10 Μικρά χρήσιμα tips για 'άμπαλους' στο golf

Προετοιμαζόμαστε για το Navarino Challenge 2016 και σε βάζουμε σε κλίμα golf με ένα βίντεο που θα σου δώσει τις πρώτες απαραίτητες συμβουλές πριν παίξεις.
SHARES

Όταν έχεις στα πόδια σου τα δύο καλύτερα γήπεδα golf της χώρας και σίγουρα εκ των κορυφαίων της Ευρώπης, θα ήταν πράγματι αμαρτία να μην το εκμεταλλευτείς. Για πρώτη φορά στο Navarino Challenge, το golf θα είναι μέρος των δραστηριοτήτων, με τους επισκέπτες του αθλητικού τριημέρου να έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά ένα πραγματικά συναρπαστκό άθλημα, ένα άθλημα που πολλοί ονειρεύονται να παίξουν αλλά λίγοι το τολμούν. Το Navarino Challenge δίνει την ευκαιρία στον κόσμο να κάνει τα πρώτα του βήματα στο golf στις 9,10 και 11 Σεπτεμβρίου στο πολυαναμενόμενο sports and well being event της χρονιάς.

 

Το δικό μας χρέος ως Oneman, ήταν σχετικά απλό. Να προετοιμάσουμε τον κόσμο που θα επισκεφτεί την πανέμορφη Costa Navarino κατάλληλα για την πρώτη του εμπειρία με το άθλημα. Γι' αυτό και ανέλαβα, ως παντελώς άσχετος με το golf, να συμμετάσχω σε αυτό το βίντεο, μήπως κάποιος τα κάνει λίγο καλύτερα από εμένα στην πράξη. Να πω ότι η πρώτη μου εμπειρία με το άθλημα ήταν και πάλι στην Costa Navarino, στο The Dunes Course, όταν απλά από το range προσπαθούσα να μάθω να χρησιμοποιώ τα μπαστούνια. Αυτή τη φορά, με τους ανθρώπους του Navarino Challenge και τον pro golfer Χρύσανθο Διάκου, βρέθηκε στο ειλικρινά εξωπραγματικό The Bay Course, το οποίο βρίσκει τους golfers να ξεκινούν μέσα στην όμορφη φύση της περιοχής και να συνεχίζουν το παιχνίδι τους κυριολεκτικά δίπλα στον κόλπο του Ναυαρίνου με θέα την Πύλο, όπως θα δεις και στο βίντεο.

Χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση λοιπόν, ιδού τα 10 tips από το Oneman για έναν αρχάριο στο golf. Με την ελπίδα να βρεθούμε δίπλα δίπλα στο driving range τον Σεπτέμβρη για το ερχόμενο Navarino Challenge.

 

Share
Follow
 

Best of Network

Quiz για δυνατούς λύτες

Βάλαμε τα δυνατά μας, ψάξαμε πολύ και τελικά τα καταφέραμε. Βρήκαμε τις δέκα πιο δύσκολες ερωτήσεις για το Champions League και ανήμερα του τελικού σε βάζουμε σε προκαλούμε.

Τι κρύβεται στη φωτογραφία;

Θολώσαμε φωτογραφίες, κόψαμε πρόσωπα, κάναμε ζουμ και σε καλούμε να βρεις τι κρύβεται πίσω από 10 "κλικ". Μπορείς το 10/10; Κάνε το quiz και μάθε!

 

Αλλεργία για μένα είναι...

10 παθόντες βροντοφωνάζουν “Ζήσε με την αλλεργία, όχι με τα συμπτώματά της”.

PROMO
Social Man
Newsletter

Το ΟΝΕΜΑΝ επιλέγει και σου στέλνει τα καλύτερα θέματα στο email σου.