Να μωρέ, ένας Έλληνας θα πάει μέχρι το Τόκιο με παπί

Ο Κωνσταντίνος Μητσάκης σκοπεύει να διανύσει 13,400 χιλιόμετρα σε 45 ημέρες κι εμείς του ευχόμαστε καλό ταξίδι.
SHARES

Η διαδρομή απ' την Αθήνα μέχρι το Τόκιο, την πρωτεύουσα της Ιαπωνίας, είναι σίγουρα χρονοβόρα, ακόμα κι αν την κάνεις με τον συνηθισμένο τρόπο, μέσω αεροπλάνου.

Τουλάχιστον στο αεροπλάνο δεν ταλαιπωρείσαι. Μπαίνεις, κάθεσαι, φτάνεις. Άρχοντας. Για τον Κωνσταντίνο Μητσάκη, αυτό το σενάριο είναι πολύ απλό, πολύ βαρετό. Γι' αυτό και σχεδίασε να επισκεφτεί την Ασία με ένα μηχανάκι.

Το "Road 2 Japan 2016" θα ξεκινήσει σήμερα και θα ολοκληρωθεί στις 2 Αυγούστου, με αφετηρία τον Πειραιά και ενδιάμεσες στάσεις, μεταξύ άλλων, την Άγκυρα, την Τιφλίδα, το Βλαδιβοστόκ και τις ακτές της Ιαπωνίας, μέσα στην οποία ο Έλληνας οδηγός θα διανύσει 800 χιλιόμετρα μέχρι τον τελικό του προορισμό.

Το εγχείρημα γίνεται ακόμα πιο δύσκολο αν αναλογιστεί κανείς ότι το ταξίδι του Κωνσταντίνου δεν θα πραγματοποιηθεί με μια μηχανή υψηλού κυβισμού, αλλά με ένα παπί 125 κυβικών, με τον ίδιο πάντως να έχει πραγματοποιήσει ξανά ταξίδια πολλών χιλιομέτρων σε δύο τροχούς.

 

Η ατάκα του "Σημασία δεν έχουν τα κυβικά αλλά το πάθος κι η λαχτάρα για περιπέτειες", δίνει το στίγμα και μας αναγκάζει να του ευχηθούμε να το απολαύσει.

Share
Follow
 

Τα καλύτερά μας

Best of Network

Ξόρκισε τα περσινά φαντάσματα

Και χτυπητά προβλήματα είχε και λάθη έκανε και κενά παρουσίασε, αλλά έφτανε η διαφορά ποιότητας και οι παίκτες κλάσης για να κάνει τη δουλειά με την Παρτιζάν. Ο Ολυμπιακός ξόρκισε το... καλοκαιρινό κακό, έριξε τριάρα, είναι αγκαλιά με την πρόκριση και ετοιμάζεται για ακόμα καλύτερες μέρες. Του Σταύρου Καραΐνδρου.

Πάνω τους Έλληνες! Πώς ο Κολοκοτρώνης έφτασε στη σφαγή του Δράμαλη

Σαν σήμερα, στις 26 Ιουλίου του 1822 ο Δράμαλης αποφάσισε να επιστρέψει προσωρινά στην Κόρινθο και κινήθηκε προς τα Δερβενάκια, στενό που ενώνει την αργολική με την κορινθιακή πεδιάδα. Ένα Drone βίντεο μας μεταφέρει στο πεδίο της μεγάλης σφαγής (Vid)

 
comments powered by Disqus

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Game of Thrones, ‘Stormborn’: Waterloo

Όσα είδαμε στo 2o επεισόδιο της 7ης σεζόν “Game of Thrones”.

PROMO
Social Man
Newsletter

Το ΟΝΕΜΑΝ επιλέγει και σου στέλνει τα καλύτερα θέματα στο email σου.