SEX

17 πράγματα που κάνεις και (πάντα θα) την ενοχλούν

Μία λίστα με όλα αυτά που εσύ νομίζεις ότι δεν τα βλέπει και εκείνη ελπίζει ότι θα τα σταματήσεις. Καμία συνεννόηση δηλαδή.

Κάποιος μεταξύ σοβαρού, αστείου και μερικών άδειων κουτιών μπύρας κοίταξε τον ουρανό με θυμοσοφική διάθεση και είπε: ‘Την οικειότητα μην την πολυψάχνεις σε μία σχέση γιατί αυτή είναι που θα σου διαλύσει το κρεβάτι σου‘. Έπειτα, ρεύτηκε και ρίχτηκε με μανία πάνω στην αναπαυτική κόκκινη βελουτέ πολυθρόνα του σπιτιού της φίλης του.

Το στενάχωρο στην παραπάνω ιστορία είναι ότι πριν προλάβουμε οι υπόλοιποι της παρέας να του δώσουμε τα εύσημα της τόσο σημαντικής κουβέντας του, εκείνος ροχάλιζε σε τονικότητα που σε βάζει σε σκέψεις να ρίξεις σε μία βαλίτσα δύο αλλαξιές και να πάρεις το τρένο που σφυρίζει τόσην ώρα προς τον όποιο προορισμό. Το υπερτέλειο, σε όλο αυτό, είναι ότι η κοπέλα του (πλέον γυναίκα του) ήταν η μόνη που πρόλαβε να σχολιάσει και μάλιστα, πριν την ‘πτώση του τείχους’ το εξής: ‘Έλα εσύ δεν έχεις παράπονο, μια χαρά κοιμάσαι και στον καναπέ‘.

Εκείνο το βράδυ είχαμε γελάσει πολύ. Και πριν και αφότου έρθουν οι μέλισσες και καταλάβουν το περιεχόμενο της κόκκινης πολυθρόνας. Ωστόσο δεν είναι αυτός ο λόγος που μνημονεύω συχνά εκείνο το βράδυ. Είναι τα λόγια περί οικειότητας, είναι και η όλη συμπεριφορά του φίλου μου για να πάρει πίσω (στην πράξη) όλα όσα προηγουμένως είπε που με έκαναν σήμερα να ξαναθυμηθώ εκείνη την βραδιά και να τη μοιραστώ μαζί σου. Κυρίως γιατί κάτι μου λέει ότι κάπου κάπως κάποτε, μπορεί να έχεις κάνει αντίστοιχο στο κορίτσι που τώρα είναι γυναίκα σου ή μία ανάμνηση παλιά, κίτρινο γράμμα στο συρτάρι.

Γενικότερα και πριν περάσουμε στο σημερινό θέμα περί εκνευριστικών συμπεριφορών και άλλων δαιμονιών, σήμερα πρέπει να συμφωνήσουμε ότι θα είναι η μέρα που κάνουμε αυτοκριτική και βλέπουμε λίγο το πράγματα έξω από τη δική μας σκοπιά. Γι αυτό άσε τα ‘εγώ; Ποτέ’ και βοήθησέ με να σώσουμε οτιδήποτε αν σώζεται και όχι τόσο δραματικά όσο το έκαναν οι Κατσιμιχαίοι.   

Α! Και κάτι ακόμα: Όλα αυτά που νομίζεις ότι δεν σε βλέπει να κάνεις είναι τα πιο ‘Don’t do that’ από όλα.

Το καπάκι της τουαλέτας

Ξεκινήσαμε με το φαβορί των φαβορί για να τελειώνουμε μία για πάντα με αυτό το ζήτημα. Είναι θέμα υγιεινής αλλά είναι και θέμα αηδίας. Δηλαδή εσύ άμα πας και βρεις την πλευρά σου στο κρεβάτι κατουρημένη, θα πεις ‘έλα μωρέ, δεν βαριέσαι;’

Εύχομαι ότι δεν θα το πεις.

Ρεψίματα, αέρια, ήχοι που κάνουν ‘μπαμ’

Όχι δεν πρόκειται να το ξεπεράσει ποτέ ακόμη και αν είστε οι δυο σας στον καναπέ, τρώτε πίτσα και πίνετε κοακόλα και ένα ρέψιμο είναι το πιο φυσιολογικό πράγμα στον κόσμο. Καλά, για μπροστά στους γονείς της ή στην παρέα δεν το συζητάμε καν.

