ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η κουβέρτα του Cristiano Ronaldo παίζει μεγάλη μπάλα στο κρεβάτι

Δεν είναι τρολιά: ο CR7 τώρα πουλάει και κουβέρτες. Και είναι όντως πολύ μεγάλες.

Αν αγαπάς τον Cristiano Ronaldo, αν τον έχεις, ρε παιδί μου, στην καρδιά σου, η ζωή σε έχει καλοπιάσει. Μπορείς να ξυπνάς το πρωί και να πίνεις τον καφέ σου σε κούπα με τη φάτσα του, μπορείς να έχεις το κουκλάκι Ronaldo στο γραφείο σου, μπορείς να φοράς την μπλούζα της Ρεάλ και να τον έχεις κολλημένο πάνω σου όλη μέρα και δύο φορές την εβδομάδα, όταν βραδιάζει, μπορείς να τον καμαρώνεις στην τηλεόρασή σου να αλωνίζει σε κάποιο γήπεδο.

Μετά, όμως; Τι γίνεται μετά, όταν τελειώσει το ματς κι έξω είναι νύχτα και η ανάγκη σου για Ronaldo δεν έχει ικανοποιηθεί; Αυτό ακριβώς το μεγάλο υπαρξιακό κι εμπορικό κενό έρχονται να καλύψουν οι κουβέρτες CR7.

 

Κουβέρτες, ναι. Σε τέσσερα διαφορετικά σχέδια (ένα τίμιο ‘CR7’, ένα ‘CR7 CRISTIANORONALDO’ για όσους δεν κατάλαβαν, ένα με τη φάτσα του κι ένα με τη σιλουέτα του στη γνωστή πόζα που παίρνει πριν εκτελέσει φάουλ), σε διάφορα χρώματα (υπάρχει και χριστουγεννιάτικο) και 44% μεγαλύτερες από τις κανονικές τιποτένιες κουβέρτες που κυκλοφορούν στην αγορά, γιατί έτσι. Γιατί σιγά μη δεν ήταν μεγαλύτερες οι κουβέρτες του Ronaldo από τις άλλες κουβέρτες.

Αν αυτή η εικόνα σου φαίνεται γραφική, πάρε μια βαθιά ανάσα πριν μπεις στο επίσημο site της κουβέρτας του CR7. Προετοιμάσου γιατί θα σε υποδεχτεί ο ίδιος, γυμνός, στο κρεβάτι του.