Να μωρέ, ένας Έλληνας θα πάει μέχρι το Τόκιο με παπί - MEN S ONLY - MEN S ONLY
 

Να μωρέ, ένας Έλληνας θα πάει μέχρι το Τόκιο με παπί

Ο Κωνσταντίνος Μητσάκης σκοπεύει να διανύσει 13,400 χιλιόμετρα σε 45 ημέρες κι εμείς του ευχόμαστε καλό ταξίδι.
SHARES

Η διαδρομή απ' την Αθήνα μέχρι το Τόκιο, την πρωτεύουσα της Ιαπωνίας, είναι σίγουρα χρονοβόρα, ακόμα κι αν την κάνεις με τον συνηθισμένο τρόπο, μέσω αεροπλάνου.

Τουλάχιστον στο αεροπλάνο δεν ταλαιπωρείσαι. Μπαίνεις, κάθεσαι, φτάνεις. Άρχοντας. Για τον Κωνσταντίνο Μητσάκη, αυτό το σενάριο είναι πολύ απλό, πολύ βαρετό. Γι' αυτό και σχεδίασε να επισκεφτεί την Ασία με ένα μηχανάκι.

Το "Road 2 Japan 2016" θα ξεκινήσει σήμερα και θα ολοκληρωθεί στις 2 Αυγούστου, με αφετηρία τον Πειραιά και ενδιάμεσες στάσεις, μεταξύ άλλων, την Άγκυρα, την Τιφλίδα, το Βλαδιβοστόκ και τις ακτές της Ιαπωνίας, μέσα στην οποία ο Έλληνας οδηγός θα διανύσει 800 χιλιόμετρα μέχρι τον τελικό του προορισμό.

Το εγχείρημα γίνεται ακόμα πιο δύσκολο αν αναλογιστεί κανείς ότι το ταξίδι του Κωνσταντίνου δεν θα πραγματοποιηθεί με μια μηχανή υψηλού κυβισμού, αλλά με ένα παπί 125 κυβικών, με τον ίδιο πάντως να έχει πραγματοποιήσει ξανά ταξίδια πολλών χιλιομέτρων σε δύο τροχούς.

 

Η ατάκα του "Σημασία δεν έχουν τα κυβικά αλλά το πάθος κι η λαχτάρα για περιπέτειες", δίνει το στίγμα και μας αναγκάζει να του ευχηθούμε να το απολαύσει.

Share
Follow
 

Τα καλύτερά μας

Best of Network

 

Photos

Η υποψηφιότητα Όσκαρ του 'Mudbound' μέσα από εικόνες

Η Rachel Morrison ('Black Panther') έγινε η πρώτη γυναίκα που προτείνεται για Όσκαρ Φωτογραφίας, για το 'Mudbound: Δάκρυα στο Μισισιπή'. Η ταινία βγαίνει σήμερα στις αίθουσες από την Feelgood κι εδώ ακολουθούν 20 λόγοι για τους οποίους αξίζει να τη δεις στο σινεμά. Είναι άξιος απόγονος της υποψηφιότητας του 'Moonlight' αλλά μετά το 'Moonlight', τι; Και φέτος τα Όσκαρ παίζουν ζωντανά και αποκλειστικά στην COSMOTE TV. Κάνε προθέρμανση για την τελετή που έρχεται στις 4 Μαρτίου, μέσα από το οσκαρικό κανάλι COSMOTE CINEMA OSCARS HD.

Μάθε τα πάντα για φετινά βραβεία
PROMO
Social Man
Newsletter

Το ΟΝΕΜΑΝ επιλέγει και σου στέλνει τα καλύτερα θέματα στο email σου.