόρη του Riley βλέπεις, κλέβει συχνά τη δόξα του μπαμπά της, με τους χορούς, τα νάζια και τις ατάκες της. Και να φανταστείς ότι ακόμα είναι 3 ετών.

Πριν λίγο καιρό, της αφιερώσαμε λίγο απ’ το χρόνο μας για να παρουσιάσουμε έναν ακόμα τρομερό χορό της. Ήρθε όμως η ώρα να αναδείξουμε όλες τις κορυφαίες της στιγμές, όπως της αξίζει.

Άλλωστε όταν οι Warriors επισκέφτηκαν τον Λευκό Οίκο ως πρωταθλητές του NBA, ο Μπαράκ Ομπάμα διαμαρτυρήθηκε προς τον Stephen Curry επειδή δεν πήρε μαζί του την Riley. Ολόκληρος κουλ πλανητάρχης προτίμησε την κόρη απ’ τον μπαμπά, ε, κάτι παραπάνω θα ξέρει.

Η Riley έδειξε τις διαθέσεις της από πολύ (πολύ) μικρή

Όταν έχεις την άνεση με τις κάμερες και τα μικρόφωνα, την έχεις. Τέλος. Δεν πα να είσαι 2 μηνών ή 50 ετών, το σταριλίκι υπάρχει μέσα σου. Η Riley έδειξε ότι έχει έρθει για να κάνει πάταγο από νωρίς, όταν ως βρέφος στην αγκαλιά του πατέρα της έδωσε ένα στοργικό χάδι στο μικρόφωνο και συστήθηκε σε ολόκληρο τον πλανήτη. Καλησπέρα μικρό αστέρι.

Όταν απολάμβανε ένα ξύσιμο στο κεφάλι με το μίξερ

Εκτός απ’ τα μικρόφωνα, τους πρώτους μήνες της ζωής της η Rilye έδειξε μια αγάπη και προς το ξύσιμο του κεφαλιού της. Κάτι που βασικά, όλοι οι άνθρωποι αγαπάνε, σε όλες τις ηλικίες, είτε γίνεται με το χέρι, είτε γίνεται με ένα μίξερ. Στο στιγμιότυπο, η μικρή ντίβα απολαμβάνει χαμογελαστή τη φροντίδα του μίξερ, φορώντας την πάνα της. Καρδούλες <3 <3

Όπως όλα τα σωστά κοριτσάκια, της αρέσει να παριστάνει ότι πίνει τσάι

Φορώντας τα φτερά της, παρέα με το λούτρινο ζωάκι της. Σαν να μην τρέχει τίποτα.

Εκτός από τα γήπεδα, χορεύει και όταν έχει γενέθλια

“Now watch me whip (kill it!), now watch me nae nae (okay!)”. ΟΚ, δεν ξέρω ποιο είναι αυτό το τραγούδι, αλλά η Riley έχει γενέθλια και το χορεύει και περνάει υπέροχα και μαζί της περνάμε όλοι τέλεια. Δείτε την να whip, δείτε την να nae nae,

Έτσι είναι όταν σου λέει χρόνια πολλά ολόκληρο το κοινό των Kid’s Choice Awards

Δώστε της ένα βραβείο ρε παιδιά, κάτι.

 

Και το επαναλαμβάνει μαζί με τον μπαμπά της και τον Jeremy Lin(!)

Όπως θα έχεις καταλάβει, η Riley δίνει το ρυθμό κι όλοι ακολουθούν. Όχι μόνο ο μπαμπάς της, αλλά κι ο Jeremy Lin, ο οποίος προσαρμόζεται στο NBA με τη βοήθεια της μικρής. (Στο 4.14 και μετά).

Κανένας Gordon Ramsay και κανένας Μποτρίνι: Riley Curry κύριοι

Η Riley παριστάνει τον κριτή της μαγειρικής του μπαμπά της και θέλει κοτόπουλο με Κάρι (όλα τα pun του κόσμου intended). Η ετυμηγορία; “It’s disgusting, No, you can’t cook”. Τρέμε Gordon Ramsay.

