ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στο γκαράζ του CAR7!

Ξεχάστε για λίγο τον Κριστιάνο Ρονάλντο που ξέρετε. Σήμερα… παρκάρουμε τον CR7 για να ασχοληθούμε με τον CAR7! Το ONEMAN σας ξεναγεί στο γκαράζ του άσου της Ρεάλ, όπου φιλοξενούνται αυτοκίνητα συνολικής αξίας 4 εκατομμυρίων ευρώ!

Βρίσκεται σίγουρα μέσα στην πρώτη τριάδα των μεγαλύτερων αστέρων του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, των κορυφαίων επιθετικών του πλανήτη, των πιο ακριβοπληρωμένων σταρ της μπάλας, των lifestyle ειδώλων, των χαρισματικών παικτών που γράφουν την ιστορία του αθλήματος στον 21ο αιώνα. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πρωταγωνιστεί στα πρωτοσέλιδα ότι και αν κάνει, με ότι και αν ασχοληθεί, σχετικό ή άσχετο με το ποδόσφαιρο.

Σήμερα το ONEMAN αφήνει στην άκρη τα γήπεδα όπου οργιάζει ο CR7, για να ασχοληθεί με μια από τις μεγάλες αγάπες του Πορτογάλου επιθετικού: τα πολυτελή και πανάκριβα αυτοκίνητα. Στο γκαράζ του Ρονάλντο μας περιμένουν Φεράρι, Μαζεράτι, Λαμποργκίνι, Μπουγκάτι, Άστον Μάρτιν, Μπέντλεϊ, Άουντι, Πόρσε και Μερσεντές. Όλα μαζί υπολογίζεται ότι αξίζουν περίπου 4 εκατομμύρια ευρώ! Ας τα θαυμάσουμε ένα – ένα.

1. Lamborghini LP 700-4 Aventador

Πρόκειται για το πιο πρόσφατο απόκτημα. Ο Κριστιάνο την αγόρασε πριν λίγες μέρες για να την κάνει δώρο στον εαυτό του για τα 27α γενέθλιά του (5 Φεβρουαρίου). Με κινητήρα V12 και 700 ίππους, η κορυφαία Λαμποργκίνι που κυκλοφορεί, πιάνει τα 350 χλμ/ώρα, ενώ χρειάζεται μόλις 2.9 δευτερόλεπτα για να φτάσει από τα 0 στα 100 χιλιόμετρα! Αξία; 340 χιλιάδες ευρώ!

2. Mercedes C Class Sport Coupé

Περνάμε σε ένα από τα πιο νορμάλ αυτοκίνητα της συλλογής του Κριστιάνο. Μια «απλή» Μερσεντές για τον Πορτογάλο, αξίας μόλις 50 χιλιάδων ευρώ. Λέγεται ότι την έχει στο γκαράζ του για να του θυμίζει το επόμενο αυτοκίνητο…

3. Mercedes C Class 220 CDI

Το οποίο είναι η Μερσεντές που βλέπετε. Και γιατί θέλει να την θυμάται; Διότι αυτό το αυτοκίνητο οδηγούσε ο CR7 πριν ακόμα γίνει γνωστός στο πλατύ ποδοσφαιρικό κοινό, στα μέσα της περασμένης δεκαετίας, όταν έκανε τα πρώτα του βήματα στο Μάντσεστερ. Σημερινή αξία 47 χιλιάδες ευρώ.

4. Bentley Continental GT Speed

Στη διάρκεια της 6ετούς παραμονής του στο Μάντσεστερ, ο Κριστιάνο έγινε λάτρης του βρετανικού γούστου και της πολυτέλειας στους 4 τροχούς, πράγμα το οποίο αντιπροσωπεύουν οι δυο Μπέντλεϊ Κοντινένταλ που βρίσκονται στη συλλογή του. Με κινητήρα V12, εδώ βλέπουμε την σεντάν έκδοση, αξίας 340 χιλιάδων ευρώ.

5. Bentley Continental GTC Speed

Και επειδή μπορεί να θέλει να απολαύσει τη χλιδή της Μπέντλεϊ με ανοιχτή οροφή, πήρε και την κάμπριο έκδοση της Κοντινένταλ, δίνοντας ένα δεκάρικο παραπάνω, δηλαδή άλλες 350 χιλιάδες ευρώ.

6. Aston Martin DB9

Εκτός από παραδοσιακός, προφανώς ήθελε και λίγη περιπέτεια με αγγλικό άρωμα, οπότε αγόρασε και την κατ’ εξοχήν James Bond μάρκα. Θαυμάστε την υπέροχη Άστον Μάρτιν DB9 που διαθέτει 450 ίππους, πιάνει τα 306 χλμ/ώρα και κοστίζει μόλις 210 χιλιάδες ευρώ.