Δεν σου είπαμε να σκάσεις. Σήκω και πήγαινε μέχρι την τουαλέτα. Πού μένετε; Στο Manson του Χιου Χέφνερ και δεν προλαβαίνεις;

Σκαλίσματα μύτης και ανιχνεύσεις πάσης φύσεως θησαυρών

Αρχικά, να πούμε κάτι: ΣΕ βλέπει. Ναι όχι δεν το καμουφλάρεις καλά. Σε βλέπει. Και ότι ξίνεις τη μύτη σου και όταν ξινείς τον ποπό σου. Ναι, και την γεώτρηση στο αυτί. Σταματά να προσπαθείς να το κάνεις δήθεν διακριτικά. Δεν μπορείς.

 

Μην τρως τα νύχια σου μωρέ, θα φάτε

Μία από τις πιο εκνευριστικές συνήθειες αντρών και γυναικών έχει πετσάκια και πιπιλίσματα νυχιών και μπλιαξ. Σταμάτα το.

Κοιμάσαι πριν από αυτήν

Εντάξει, εδώ είναι η πρώτη φορά που σε νιώθω. Έχει και πόσα πράγματα να κάνει και εσύ νυστάζεις. Ε θέλει να την περιμένεις. Το θέλει σου λέω.

Κοιμάσαι κατά τη διάρκεια του σεξ

Έλα τώρα τι είναι αυτά;

Δεν απαντάς στα μηνύματά της (και τα έχεις δει)

Δεν μας νοιάζει αν το κάνεις γιατί έχεις δουλειά ή γιατί βαριέσαι τώρα ή γιατί θέλεις να την κρατήσεις λίγο σε αγωνία. Μας ενδιαφέρει ότι άπαξ και δει το ‘seen’ μετράει αντίστροφα μέχρι την τιμωρία σου. Και καλά θα σου κάνει.

Όταν δεν σου λέει τι έχει και δεν επιμένεις

Έλα τώρα αφού το ξέρεις ότι θέλει λίγο το χρόνο της. Το ξέρεις. Όλος ο κινηματογράφος, τα βιβλία, οι σειρές, το ξέρουν. Εσύ όχι;

 

Ροχαλίζεις

Εντάξει, άνθρωπος είσαι το ξέρω. Αλλά κάνε κάτι. Δεν αντέχεται αυτό το πράγμα κάθε βράδυ. Πηγαίνει στη δουλειά και κοιμάται στο γραφείο.

Λες μπροστά στους άλλους τα σεξουαλικά σας

Αυτό μπορεί να την κάνει έξαλλη. Μην κοιτάς που δεν σχολιάζει για να τσακωθείτε μπροστά στους φίλους σας. Μέσα της, καίγεται.

(Στην ίδια λογική) ανακοινώνεις ότι πας ταξίδι μπροστά στους φίλους σας

Και εκείνη δεν ξέρει τίποτα; Τι εννοείς ξέχασες να της το πεις νωρίτερα;

Της μιλάς άσχημα ή απότομα

Μία, δύο, τρεις, θα στο φορέσει το καπελάκι Αντωνάκη και μην την είδατε την κυρία Κοκοβίκου.

 

Σου μιλάει και κοιτάς το κινητό σου

Καλά, εδώ δεν χρειάζεται καν επεξήγηση. Κλείστο το ρημάδι.

Σε ρωτάει ‘ποιος είναι’ και της απαντάς ‘να μην σε νοιάζει’

Της λες ψέμματα για την ώρα που γύρισες σπίτι

Αφού για να στο λέει σημαίνει ότι έχει κάνει την ψακτική της. Πες την αλήθεια να τελειώνουμε.

Ξεχνάς τα σκουπίδια

Πάντα μα πάντα όμως. Υπενθύμιση στο κινητό είναι μία λύση.

Βγαίνεις έξω με αφόρτιστο κινητό

Αχ αυτή η μάστιγα του ‘αγάπη μου, δεν έχω πολλή μπαταρία‘.