Είναι το πιο τέλειο μοντέλο για παπούτσια

 

Τέτοιο star quality σιγά μην έμενε ανεκμετάλλευτο κι η μικρή έχει ήδη κάνει τις πρώτες της επίσημες φωτογραφίσεις για καταλόγους μόδας, διαφημίζοντας παπούτσια. Κι αυτή είναι μόνο η αρχή.

Έχει μάθει να κάνει είσοδο

Όπως κάθε σταρ που σέβεται τον εαυτό του, έτσι κι η Riley, ξέρει πια πώς να κάνει την σωστή είσοδο στο χώρο. Τραβάς την προσοχή διακριτικά και αποκαλύπτεσαι την στιγμή που πρέπει. Κρατάτε σημειώσεις.

Στη συνέντευξη τύπου, κλέβει την παράσταση

 

Πιθανότατα η στιγμή που την έμαθε ολόκληρος ο πλανήτης. Ο πρώτος τελικός έχει τελειώσει, ο μπαμπάς της μιλάει στη συνέντευξη τύπου αλλά η μικρή θέλει να κάτσει πάνω του. Γελάει, νυστάζει, του λέει να κάνει ησυχία, χαιρετάει, γκρινιάζει, γενικά δίνει ένα απίστευτο show που της χάρισε περισσότερα πρωτοσέλιδα κι απ’ τον Steph. Όλα τα λεφτά το “She’s only two, it’s crazy” του απηυδισμένου πατέρα.

Αν και πια τις έχει βαρεθεί για τα καλά

Το έκανε το κομμάτι της το κορίτσι, δεν θέλει άλλο. Κάνε ησυχία ρε μπαμπά να κοιμηθώ.

Ο Steph δεν είναι ο μόνος Curry που διακόπτει

Ο παππούς της μικρής και πρώην σταρ του NBA, Dell Curry, πέφτει θύμα της ανίκητης ορμής της Riley να εισβάλλει σε κάθε συνέντευξη που γίνεται παρουσία της.  Μέχρι να γίνονται όλες για χάρη της, αυτό θα γίνεται.

Αντιγράφει τέλεια το μπαμπά της

Αν μιμείται έτσι και το σουτ του, θα σαρώσει στο WNBA. Στο τέλος πάντως, του δίνει κι ένα φιλί για καλή τύχη. Κι άλλες καρδούλες <3 <3 <3

Αφού έπιασε το γούρι θα το γιορτάσουμε με ένα χορό ακόμα

Ο χορός της νίκης είναι ο καλύτερος.

Τα πρωταθλήματα πάντως τα γιορτάζει με κομφετί

Ολόκληρη η πόλη αποθεώνει την αληθινή MVP της περσινής σεζόν κι εκείνη, με το κινητό στο χέρι δέχεται με απάθεια τη λατρεία των minions της. Το μόνο που δείχνει να την ενθουσιάζει, είναι το κομφετί. Λογικό.

Ως αληθινή σταρ, δίνει σε κάποιον να κρατάει την τσίχλα της

“Κράτα λίγο ποταπέ άγνωστε να πάω να κλέψω την παράσταση”.

Κάνει μέχρι και το duckface να μοιάζει κουλ

Αλήθεια, πού έμαθε το duckface το τρίχρονο;;;

Ως αληθινή σταρ, καλωσόρισε χωρίς ζήλεια τη μικρή της αδερφή

Κανένα κόμπλεξ, καμία ζήλεια, ουδείς ανταγωνισμός. Η μικρή αγαπάει το νέο μέλος της οικογένειας και το καλωσορίζει με ένα ζεστό φιλί. Καρδούλες έβαλα; Καλά, ξαναβάζω <3 <3 <3

Όπως φαίνεται, η μέρα που θα γίνει αυτό δεν αργεί

 

Και θα είναι και δικαιότατο. Α ναι <3 <3 <3