7. Audi RS6

Όταν το καλοκαίρι του 2009 ο Ρονάλντο πήρε μεταγραφή για τη Ρεάλ, η Άουντι που είναι ένας από τους χορηγούς της «βασίλισσας», τον ενημέρωσε ότι μπορεί να φτιάξει τη δική του συλλογή από τα μοντέλα που ο ίδιος επιθυμεί, με την μοναδική υποχρέωση να τα οδηγεί όσο θα βρίσκεται στην Ισπανία. Ο Πορτογάλος ξεκίνησε στην πρώτη του σεζόν στη Μαδρίτη με ένα Άουντι RS6.

8. Audi A8

Λίγους μήνες αργότερα πρόσθεσε στη συλλογή του και το μοντέλο Α8.

9. Audi Q7

Στη δεύτερη χρονιά του, ζήτησε – και πήρε – το Q7.

10. Audi R8

Και ολοκλήρωσε το Άουντι κουαρτέτο του με το R8. Η «τετράδα» κόστισε συνολικά στη γερμανική εταιρεία γύρω στα 600 χιλιάδες ευρώ, αλλά η διαφήμιση που της προσφέρει ο Ρονάλντο είναι μάλλον ανεκτίμητη.

11. Porsche Cayenne Turbo

Φυσικά δεν θα μπορούσε να αφήσει παραπονεμένη την Πόρσε. Οι 500 ίπποι της Καγιέν Τούρμπο έχουν τη δική τους θέση στο γκαράζ του CR7, που δίνοντας 190 χιλιάδες ευρώ για να τους αγοράσει, βρήκε παρηγοριά για την απώλεια της Καρέρα…

12. Porsche Carrera S 911

Όπου Πόρσε Καρέρα 911 ήταν μια από τις μεγάλες αγάπες του Ρονάλντο, όμως υποχρεώθηκε να την πουλήσει, αφού οι νομικοί σύμβουλοι της Ρεάλ δεν αστειεύονταν. «Πριν υπογράψεις, θα την ξεφορτωθείς. Εμπίπτει στη λίστα των απαγορευμένων», ήταν η ξεκάθαρη διαταγή. Οι φύλακες είχαν γνώση, γιατί και ο Κριστιάνο είχε παρελθόν.

13. Ferrari 599 GTB Fiorano

Έξι περίπου μήνες πριν υπογράψει στη Ρεάλ και ενώ αγωνιζόταν ακόμα στη Μάντσεστερ, ο CR7 τράκαρε με την Φεράρι 599 GTB Fiorano πηγαίνοντας στην προπόνηση της Γιουνάιτεντ. Ο ίδιος στάθηκε τυχερός, αφού δεν έπαθε ούτε γρατζουνιά, όμως το αυτοκίνητο διαλύθηκε στα εξ ων συνετέθη! Ο Κριστιάνο μελαγχόλησε και λίγες μέρες αργότερα «έσκασε» 320 χιλιάρικα ευρώ και αγόρασε μια καινούργια!

14. Maseratti GranCabrio

Και μια και πιάσαμε Ιταλία, μην ξεχάσουμε να αναφέρουμε το αριστούργημα της Μαζεράτι, την GranCabrio, ένα από τα πολυτελέστερα και πιο όμορφα κάμπριο της αγοράς. Με 150 χιλιάδες ευρώ… ο Κριστιάνο πήρε τζάμπα πράμα!

15. Bugatti Veyron

Ξεκινήσαμε με την Λαμποργκίνι και θα τελειώσουμε με το εντυπωσιακότερο κομμάτι της συλλογής του Κριστιάνο Ρονάλντο. Θεωρείται το κορυφαίο αυτοκίνητο στον κόσμο και πρόκειται για την Μπουγκάτι Βεϊρόν με τους 1001 ίππους (!!!) και τα 400 χλμ/ώρα τελικής ταχύτητας!!! Και αν αυτοί οι αριθμοί σας εντυπωσίασαν, πώς σας φαίνεται άραγε η τιμή της; 1 εκατομμύριο 400 χιλιάδες ευρώ… Βοήθειά μας!

Πηγή: As

Ακολούθησέ μας στο @Oneman.gr κάνε like στην σελίδα μας στο Facebook ή δώσε μας το mail σου για να λαμβάνεις το εβδομαδιαίο Newsletter μας και να μην χάνεις κανένα από τα θέματα που σε ενδιαφέρουν.